Futsal

Az utolsó percig nyílt volt

A Ferencváros népligeti otthonába látogatott futsalcsapatunk az NB I nyitányán, ahol a nagyszerű hangulatot teremtő csömöri szurkolók előtt egészen az utolsó percig küzdöttünk az egyenlítésért, de végül háromgólos vereséget szenvedtünk.

Péntek este két mérkőzéssel kezdetét veszi a futsal NB I 2019-2020-as idénye: az RFC Csömör az újonc FTC Futsal-Fisher Klíma együttesének népligeti otthonában rajtol, ahonnan kellemes emlékeik lehetnek a Tigriseknek a közelmúltból.

A magyar felnőtt futsalválogatott szövetségi kapitánya, Turzó József néhány napos összetartást hirdetett meg a világbajnoki selejtezőre készülő kerete számára, amelyben ketten is helyet kaptak az RFC Csömör új igazolásai közül!

Az MLSZ székházában elkészítették a futsal NB I sorsolását: az RFC Csömör számára idegenben kezdődik az augusztus végén rajtoló pontvadászat, mégpedig az újonc, de rendkívüli módon megerősített FTC Futsal-Fisher Klíma otthonában.

Elkezdte a felkészülést az élvonalbeli szezonra az NB I hatodik helyén záró RFC Csömör futsalcsapata. A Tigriseket új stáb koordinálja: Jenei Ottó vezetőedző munkáját Biczi Gábor és a klub korábbi játékosa, Schrancz Balázs pályaedzőként segíti.

Idén nyáron is vezetőedzőt cserél az RFC Csömör NB I-es futsalcsapata: Takó Csaba helyét az együttes korábbi kapitánya, pályaedzője és nagypályás focicsapatunk trénere, Jenei Ottó veszi át a kispadon, így a felkészülést már vele kezdi meg a gárda.

Elhunyt B. Nagy Zoltán

Negyvennyolcadik életévében tragikus hirtelenséggel elhunyt B. Nagy Zoltán sportújságíró, a Nemzeti Sport korábbi munkatársa, az RFC Csömör női futsalcsapatának korábbi vezetőedzője. Emlékét szívünkben őrizzük!

Egy remek hangulatú szezonzárón közös focival, díjátadással és főzéssel zárta az idényt az RFC Csömör futsalcsapata. Kicsik és nagyok, játékosok, szülők és szurkolók is labdába rúgtak, majd elégedetten értékelhették a közelmúltban lezárult NB I-es évadot.

Futsalcsapatunk újabb hosszabbításos csatát vívott idegenben az NB I 5. helyéért, de ezúttal a nyírgyulajiak győztek, így lezárták a két nyert meccsig tartó párharcot. A Tigrisek számára véget ért az élvonalbeli szezon, újonc együttesünk a 6. helyen zárt!

A mindent eldöntő!

A pályán már eldöntötte futsalcsapatunk az NB I ötödik helyének a sorsát, a nyírgyulajiak óvása miatt azonban döntetlenre áll a párharc. A harmadik, mindent eldöntő idegenbeli mérkőzésen a Tigrisek újra bebizonyíthatják, hogy jobbak ellenfelüknél.

Nagy küzdelemben az NB II felsőházi rájátszásának negyedik helyén végzett az RFC Csömör női futsalcsapata. Tóth László együttese ugyan lemaradt a dobogóról, de minden dicséretet megérdemelnek a lányok a hosszú és fárasztó szezon végén.

Miután a futsal NB I 5. helyéért lejátszott első meccsen aratott csömöri győzelmet egy óvás miatt a nyírgyulajiaknak adták, így hazai pályán az egyenlítésért küzdöttünk. Fischer góljára nem érkezett válasz a vendégek részéről, a harmadik mérkőzés dönt.

Oldalak