Péntek este a Népligetre fókuszál a magyar futsalvilág, hiszen a szezon végeztével mindenkit az FTC Futsal-Fisher Klíma-RFC Csömör osztályozó tart lázban. A Tigriseknek minden tartalékukra szükségük lesz az Elek Gyula Arénában. A tét az élvonalba jutás!

 

Hétfőn hazai pályán nagyrészt szenzációs első félidei játékának köszönhetően kétgólos előnyt szerzett futsalcsapatunk az FTC Futsal-Fisher Klíma elleni osztályozón. A pénteki visszavágóra ennek tudatában készülhetünk, azzal azonban mindenki tisztában van, hogy ebben a sportágban ez hamar ledolgozható. A lélektani előny azonban mindenképp nálunk van!

 

A sérültekről: a kapuba már visszatért Varsányi Áron, a csapatkapitányi posztra Jenei Ottó, pénteken pedig már az eltiltását letöltő Józsa Tamásra is számíthat a szintén visszatérő Jávor István vezetőedző. Erre a meccsre tehát nagyon odateszik majd magukat a Tigrisek, ami a tét tudatában nem is kérdés, hiszen a párharc győztese a következő szezont mindenképpen az élvonalban kezdheti! Februárban a Népligetben is győzni tudtunk a Fradi otthonában, bízunk benne, hogy szurkolóink támogatásával ezúttal is sikerrel zárul a fővárosi látogatásunk! Mindenkire szükség lesz a lelátón!

 

FUTSAL, OSZTÁLYOZÓ, VISSZAVÁGÓ
FTC Futsal-Fisher Klíma – RFC Csömör
2018. június 15. péntek, 19.00
Népliget, Elek Gyula Aréna

 

Szurkoljunk együtt csapatainknak!