Futsal

2018 01. 20.

Gyömrőn folytatják futsalosaink az NB II-es bajnokságot, ahol a 17. fordulóban a nemzetközi tornán részt vevő magyar utánpótlás-válogatott játékosaink nélkül vesszük majd fel a harcot a hazaiakkal. Ezzel együtt a három pontért utazunk.

2018 01. 17. Egy lépésre a Final Four!

A Magyar Labdarúgó Szövetség elkészítette a férfi Futsal Magyar Kupa negyeddöntőinek sorsolását, ahol a versenyben maradt nyolc együttest rendezték párba. Az RFC Csömör ellenfele az NB I-es FTC Futsal-Fisher Klíma lesz, a továbbjutás két meccsen dől el.

2018 01. 14. Csömöriek a válogatottban

A debreceni Főnix Csarnok ad otthont a 15. alkalommal megrendezésre kerülő Visegrádi Négyek nemzetközi férfi felnőtt és U21-es futsaltornának. Az utánpótlás-válogatott keretében három tehetséges csömöri futsaljátékos is helyet kapott!

2018 01. 12. Remek évindító

Nagyszerű erőben lévő futsalcsapatunk kapott gól nélküli hazai sikerrel indította a 2018-as esztendőt a Csenger Futsal elleni presztízsrangadón az NB II 16. fordulójában. Jávor István együttesének ez volt a 10. bajnoki győzelme a szezonban!

A csömöri csapatok közül elsőként a futsalosok csalogatják a szurkolókat a Csömöri Sportcsarnokba 2018-ban, ráadásul a Csenger Futsal ellen rögtön egy rangadóval nyitnak Jávor István legényei. A két együttes ugyanannyi ponttal áll a tabellán.

Kupagyőztes Tigrisek

A bajnoki szünetben sem maradt sikerélmény nélkül futsalcsapatunk, amely megnyerte a II. Kocsi János Emléktornát Tápiószentmártonban. Az értékes trófea melletti elismerés értékét növeli, hogy a tornán mindenki szerephez jutott a csapatból.

A szakma is elismeri

A FutsalHungary szakportál megszavaztatta az NB II edzőit az őszi futsalszezon legjobbjairól: a férfi Keleti-csoport szakvezetőinek voksai alapján összesítésben a góllövőlistát vezető csömöri Nehéz Krisztián a második helyen végzett! Gratulálunk!

Az év utolsó szombatján több futsalosunk is pályára lépett az óbudai sikert hozó 41. Kamino Kupán a Csömöri Sportcsarnokban. A huszonegy csapat részvételével zajló küzdelmekben többek között Maruzsi Máté, Tősér Gábor és Viz Fülöp is szerepet kapott.

Közeledik az év vége, eljött a szilveszteri összegzések ideje - minisorozatunkban a foci-, a kézi- és futsalcsapatunk 2017-es naptári évét vesszük górcső alá. Futsalosaink bronzérmet szereztek az NB II-ben, majd csodát tettek a Magyar Kupában!

A legszebb napjait idézte a csömöri futsal: végig koncentrált, tudatos játékkal, imponáló magabiztossággal győzte le a címvédő Rába ETO gárdáját futsalcsapatunk a Magyar Kupa 3. fordulójában! A továbbjutással előrehozták a srácok a karácsonyt.

Oldalak