Győzelemmel kezdte az NB II felsőházi rájátszását futsalcsapatunk a Csenger Futsal otthonában. A keleti fellegvárnak számító, határmenti városban ősszel döntetlent játszottunk, ezúttal azonban magabiztosan nyertek a Tigrisek és növelték előnyüket.

 

A lehető leghosszabb utazás várt futsalosainkra a felsőházi rájátszás első fordulójában, hiszen 300 kilométernél is többet tettek meg a srácok, amíg eljutottak a román határ melletti Csengerre. Szerencsére nem hiába tudták le ezt a hosszú utat a csömöriek: a szünetben ugyan még a hazaiak vezettek, a pihenő után viszont nem volt több momentumuk. A második húsz percben a Jávor-tanítványok négyszer is villantak, így magabiztos sikerrel nyitottak a playoffban és továbbra is éllovasként hasítanak a tabellán.

 

Komoly lökést és energiát adhat ez a fontos siker a folytatásra, amely az első lépés volt az élvonal felé vezető úton, a többi eredménynek köszönhetően pedig növelni is tudtuk előnyünket az élen. Ennek tükrében a hazaút hasonlóan hosszú, de sokkal boldogabban telhet.

 

FUTSAL, NB II, KELETI CSOPORT, FELSŐHÁZI RÁJÁTSZÁS, 1. FORDULÓ
Csenger Futsal – RFC Csömör 2–5 (2–1)
2018. március 12. hétfő, 19.00
Csenger
Gólszerzők: Gaál (13.), Juhász (19.) illetve Husz (18.), Józsa (25.), Viz (29.), Balogh (33. - öngól), Nehéz (36.)

 

Szurkoljunk együtt csapatainknak!