Kerékpár

2018 01. 21.

A kelet-spanyolországi Benidormban készül a szezon kihívásaira a csömöri bringásokkal a soraiban a Pannon Cycling Team országúti kerékpárcsapat. Valter Attiláéknak a kemény edzések mellett egy rövid városnézés is belefért a programjukba.

2018 01. 15. Ezüst az ob-döntőről

A két évvel ezelőtti verseny után ismét havas pálya várta a 2018. év cyclocross országos bajnokság részvevőit a kőbányai Bringaparkban. Ez sem tántorította el a sportembereket, akik közül a csömöri Buruczki Szilárd dobogóra állhatott az elitfutamban.

2018 01. 11. Íme, a 6. Bringafesztivál időpontja!

A szervezőcsapat kijelölte a 6. Csömöri Bringafesztivál időpontját: 2018. június 16-17-én várunk mindenkit a Bulgárkertbe a kétnapos eseményre! Az időpont már a hazai és a nemzetközi sportnaptárba is bekerült, így mindenki beírhatja a sajátjába is!

2018 01. 09. A dobogón hangolt az ob-ra

Lezajlott az cyclocross magyar bajnokság előtti utolsó megméretés Vácon, ahol hangolhattak a versenyzők az ob-ra, éppen ezért minden kategóriában szép számmal neveztek. Az elit férfiaknál a bronzérmet a csömöri Buruczki Szilárd vihette haza.

Több csömöri tehetséget is a soraiban tudó hazai országúti kerékpáros szupercsapat alakult Pannon Cycling Team néven, amely Magyarország sokra hivatott versenyzőivel kíván sikereket elérni. Valter Attiláékra minden eddiginél keményebb szezon vár.

Egy sportos famíliában az ünnepi készülődés során is helyet szorítanak a mozgásnak. Nincs ez másképp a csömöri Valter családban sem, ahol a fiúk a sport, azon belül is a kerékpár megszállottjai. Olyannyira, hogy a karácsony sem telhet el bringázás nélkül.

Ezüstvasárnap miskolci ezüstéremmel zárta az évet a cyclocross Magyar Kupa-sorozatban a Cube-Csömör rutinos bringása, Buruczki Szilárd, akinek a saras pályán egy technikai hiba ugyan megnehezítette a dolgát, de így is biztos előnnyel ért a célba.

Remekül sikerült advent második vasárnapja a Cube-Csömör rutinos bringásának, Buruczki Szilárdnak: a tolnai megyeszékhelyen egy teljesen új helyszínen, a Szekszárdi Sportközpont Crosson a dobogó legmagasabb fokára állhatott fel a csömöri kiválóság.

Csömörön közös kerékpáros esemény keretében rendezték meg a Top Maraton és XC-szakág 2017-es évzáró díjátadó gáláját, melyen az összetett eredménylisták legjobbjai vehették át kiérdemelt jutalmukat. Több kategóriában is dobogóra állhattunk.

Újabb hatalmas megtiszteltetés érte településünket, hiszen a Magyar Kerékpáros Szövetség XC szakága és a TOP Maraton sorozat szervezői a Csömöri Sportcsarnokban rendezik meg a 2017-es szezon zárásaként sorra kerülő ünnepélyes díjkiosztót.

Oldalak