Papírgyűjtő Tigrisek

Újabb jótékonysági kezdeményezést karolt fel az RFC Csömör futsalcsapata: a Tigrisek csömöri Mátyás Király Általános Iskola javára indított papírgyűjtésben vállalnak szerepet, de nemcsak támogatóként, hanem kétkezi munkájukkal is!

 

Nemcsak a pontokat gyűjtögetik serényen a Tigrisek, a csömöri futsalcsapat játékosai besegítenek a klub által támogatott papírgyűjtésbe is. Az elmúlt évek során szerveztek támogató akciót Harnos Kristóf kerekesszékes testépítő számára, anyagilag támogatták a csömöri iskola udvarának füvesítését, illetve az óvodai rendezvényeket, bálokat is. A legújabb ötlet szerint az iskola számára szervezett jótékonysági akcióban vesznek részt, és miután játékosok példaképnek számítanak a fiatalabb korosztályok számára, így nemcsak jelenlétükkel, de kétkezi munkájukkal is hozzájárulnak a kezdeményezés sikeréhez.

 

Remélhetőleg, sok munkájuk lesz a Tigriseknek és jelentős összeg gyűlik majd az iskola számára, annál is inkább, mivel a helyszínt is biztosító COM-RON Steel Zrt. minden forintot megdupláz majd!