A szakma is elismeri

A FutsalHungary szakportál megszavaztatta az NB II edzőit az őszi futsalszezon legjobbjairól: a férfi Keleti-csoport szakvezetőinek voksai alapján összesítésben a góllövőlistát vezető csömöri Nehéz Krisztián a második helyen végzett! Gratulálunk!

 

A csoportban ősszel pályára lépő mintegy 180 játékos közül huszonnégyen kaptak szavazatot, de ezen belül csak 11 játékos kapott 2, vagy annál több voksot - összegzett a szavazást kiíró szakportál. - Az élmezőnyben természetesen a bajnokságban élen álló csapatokból kerültek ki a helyezettek, azon belül is a gólvágók kapták a legtöbb pontot. A Kincsem, az RFC Csömör és az Ördögök egyaránt négy-négy játékost tudhat a szavazottak között, míg a Vác volt az egyedüli szavazat nélküli csapat.

 

Nehéz Krisztián a második helyével a legjobb pozíciót érte el a többi, még szavazatot kapó csömöri közül. A fiatal játékos most robbant be a köztudatba gólerős játékával, mely komoly jövőképet sejtet. Meg kell még említenünk Varsányi Áron helyezését és teljesítményét, aki a kapusok közül Hauer Viktor mellett kapott szavazatot az edzőktől.

 

Gratulálunk a csömöri helyezetteknek!