Futsal

Eb-selejtezőre készül a válogatott

Elkezdte a közvetlen felkészülést az Európa-bajnoki selejtezőre a Turzó József vezette férfi futsalválogatott, amelynek célja egyértelmű: megszerezni a csoportgyőzelmet Litvániában! Ismét a keret tagja az RFC Csömör játékosa, Horváth Norbert.

A téli átigazolási szezonban két régi-új játékossal is megerősítette a keretét az RFC Csömör futsalcsapata, hogy minél felkészültebben várhassa az NB I tavaszi kihívásait. Füzy Zsolt és Varga Csaba is visszatért a Tigrisek kötelékébe.

Vasi vereség

Az RFC Csömör futsalcsapata nagy csatában kikapott a Haladás VSE szombathelyi otthonában az NB I 16. fordulójában, így matematikailag is biztossá vált, hogy az alsóházban folytathatja a gárda az élvonalbeli küzdelmeket.

A futsal Magyar Kupa negyeddöntőjének első mérkőzésén az RFC Csömör hazai pályán kikapott az FC Veszprém ellen, így egygólos hátrányból kell majd kiharcolnia a négyesdöntőben való részvételt a februári eleji, idegenbeli visszavágón.

Az RFC Csömör jól kezdte a 2020-as évet, a formába lendült Tigrisek számára pedig máris itt az újabb feladat: a Magyar Kupa negyeddöntőjének első mérkőzésén hazai pályán szerezhetnek előnyt az NB I sereghajtója, az FC Veszprém ellen.

Győzelemmel kezdte a 2020-as esztendőt az RFC Csömör futsalcsapata, amely nagy csatában gyűjtötte be mind a három bajnoki pontot az Aramis SE elleni NB I-es örökrangadón. A Tigrisek a hajrában egygólos hátrányból fordították meg az összecsapást!

A magyar U19-es futsalválogatott - soraiban az RFC Csömörben szereplő Schiszler Bertalannal - egy ötcsapatos nemzetközi tornán vett részt a horvátországi Porecsben, ahol az erős mezőnyben két győzelem mellett kétszer kikapott.

Az NB I örökrangadójával indul a 2020-as év az RFC Csömör futsalcsapata számára, amely péntek este hazai pályán megtréfálhatja a tabella negyedik helyén álló budaörsi Aramis SE gárdáját az élvonal 15. fordulójában.

Újabb korosztályos válogatott játékosára lehet büszke az RFC Csömör futsalcsapata: a januári, horvátországi nemzetközi tornára meghívást kapott a magyar U19-es nemzeti csapat soraiba a Tigrisek U17-es játékosa, Schiszler Bertalan!

Közeledik az év vége, eljött a szilveszteri összegzések ideje - minisorozatunkban foci-, kézi- és futsalcsapatunk 2019-es naptári évét vesszük górcső alá. A futsalosok az NB I 6. helyén zárták az előző szezont, a Magyar Kupában célba vették a Final Fourt!

Kétszer is vezetett az RFC Csömör futsalcsapata a Debreceni EAC elleni hazai évzárón az NB I 14. fordulójában, ennek ellenére egy pontot sem sikerült itthon tartania a gárdának. A tabellán a 10. helyről várhatjuk a januári folytatást!

Pénteken hazai pályán búcsúztatja az esztendőt az RFC Csömör futsalcsapata: az NB I 14. fordulójában a tabella hatodik helyén álló Debreceni EAC látogat Csömörre. Legutóbb májusban jártak itt a cívisvárosiak, akkor a Tigrisek diadalmaskodtak.

Oldalak