Kezdődik az idény

A Rubeola első, idegenbeli meccsét a Vasas-Gödöllő ellen az ellenfél kérésére elhalasztották, így a tigrisek hazai pályán kezdhetik az idei szezont. Mivel a hazai futsalmérkőzéseket mostantól mindig pénteken játszák majd, így a nyitómeccs is péntek este 19:00-kor kezdődik a Cső-Montage ellen. A Rubeola minden szurkolóra számít!

Sikeres volt az átigatolási szezon

Augusztus 21-én éjfélkor lezárult a nyári átigazolási szezon. A Club az egyik legaktívabb volt a piacon, hiszen egy sor fiatal játékost igazoltunk, akik remélhetőleg erősségei lesznek a csapatnak az ellőttünk álló bajnokságban.

Nézzük, kik az újonnan érkezők. Horváth Gergely, kapus a Szuperinfó-Vác NB II-es bajnokcsapatát hagyta el a Rubeola kedvéért, a szakvezetés véleménye szerint egy igen sokra hivatott hálóőr került hozzánk. Komáromi Péter a Vasas futsal csapatától érkezett. Utánpótlás-válogatott játékos, az egyik legtehetségesebb fiatalnak tartják a honi futsalban. Egy kissé forrófejű, amit, ha sikerül kissé lehűteni rövid időn belül a válogatott kapuján is bekopoghat. Érsek Róbert szintén a Vasastól érkezett, Ő is megfordult már az U21-es válogatottban. Nem idegen neki a közeg, hiszen több barátja is a csapat tagja, illetve a testvére az ifjúsági csapat erőssége.

Bodó Norbert az osztályozón már jól megismert Dunakeszi Kinizsi csapatában szerepelt az elmúlt évben. Egy szorgalmas, jó hozzáállású játékos, akinek kicsit még szoknia kell a sebességbeli különbséget, de az edzéseken végzett munkája nagyon biztató. Rodrigo, a Vasas brazil idegenlégiósa is hozzánk került, Ő jelenleg hazájában tartózkodik, szeptember elején tér vissza Magyarországra, amennyiben minden papírját sikerül elintézni, nagy segítség lehet, amellett, hogy a Club történetének első légiósa lesz. Az új igazolások mellett további erősítés még, hogy a tavalyi szezonban már néha pályára lépő Hosszú Ádám is az első keret tagja lett, remélhetőleg töretlen marad a fejlődése, mert tavasszal nagyon reményt keltően mozgott.

A bajnokságra való felkészülés időközben gőzerővel zajlik, sajnos az átigazolási "harcok" kissé lelassították a csapat felépítését, de az biztos, hogy egy sokat futó, kellemetlen stílusú Rubeola vár majd az ellenfelekre. Fontos változás, hogy a hazai mérkőzések az eddig megszokottól eltérően nem hétfőn, hanem péntek este 19 órakor kezdődnek majd!

Bérletek is kaphatóak!

A Csömöri Sport- és Szabidő Szervező Nonprofit Kft. a 2012/2013-as idénytől az összes főbb sportágánál bevezeti a bérletek vásárlásának lehetőségét. Ezek megvásárlásával sokkal jobban járhatnak azok a szurkolóink, látogatóink, akik szeretnek rendszeresen elmenni a hazai mérkőzésekre.

Az összes hazai férfi és női futsalmeccsre belépést biztosító felnőtt bérlet ára 4000 forint, míg a diák és nyugdíjas bérletek 2500 forintba kerülnek. A bérletek a sportcsarnokban kaphatóak!