Futsal

A hatodik helyen végeztünk

Futsalcsapatunk újabb hosszabbításos csatát vívott idegenben az NB I 5. helyéért, de ezúttal a nyírgyulajiak győztek, így lezárták a két nyert meccsig tartó párharcot. A Tigrisek számára véget ért az élvonalbeli szezon, újonc együttesünk a 6. helyen zárt!

A mindent eldöntő!

A pályán már eldöntötte futsalcsapatunk az NB I ötödik helyének a sorsát, a nyírgyulajiak óvása miatt azonban döntetlenre áll a párharc. A harmadik, mindent eldöntő idegenbeli mérkőzésen a Tigrisek újra bebizonyíthatják, hogy jobbak ellenfelüknél.

Miután a futsal NB I 5. helyéért lejátszott első meccsen aratott csömöri győzelmet egy óvás miatt a nyírgyulajiaknak adták, így hazai pályán az egyenlítésért küzdöttünk. Fischer góljára nem érkezett válasz a vendégek részéről, a harmadik mérkőzés dönt.

Előnyben a Tigrisek!

Elképesztő izgalmak végén idegenben került előnybe az NB I 5. helyéért vívott csatában az RFC Csömör futsalcsapata, miután az első mérkőzésen büntetőkkel győzni tudott a Nyírgyulaj KSE otthonában. A két nyert meccsig tartó párharc Csömörön folytatódik.

A középszakasz lezárultával a futsal NB I 5. helyéért a két csoport harmadik helyezettje, az RFC Csömör és a Nyírgyulaj KSE csap össze. A Tigrisek elsőként idegenbe utaznak, hogy aztán hazai pályán harcolhassák ki az előkelőbb helyezést!

Győzelem a végére

Az RFC Csömör futsalcsapata hazai pályán visszavágott a Debreceni EAC együttesének az NB I középszakaszának zárómeccsén, a győzelemmel pedig eldőlt, hogy harmadik helyen végez az A-csoportban és a nyírgyulajiakkal vívhat az 5. helyért!

Megjött az étvágy!

Az elsődleges célt, a bennmaradást már teljesítette az RFC Csömör futsalcsapata az NB I-ben, de evés közben megjött az étvágy, így a középszakasz zárómeccsének, a Debreceni EAC elleni összecsapásnak is igazán komoly a tétje.

Fordulatos meccsen bravúros döntetlent játszott a Dunaferr DUE Dutrade FC otthonában az RFC Csömör futsalcsapata az NB I középszakaszának A-csoportjában. A Tigrisek vezettek, majd kétszer is sikerült egyenlíteniük, így nagyon fontos pontot szereztek.

Irány Dunaújváros!

A hatodik tétmérkőzés következik az RFC Csömör és a Dunaferr DUE Dutrade FC között a bajnoki szezonban! Futsalosaink péntek este ezúttal idegenben csapnak össze a dunaújvárosiakkal az NB I középszakaszának A-csoportjában.

Sokáig nagyszerűen tartotta magát az RFC Csömör a bajnoki listavezető MVFC Berettyóújfalu ellen a futsal NB I középszakaszának 7. fordulójában, de a vendégek néhány perc alatt megszórták magukat és így a két együttes lemásolta a januári végeredményt.

Közel két hónap szünet után lép pályára ismét hazai pályán, a Csömöri Sportcsarnokban NB I-es mérkőzésen az RFC Csömör futsalcsapata. A pénteki ellenfél a bajnoki középszakaszban eddig 100%-os MVFC Berettyóújfalu együttese lesz!

Kétszer csapott össze a héten a magyar futsalválogatott a dánokkal és mindkétszer a mieink ünnepelhettek a találkozó végén. Az első meccsen az RFC Csömör csapatkapitánya, Varsányi Áron kezdett a kapuban - meg is őrizte a csapat kapuját a kapott góltól.

Oldalak