Futsal

Győzelem a rajton

Nagyszerűen rajtolt futsalcsapatunk az NB I középszakaszában! Az A-csoport 1. fordulójában a Tigrisek hazai pályán győzték le a Szigetszentmiklós Futsal együttesét, ezzel a három ponttal pedig előreléptek a dobogóra!

Kezdődik a rock&roll!

Alighogy véget ért az alapszakasz, máris folytatódik az élvonalbeli futsalbajnokság: az RFC Csömör hazai pályán fogadja a Szigetszentmiklós Futsal együttesét az NB I A-csoportjának 1. fordulójában. A Tigrisek nagy dobásra készülnek!

A Magyar Labdarúgó Szövetségben elkészítették a futsal NB I középszakaszának sorsolását, amely során az alapszakaszban 9. helyen végzett Tigrisek az első, a negyedik, az ötödik és a hetedik csapattal mérkőznek majd meg. Egy bónuszponttal kezdünk.

Csömöri címvédés

Az RFC Csömör női futsalcsapata megvédte címét a 7. Női Futsal7vége fináléjában! Az Üllői Városi Sportcsarnokban megrendezett esemény döntőjében az Airnergy I. hódolt be a döntőben, a legjobb mezőnyjátékosnak a csömöri Mátyás Noémi bizonyult.

A 9. hely a tét futsalcsapatunk számára hétfő este a BME-BT FC ellen az NB I alapszakaszának zárómeccsén. A téli igazolásainkkal kiegészülve megduplázhatjuk győzelmeink számát, amely mentálisan komoly lökést adhat a folytatásra.

Búcsú az álmoktól

Idegenben megszorongattuk ugyan a Dunaferr DUE Dutrade FC együttesét a Magyar Kupa negyeddöntőjének visszavágóján, de végül kettős győzelemmel búcsúzott futsalcsapatunk a sorozattól. Idén kimarad a Tigrisek számára az újabb Final Four.

Ötgólos hátrányból várja futsalcsapatunk a Dunaferr DUE Dutrade FC elleni idegenbeli visszavágót a Magyar Kupa negyeddöntőjében. Pokoli nehéz csata vár a Tigrisekre a dunaújvárosi találkozón, ahol a tét már a Final Fourba jutás!

A téli átigazolási szezonban három új játékossal is megerősítette a keretét az RFC Csömör futsalcsapata, hogy minél felkészültebben várhassa az NB I tavaszi kihívásait. Apatini Márk és Bita László a Fraditól, Gémesi Áron a PAFC együttesétől érkezik.

Lecke a spanyoloktól

Lejátszotta idei első felkészülési mérkőzéseit futsalválogatottunk Córdobában a házigazda spanyol együttes ellen, a világklasszis gárda hét, illetve hat gólt szerzett a meccseken. Az RFC Csömör kapusa, Varsányi Áron a második találkozón kapott szerepet.

A felkészülés jegyében férfi futsalválogatottunk kedden és szerdán is megmérkőzik a kétszeres világbajnok és hétszeres Európa-bajnok spanyolokkal Córdobában. Turzó József szövetségi kapitány keretében ismét helyet kapott Varsányi Áron!

A listavezető MVFC-Berettyóújfalu látogatott Csömörre a futsal NB I alapszakaszának utolsó előtti, 17. fordulójában. A vendégek komoly fölényben játszottak, technikás játékosaik révén állandó veszélyt jelentettek a kapunkra és megérdemelten nyertek.

Az NB I alapszakaszában futsalcsapatunk utolsó hazai bajnoki mérkőzése pénteken a veretlen listavezető MVFC-Berettyóújfalu ellen következik, így a Sportbálon az év csapatának választott együttes komoly kihívással néz majd szembe.

Oldalak