Futsal

2018 10. 12.

Szinte megismétlődött az NB I 6. fordulójában a nyári felkészülési meccsünk forgatókönyve, akkor az RFC Csömör futsalcsapata kilenc góllal kapott ki a dunaújvárosiaktól, ezúttal nyolccal. Ellenfelünk ezzel a sikerrel a tabella élére ugrott.

2018 10. 10. Dunaújvárosi folytatás

Pikáns találkozóval folytatódik a futsal NB I az RFC Csömör együttese számára, hiszen a gárda az egyik éllovas, a Dunaferr DUE Dutrade FC dunaújvárosi otthonába utazik. A két klub közelmúltjában több metszéspont is volt.

2018 10. 08. Varsányi Áron a Reggeli Startban

A Visegrádi Négyek Tornáján a szlovákok elleni győztes mérkőzésen mutatkozott be a magyar futsalválogatottban az RFC Csömör kapusa, Varsányi Áron. Ennek apropóján a tehetséges hálóőrt meghívták a Digi Sport Reggeli Start című műsorába.

2018 10. 05. Helytálltunk a cívisvárosban

Az idegenbeli bravúr ezúttal elmaradt, a tisztességes helytállás azonban nem - futsalcsapatunk kétgólos vereséget szenvedett Debrecenben az NB I 5. fordulójának nyitómeccsén. A gárda továbbra is a 9. helyen áll a tabellán.

A fájó hétfői pofon után futsalosainknak itt a lehetőség a javításra: az NB I 5. fordulójának nyitómeccsén a Debreceni Egyetemi AC otthonába látogatnak a Tigrisek, ahol egy újabb strigulát húzhatnak az idegenbeli bravúr kategóriába!

Nehéz megemészteni

A magyar futsal két legnagyobb hagyománnyal rendelkező csapata vívott örökrangadót hétfő este, az RFC Csömör az Aramis SE együttesét fogadta. Tíz gólt is láthattunk, mégis szomorúak lehetünk, mert a nagy csatából nem mi jöttünk ki jól...

Jön az örökrangadó!

A futsal NB I klasszikusával folytatódik a bajnokság az RFC Csömör együttese számára, két év szünet után ismét összecsapnak a Tigrisek az Aramis SE gárdájával az örökrangadón. Az idei első győzelemmel tennénk emlékezetessé a meccset hazai pályán!

Három szoros mérkőzést játszott férfi futsalválogatottunk a csehországi Visegrádi Négyek Tornáján, ahol a felnőttek között debütált Varsányi Áron a nemzeti csapat kapujában, míg az U21-eseknél csömöri góloknak is örülhettünk!

Hatalmas megtiszteltetés érte az RFC Csömör futsalcsapatának remeklő kapusát, Varsányi Áront, akit Turzó József szövetségi kapitány behívott a Visegrádi Négyek Tornájára készülő felnőtt futsalválogatott keretébe. Gratulálunk a meghívóhoz!

A futsal NB I 3. fordulójában nem sikerült az újabb idegenbeli bravúr az RFC Csömör csapatának, miután az életveszélyes kontrákat vezető Futsal Club Veszprém győzni tudott hazai pályán. Beke révén összejött a szépítés, a veretlen széria azonban véget ért.

Oldalak