A Budapesti Honvéd SE éves rendes közgyűlésének keretein belül adták át a klub legjobbjainak járó év sportolója díjakat, amely során a férfiak mezőnyében a csömöri kajakos, Balaska Márk nyerte el az elismerést. Gratulálunk a világbajnoknak!

 

Azok után, hogy a januári csömöri Sportbálon Balaska Márk átvehette a legjobb felnőtt sportolónak járó elismerést, klubjánál, a Budapesti Honvéd SE-nél is az első helyen rangsorolták a hasonló összevetésben. Az éves rendes közgyűlés keretein belül megtartott díjkiosztón versenykötelezettségei miatt nem tudott részt venni kajakosunk, de természetesen eljutott hozzá az őt megillető trófea. A 2017-ben felnőtt világ- és Európa-bajnoki címet szerző kajakos az idei évben is folytatta a sikerhadjáratát, a belgrádi Eb-ről bronzéremmel térhetett haza.

 

Nemcsak az elmúlt időszak legeredményesebb sportolóit, hanem a szakembereit is jutalmazták a honvédosok: a szakmai kitüntetést Márk trénerduója, Kiss István és Tóth László edzők érdemelték ki. A kitüntetett sportolók egy-egy Garmin okosórával is gazdagabbak lettek.

 

Budapest Honvéd SE
az év sportolói díjátadó
felnőtt férfi: Balaska Márk
edző: Kiss István-Tóth László (kajak)

 

Gratulálunk az év sportolója címhez!