Matematikailag is bebiztosította a helyét az NB II felsőházi rájátszásában az RFC Csömör női futsalcsapata, amely a Keleti-csoport második helyezettje, a Szolnok Fanatic SE kiütésével váltotta meg véglegesen a jegyét az április elején rajtoló playoffba.

 

Előrehozott mérkőzést játszott a kistarcsai "hazai pályán" az NB II Keleti-csoportjában az RFC Csömör női futsalcsapata. A Szolnok Fanatic SE ellen gáláztak a lányok a triplázó Mátyás Noémi vezérletével, 6-0-ra nyertek Tóth László tanítványai, ezzel pedig matematikailag is eldőlt, hogy a felsőházban folytatják majd a küzdelmeket.

 

A rájátszás az április 6-i hétvégén kezdődik, a lebonyolítás értelmében a Keleti-csoport első négy helyezettje méri majd össze tudását a nyugatiak első négy helyezettjével. A nyolc körös playoff után derül majd ki, hogy a 7. Női Futsal7végén címüket megvédő csömöri lányok az idén, hasonlóan a tavalyi évhez, ezúttal is megcsípik-e a dobogót (az előző, rájátszást nélkülöző bajnokságban második lett a csapat a Keleti-csoportban).

 

 

Hajrá, lányok!