Futsal

Versenykiírások a következő idényre

A futsalbajnokságok kényszerű lezárultával már a következő idényre koncentrálnak a klubok, így az élvonalban szereplő RFC Csömör is. A szezon nevezési határidejében, feltételeiben és lebonyolításában nem lesz változás.

Az MLSZ Elnöksége az ELN-55/2020. (05.04.) számú határozatával a férfi futsal NB I-es bajnokságot befejezettnek nyilvánította, az ELN-60/2020. (05.11.) számú határozatával pedig döntött a rendkívüli pénzügyi elszámolások szabályairól.

Focizz otthon!

A világjárvány megállítása érdekében az otthonunkban tartózkodás ajánlott, így sem maradhatunk azonban sport nélkül. Az RFC Csömör futsalcsapatának vezetőedzője, Jenei Ottó egy remek kezdeményezéssel állt elő: létrehozott egy “Focizz otthon” csoportot!

A rendkívül fontos veszprémi siker után pénteken hazai pályán fogadja az RFC Csömör a Debreceni EAC együttesét a futsal NB I alsóházának 2. fordulójában. Egy győzelemmel hatalmasat lépne előre a tabellán a Jenei-gárda.

Fölényes győzelmet aratott az RFC Csömör futsalcsapata az NB I alsóházi rajtján az FC Veszprém otthonában, ahol az utolsó percekben már csak lepörgette az órát a két gárda. A három ponttal a Tigrisek megelőzték riválisukat és felléptek a dobogóra!

Az RFC Csömör számára az FC Veszprém otthonában rajtol el a futsal NB I alsóházi rájátszása. A Tigrisek ősszel nyerni tudtak az alapszakaszban idegenben, a Magyar Kupában azonban vereséget szenvedtek a megerősített bakonyiak ellen.

A Magyar Labdarúgó Szövetségben elkészítették a futsal NB I alsóházának sorsolását, amely alapján az alapszakaszban 9. helyen végzett, egy bónuszponttal nyitó Tigrisek egy veszprémi túrával kezdik meg a bennmaradásért vívott harcot.

Egyenrangú ellenfélként küzdött Dunaújvárosban az RFC Csömör együttese a futsal NB I 18. fordulójában, de végül vereséggel zárt és a 9. helyen fejezte be az élvonal alapszakaszát. Az alsóházi rájátszás során a bennmaradás kiharcolása lesz a cél.

Egyetlen mérkőzése van hátra a futsal NB I alapszakaszából az RFC Csömör együttesének. A Tigrisek Dunaújvárosba látogatnak hétfő este, amely találkozó tét nélkülivé minősült, miután eldőlt, hogy mindkét együttes az alsóházi rájátszásban lesz érdekelt.

Hiába vezetett a szünetben két góllal is az RFC Csömör futsalcsapata az MVFC-Berettyóújfalu ellen az NB I alapszakaszának 17. fordulójában, a vendégek a második játékrészben élesebbek voltak és megfordították a találkozót.

A bajnoki címvédő MVFC-Berettyóújfaluval mérkőzik meg az RFC Csömör együttese a futsal NB I 17. fordulójában. Nem a Tigrisek a találkozó esélyesei az alapszakasz utolsó hazai mérkőzésén, de ismerős környezetben képesek voltak már komolyabb bravúrra.

Kétszer is vezetett egy góllal az RFC Csömör futsalcsapata a Magyar Kupa negyeddöntőjének veszprémi visszavágóján, de végül kétgólos vereséget szenvedett Jenei Ottó együttese, így nem jutott be a szombathelyi Final Fourba.

Oldalak