Közeledik az év vége, eljött a szilveszteri összegzések ideje - minisorozatunkban a foci-, a kézi- és futsalcsapatunk 2017-es naptári évét vesszük górcső alá. Futsalosaink bronzérmet szereztek az NB II-ben, majd csodát tettek a Magyar Kupában!

 

Fantasztikus tavaszt produkált futsalcsapatunk az NB II-ben: az együttes a felsőházi rájátszásban március 20-a és május 22-e között minden meccsét (közte több rangadót is) megnyerte, ezzel pedig alapszakasz-győztesként került a bajnoki elődöntőbe. Itt az azóta már az első osztályban is derekasan bizonyító DEAC ugyan megfékezte a Tigriseket, de összességében szépen csillogó bronzérmet ünnepelhettek a srácok.

 

Egy rendkívül kemény alapozás után az őszi szezon is ragyogóan indult, egészen október közepéig veretlenül masíroztak előre a csömöriek. Azóta ugyan több idegenbeli vereség is becsúszott, de összességében ott vagyunk a dobogón és előkelő helyről várhatjuk a januári folytatást. Nem mehetünk el szó nélkül a klub jubileumi ünnepsége mellett, amely olyan csodálatosan sikerült, hogy lépten-nyomon a mai napig sokan emlegetik. Együtt emlékezett a dicső múltra minden kicsi és nagy, igazi közönségsikert aratott a rendezvény. És ha lehet fokozni a fokozhatatlant, koronaként került fel Tigrisek egész éven át tartó remek futsalteljesítményére a Rába ETO elleni Magyar Kupa-találkozó, amely néhány nappal előrehozta a karácsonyt Csömörön. A címvédő kiütésével várhatjuk a negyeddöntő sorsolását!

 

 

Szurkoljunk együtt csapatainknak!