Érvényesült a papírforma a 100%-os teljesítménnyel listavezető MVFC-Berettyóújfalu otthonában, ahol a futsalcsapatunk számára nem sikerült a bravúr az NB I 8. fordulójában, a BL-induló ellen hatgólos vereséget szenvedett a csömöri gárda.

 

Múlt héten még a nemzeti csapatban küzdött egymásért Harmati és Józsa, vagy Rábl és Varsányi, a futsal NB I 8. fordulójában azonban egymással néztek farkasszemet a felek az első és az utolsó csatáján. Ami örömteli, hogy bő egy hónap után Husz Attilára ismét számíthatott a szakvezetés, sok volt azonban a hiányzónk, a csapatkapitány Jenei Ottó, Füzy Zsolt, Lódi Tamás, Miletics Zsombor, Varsányi Botond és Németh Máté sem tartott az együttessel a keleti túrára. A Bajnokok Ligája-induló berettyóújfaluiak nem bízták a véletlenre a találkozót, kezdeményezőbben léptek fel az első pillanattól kezdve, és a 7. percre már el is húztak négy góllal. A második félidőben a hazai légiósok vitték a prímet és noha mindkét játékrészben összejött a szépítés a négy kapott gól után, ennél többre ezúttal nem futotta. A listavezető érvényesítette a papírformát és legyőzte a Tigriseket. A héten vár még ránk két meccs a BME-BT FC ellen, előbb a Magyar Kupában, majd az élvonalban - bízunk benne, hogy sikerrel vesszük ezeket az akadályokat!

 

FUTSAL, NB I, 8. FORDULÓ
MVFC-Berettyóújfalu – RFC Csömör 8–2 (4–1)
2018. november 5. hétfő, 18.30
Berettyóújfalu
Gólszerzők: Takács (1., 7.), Gál (4.), Harmati (7.), Silva (24., 35.), Sanchez (29., 36.) ill. Tősér (12.), Fischer (36.)

 

KÖVETKEZIK:
FUTSAL, MAGYAR KUPA, 2. FORDULÓ
BME-BT FC – RFC Csömör
2018. november 7. szerda, 19.30
MAFC Sportcsarnok

 

Szurkoljunk együtt csapatainknak!