Futsal

Kedvező sorsolás

Az MLSZ székházában elkészítették a futsal Magyar Kupa negyeddöntőinek sorsolását, amelyből kiderül, hogy az RFC Csömör útja az FC Veszprémen keresztül vezet a Final4-ba. A továbbjutás már két mérkőzésen dől majd el.

Óriási sikerrel zárta az oroszok elleni felkészülési párosmeccset a magyar futsalválogatott Veszprémben, ahol az első mérkőzésen hatalmas csatában vereséget szenvedett a Turzó-gárda, másnap viszont legyőzte a világbajnoki döntős ellenfelét!

A világ egyik legjobbjának számító orosz válogatott ellen vív felkészülési párosmeccset Veszprémben a magyar futsalválogatott. Turzó József keretének ezúttal is tagja az RFC Csömör együttesének kiválósága, Horváth Norbert.

Nem szereztünk pontot

Kecskemétre utazott futsalcsapatunk az NB I 11. fordulójának zárómérkőzésén, ahol a sereghajtó hazaiaknak szinte minden összejött, míg a szűk kerettel szereplő Tigrisek hiába tolták be kapujuk elé ellenfelüket, még a pontszerzés sem sikerült.

A futsal NB I utolsó helyén szerénykedő SG Kecskemét otthonába látogat az RFC Csömör együttese a 11. forduló zárómérkőzésén. A Fradi elleni győzelem okozta hullámot meglovagolva idegenben is szert tehetünk értékes pontokra.

Az MLSZ székházában elkészítették a futsal Magyar Kupa 2. fordulójának sorsolását, amelyből kiderül, hogy az RFC Csömör az ELTE-BEAC otthonában folytatja a sorozatot. A november végi játéknap közös megegyezéssel még módosulhat.

Legyőztük a Fradit!

Szűk kerettel vágott neki az RFC Csömör az FTC-Fisher Klíma elleni találkozónak a futsal NB I 10. fordulójában, de a Tigrisek emberfeletti küzdelemben többször is felálltak vert helyzetből és megszerezték szezonbeli első hazai sikerüket!

A Ferencváros elleni hazai találkozóval az RFC Csömör számára is elkezdődik a futsal NB I alapszakaszának második köre. Jenei Ottó együttese saját közönsége előtt szeretne visszavágni az augusztusi népligeti vereségért.

Nagykanizsán játszotta a Magyar Kupa 1. fordulójának zárómeccsét futsalcsapatunk, amelyen magabiztos győzelmet arattak a Tigrisek a másodosztály egyik élcsapatának otthonában. Nehéz Krisztián triplázott, a csapat hétig jutott.

Magabiztos játékkal nyerte meg a szerbek elleni "tornadöntőt" U17-es futsalválogatottunk a Csömöri Sportcsarnokban megrendezett háromcsapatos nemzetközi viadal zárónapján. Frank Tamás együttese mögött a szerbek, illetve a szlovákok végeztek.

Hidegzuhannyal indult és heroikus pontmentéssel zárult futsalcsapatunk Dunaferr DUE Dutrade FC elleni élvonalbeli találkozója az NB I 9. fordulójának nyitányán. A Tigrisek újra bizonyították, hogy hazai pályán nem ismernek lehetetlent.

A korábbi sikeres rendezések eredményeképpen ismét nemzetközi futsalmeccseknek ad otthont a Csömöri Sportcsarnok: ezúttal az U17-es válogatott hazai tornáját rendezi Csömörön a Magyar Labdarúgó Szövetség. Hajrá, magyarok!

Oldalak