Az RFC Csömör női futsalcsapata megvédte címét a 7. Női Futsal7vége fináléjában! Az Üllői Városi Sportcsarnokban megrendezett esemény döntőjében az Airnergy I. hódolt be a döntőben, a legjobb mezőnyjátékosnak a csömöri Mátyás Noémi bizonyult.

 

Az Üllői Városi Sportcsarnok adott otthont az idei, 7. Női Futsal7vége fináléjának: a csömöri lányok saját, háromcsapatos csoportjukból az első helyen jutottak a középdöntőbe, ahol az ötcsapatos mezőnyben a második helyet érték el és jutottak a négyes döntőbe. Az elődöntőben a Kerepes csapatát verték a mieink 2-0-ra és 3-1-re (a lebonyolítás értelmében az elődöntőben össze kerülő csapatok oda-vissza játszottak egymással a döntőbe jutásért). A másik ágon az Airnergy I. a Tóalmás együttesén át jutott a döntőbe (2-0, 1-1).

 

A döntőben, az egész napi magabiztos játékával 2-0-ra nyert a RFC, ezzel megvédte címét ebben a kiírásban. A torna legjobb mezőnyjátékosa címet játékosunk, Mátyás Noémi érdemelte ki!

 

Az aranyérmes csapat tagjai: Hajdu Orsolya, Király Julietta, Mátyás Noémi, Szennai Adrienn, Orbán Csilla, Lengyel Zsanett, Szűcs Alexandra, Koltai-Molnár Judit, Nagy Szabina, Singer-Kakuk Anikó, Gálik Ágnes, Galszter Dóra, Botka Bernadett, Ártim Dóra, Szécsi Dominika, edző: Tóth László.

 

Gratulálunk!