Futsal

Csömöriek a vb-selejtezőn

A célegyenesben jár futsalválogatottunk felkészülése az olaszországi Eboliban rendezendő világbajnoki selejtezőtornára. A házigazda olaszok mellett az angolok és a fehéroroszok ellen vívhatjuk ki a továbbjutást - három csömöri játékossal a fedélzeten!

Kétgólos hátrányból állt fel hazai pályán az RFC Csömör futsalcsapata a Haladás VSE ellen az NB I 7. fordulójában! A tavalyi ezüstérmessel játszott döntetlennel a Tigrisek első hivatalos pontjukat szerezték meg itthon az idei szezonban.

Az eddigi legnehezebb

Rendhagyó időpontban, csütörtök este fogadja futsalcsapatunk a Haladás VSE együttesét az NB I 7. fordulójában. A Tigrisekre a szezon eddigi legnehezebb feladata vár a formába lendült bajnoki ezüstérmes ellen, hazai pályán is bravúr kell a pontszerzéshez.

A futsal NB I 6. fordulójában rendezik meg a szezon első örökrangadóját, az RFC Csömör az Aramis SE budaörsi otthonába utazik. Egy ilyen presztízsmeccs a jelenlegi formáktól és helyezésektől függetlenül mindig abszolút háromesélyes.

Ezúttal sem sikerült nyernie futsalcsapatunknak a Debreceni Egyetemi AC otthonában. Az NB I 5. fordulójában Jenei Ottó legénységét két piros lapos kiállítás is sújtotta, Nehéz Krisztián gólja csak a szépítésre volt elegendő.

A cívisvárosba utazik futsalcsapatunk az NB I 5. fordulójában, ahol a Tigrisek a Debreceni Egyetemi AC vendégei lesznek. A válogatott túrájáról hazatérő játékosokkal a keretben bízhatunk a bravúrban, ráadásul győzelem esetén megelőzhetnénk riválisunkat.

Győzelem a szlovákok ellen, döntetlen a csehekkel és vereség a házigazda lengyelektől - így zárta a magyar futsalválogatott a Visegrádi Négyek Tornáját. Az RFC Csömör válogatott játékosai, Varsányi és a Horváth-ikrek is kivették a részüket a sikerből.

Az MLSZ székházában elkészítették a futsal Magyar Kupa 1. fordulójának sorsolását, amelyből kiderül, hogy az RFC Csömör a Nagykanizsa Futsal Club otthonában kezdi meg a sorozatot. A november eleji játéknap közös megegyezéssel még módosulhat.

A lengyelországi Visegrádi Négyek Tornájára utazó magyar férfi futsalválogatott keretében három csömöri játékos is helyet kapott. A Horváth-ikrek, Norbert és Szabolcs mellett kapitányunk, Varsányi Áron is tagja a nemzeti együttesnek.

Hazai pechszéria

Nem hozott szerencsét a péntek 13-a futsalcsapatunknak a Nyírgyulaj KSE elleni hazai NB I-es bajnokin, ahol hiába vezettünk, a végjátékban egy elképesztően peches góllal kikaptunk. Sőt, az utolsó percben kisbüntetőt hibáztunk és kapufát lőttünk...

Futsalcsapatunk szezonbeli első hazai győzelmére készül a NB I-ben, pénteken a Nyírgyulaj KSE látogat Csömörre. A vendégekkel nagy csatát vívtunk az előző szezon végén az élvonal ötödik helyéért, van miért visszavágnunk!

Megszerezte szezonbeli első sikerét az NB I-ben az RFC Csömör futsalcsapata. A Tigrisek a sereghajtó veszprémiek otthonában szinte végig vezetve, magabiztos játékkal nyertek és a három ponttal nagyot ugrottak felfelé a bajnoki tabellán.

Oldalak