Futsal

Húsz másodperc hiányzott

Végig óriási küzdelem zajlott az RFC Csömör és a Debreceni EAC között a futsal NB I alsóházi rájátszásának első csömöri mérkőzésén. A Tigrisek kétszer is vezettek, de a vendégek mindkétszer egyenlítettek, másodszor 20 másodperccel a mérkőzés vége előtt.

A rendkívül fontos veszprémi siker után pénteken hazai pályán fogadja az RFC Csömör a Debreceni EAC együttesét a futsal NB I alsóházának 2. fordulójában. Egy győzelemmel hatalmasat lépne előre a tabellán a Jenei-gárda.

Fölényes győzelmet aratott az RFC Csömör futsalcsapata az NB I alsóházi rajtján az FC Veszprém otthonában, ahol az utolsó percekben már csak lepörgette az órát a két gárda. A három ponttal a Tigrisek megelőzték riválisukat és felléptek a dobogóra!

A Magyar Labdarúgó Szövetségben elkészítették a futsal NB I alsóházának sorsolását, amely alapján az alapszakaszban 9. helyen végzett, egy bónuszponttal nyitó Tigrisek egy veszprémi túrával kezdik meg a bennmaradásért vívott harcot.

Egyenrangú ellenfélként küzdött Dunaújvárosban az RFC Csömör együttese a futsal NB I 18. fordulójában, de végül vereséggel zárt és a 9. helyen fejezte be az élvonal alapszakaszát. Az alsóházi rájátszás során a bennmaradás kiharcolása lesz a cél.

Egyetlen mérkőzése van hátra a futsal NB I alapszakaszából az RFC Csömör együttesének. A Tigrisek Dunaújvárosba látogatnak hétfő este, amely találkozó tét nélkülivé minősült, miután eldőlt, hogy mindkét együttes az alsóházi rájátszásban lesz érdekelt.

Hiába vezetett a szünetben két góllal is az RFC Csömör futsalcsapata az MVFC-Berettyóújfalu ellen az NB I alapszakaszának 17. fordulójában, a vendégek a második játékrészben élesebbek voltak és megfordították a találkozót.

A bajnoki címvédő MVFC-Berettyóújfaluval mérkőzik meg az RFC Csömör együttese a futsal NB I 17. fordulójában. Nem a Tigrisek a találkozó esélyesei az alapszakasz utolsó hazai mérkőzésén, de ismerős környezetben képesek voltak már komolyabb bravúrra.

Kétszer is vezetett egy góllal az RFC Csömör futsalcsapata a Magyar Kupa negyeddöntőjének veszprémi visszavágóján, de végül kétgólos vereséget szenvedett Jenei Ottó együttese, így nem jutott be a szombathelyi Final Fourba.

Egyetlen lépés választja el az RFC Csömör futsalcsapatát attól, hogy 2020-ban is helyet követeljen magának a Magyar Kupa Final Fourban. Jenei Ottó együttese egygólos hátrányban utazik az FC Veszprém elleni idegenbeli visszavágóra.

Közleményben tudatta az RFC Csömör futsalcsapatának vezetősége, hogy Takó Csaba elnök hivatalosan is távozik a klubtól. A változás több jelentős módosítást hoz magával a működésben: az új vezetőség külön szakmai és operatív vezetővel áll majd fel.

Ezúttal egy játékost adott az Eb-selejtezőn szereplő férfi futsalválogatott keretébe az RFC Csömör, Horváth Norbert pedig gólokkal bizonyított. A nemzeti együttes mindhárom mérkőzését megnyerte a litvániai tornán, jöhetnek a csoportküzdelmek.

Oldalak