Futsal

Nagyszerű hangulatban zajlott idén is az RFC Csömör hagyományos karácsonyi családi napja a Csömöri Sportcsarnokban, ahol nem maradhatott el a számos futsalrangadó mellett az ajándékozás sem, így minden gyereknek fülig ért a szája!

Nyolcadik együttesként az RFC Csömör is bejutott a Futsal Magyar Kupa negyeddöntőjébe, így elkészülhetett a sorsolás, amelyen a Tigrisek a Dunaferr DUE Dutrade FC csapatát kapták. A negyeddöntőben a továbbjutás két mérkőzésen dől el.

Hazai pályán zárja a 2018-as naptári évet futsalcsapatunk, amely a válogatott játékosoktól hemzsegő Futsal Club Veszprém együttesét fogadja az NB I-ben. A vendégek jelenleg a harmadik helyen állnak a tabellán, így komoly bravúr lenne a pontszerzés.

Nyolcadik csapatként az RFC Csömör is bejutott a Magyar Kupában a legjobb nyolc közé, így futsalcsapatunk tovább folytathatja az előző kiírásban megcsodált diadalmenetét. A Tigrisek a másodosztályú Airnergy FC otthonában győztek!

Férfi futsalválogatottunk egy döntetlennel és egy vereséggel zárta két grúziai felkészülési mérkőzését, ahol az RFC Csömör kapusa, Varsányi Áron képviselte a csömöri színeket. Turzó József szövetségi kapitány büszkén értékelhetett.

Újabb felkészülési mérkőzéseken kaphat szerepet a magyar futsalválogatottban Turzó József szövetségi kapitánytól az RFC Csömör kapusa, Varsányi Áron. A grúz válogatott meghívásának tesz eleget nemzeti csapatunk a Tbiliszibe való látogatással.

Elúszott a végén

A mérkőzés nagy részében vezetett futsalcsapatunk az Aramis SE budaörsi otthonában, az utolsó tíz percben azonban a maguk javára fordították a hazaiak az örökrangadót, így pont nélkül maradtunk az NB I 13. fordulójában.

Szokatlan időpontban, csütörtök este kerül sor a futsal NB I örökrangadójára, az Aramis SE–RFC Csömör összecsapásra Budaörsön a sportág élvonalának 13. fordulójában. Az előrehozott találkozón visszavágnának a Tigrisek az októberi eredményért.

Oldalak