A történelem ismételte önmagát: az RFC Csömör futsalcsapata magabiztosan győzött a Magyar Kupa 2. fordulójában a BME-BT FC otthonában, így a Tigrisek a tavalyi évhez hasonlóan ezúttal is a MAFC Sportcsarnokban jutottak tovább!

 

Tavaly is a Magyar Kupa 2. fordulójában sodorta futsalcsapatunk útjába a sors(olás) a BME-BT FC együttesét, akkor november végén játszottunk egymás ellen és simán továbbjutottunk a MAFC Sportcsarnokban. Valami hasonlóban bíztunk ezúttal is, szezonbeli első sikerünkre készültünk! Egy éve még mindkét gárda a másodosztály mezőnyét erősítette, de szezon végén egyaránt élvonalbeliek lettek, ráadásul külön érdekesség, hogy három nap alatt kétszer is meccselnek, az NB I-ben pénteken küzdenek egymással Csömörön.

 

Szerda este egészen az első játékrész hajrájáig várni kellett az első gólra, ekkor Fischer talált be, majd a hazai egyenlítés után Viz és Nehéz is eredményes volt, így kétgólos előnnyel mehettünk a pihenőre. A szünet után Nehéz ragadta magához a kezdeményezést, két perc alatt két gólt szerzett (összesen négy gólig jutott), Beke megismételte ezt, szintén duplázott ennyi idő alatt, így a 12 gólos meccsen végrehajtottuk a bravúrt, magabiztosan nyertünk és továbbjutottunk! Pénteken hazai pályán folytathatjuk az egyetemisták ellen, akkor már a bajnokságban!

 

FUTSAL, MAGYAR KUPA, 2. FORDULÓ
BME-BT FC – RFC Csömör 4–8 (1–3)
2018. november 7. szerda, 19.30
MAFC Sportcsarnok
Gólszerzők: Dudás (17.), Fodor (34.), Barna (37.), Palásthy (40.) ill. Fischer (15.), Viz (19.), Nehéz (20., 26., 28., 38.) Beke (33., 35.)

 

KÖVETKEZIK:
FUTSAL, NB I, 9. FORDULÓ
RFC Csömör – BME-BT FC
2018. november 9. péntek, 18.45
Csömöri Sportcsarnok

 

Szurkoljunk együtt csapatainknak!