A Magyar Labdarúgó Szövetség elkészítette a férfi Futsal Magyar Kupa negyeddöntőinek sorsolását, ahol a versenyben maradt nyolc együttest rendezték párba. Az RFC Csömör ellenfele az NB I-es FTC Futsal-Fisher Klíma lesz, a továbbjutás két meccsen dől el.

 

Elkerülték egymást az élvonalbeli csapatok, hiszen minden NB I-es gárda másodosztályú ellenfelet kapott a sorsolás során. Jávor István csömöri Tigrisei a fővárosi Népligetbe utaznak, az FTC Futsal-Fisher Klíma, az első osztály jelenlegi 7. helyezettjének otthonába. Nem kell tehát messzire menni, nem úgy a többieknek, akikre komoly távolságok várnak. A párharcok két mérkőzésen dőlnek el, a tét pedig nem kisebb, mint a nyíregyházi négyesdöntő március első hétvégéjén. A negyeddöntő hivatalos játéknapjai: odavágók - február 14., visszavágók: február 21., a pontos meccsidőpontok még egyeztetés alatt. A Final Four március 3-4. Nyíregyháza.

 

A negyeddöntő párosítása:
RFC Csömör - FTC Futsal-Fisher Klíma - 2018. február 14. szerda 19.30 Csömöri Sportcsarnok, a visszavágó: 2018. február 21. szerda 21.00 Népliget

MVFC-Berettyóújfalu - Dunakeszi Kinizsi
Debreceni Egyetemi AC - Covritas Futsal Gödöllő
Swietelsky Haladás VSE - ELTE-BEAC

 

Szurkoljunk együtt csapatainknak!