Tömött lelátók előtt, hatalmas küzdelemben játszott döntetlent futsalcsapatunk hazai pályán az NB II döntőjének első mérkőzésén a BME-BT FC ellen. Jövő hétfőn a fővárosiak otthonában harcolhatjuk ki az élvonalba jutást!

 

Csordultig megteltek a Csömöri Sportcsarnok lelátói hétfő este, ami nem is csoda, hiszen futsalcsapatunk számára az NB I-be jutás volt a tét a BME-BT FC elleni bajnoki döntőben. Szurkolóink ismét fantasztikus atmoszférát teremtettek, illetve csodálatosan megfestett, egy hatalmas Tigrist ábrázoló drapériával lepték meg a csapatot, amely a sérült Varsányi Áron és az eltiltott Husz Attila nélkül volt kénytelen megvívni ezt a rendkívül fontos találkozót.

 

Ennek megfelelően nyitottunk, irányítottuk a mérkőzést, de rendkívül szervezetten védekeztek a vendégek, így nem volt könnyű rést találni a pajzson. A látogatók ellenakciói során megnyugtató volt a rutinos Nagy Zoltán jelenléte a kapuban, aki fantasztikus védésekkel tartotta meccsben a Tigriseket. Érsek Róbert aztán megunta a gólnélküli állást és 12 méterről ragyogóan lőtte ki a hosszú sarkot, ezzel megszereztük a vezetést. A szünet után tovább fokozódott a feszültség: helyzetek adódtak mindkét oldalon, de gólt már csak a vendégek tudtak szerezni, így döntetlent hozott az első csata. A döntés pedig a jövő hétfői visszavágóra marad! A galéria ide kattintva érhető el!

 

FUTSAL, NB II, DÖNTŐ, 1. MÉRKŐZÉS
RFC Csömör – BME-BT FC 1–1 (1–0)
2018. május 28. hétfő, 19.30
Csömöri Sportcsarnok
Gólszerzők: Érsek (14.) ill. Kulik (31.)

 

Szurkoljunk együtt csapatainknak!