Kerékpár

2017 10. 23.

A Tour de Hongrie-tól kezdve a Székely Körversenyen elnyert zöld trikón át az ausztráliai XCO világbajnokságig - rangos nemzetközi versenyeken halmozta a sikereket első felnőtt évében Valter Attila, a Cube-Csömör válogatott kerékpárosa. Szezonértékelő.

2017 10. 06. Törökbálinton zárt szezon

A Riczu Imre Emlékverseny idén először volt UCI 1.2-es kategóriájú, Magyar Kupa forduló és parakerékpáros országos bajnokság, ahol ráadásul több külföldi menő is rajthoz állt. A csömöriek közül a legelőkelőbb helyen Valter Attila zárt.

2017 09. 23. Törött a váltó

Norvégiában rendezték meg a kerékpáros országúti világbajnokságot, ahol a magyar válogatott tagjaként a csömöri Valter Attila is rajthoz állt az U23-asok között. A pénteki futamon tömegbukásba keveredett tehetségünk és nem tudta befejezni a versenyt.

2017 09. 22. Elmarad a bringás körtúra avatása

Az elmúlt napok rossz időjárási körülményei miatt a szeptember 23-i kerékpáros körtúra felavató eseményét elhalasztjuk. A kitartó esőzés ellehetetlenítette a túra megrendezését, így azt egy későbbi időpontban pótoljuk - a tervek szerint még ősszel.

Az utolsó simításokat végzik a szervezők a Csömöri Körtúra kerékpáros útvonalának előkészítésén. A hivatalos felavatásra minden a helyére kerül, hogy végiggurulhassunk a távon! Sok szeretettel várjuk a bringázókat Csömörről és a környékről is!

A csömöri atlétika szakosztály korábbi serdülőválogatott tehetsége, Csák Tamás rendhagyó módon sportágat váltott a közelmúltban és a Cube-Csömör bringásaihoz igazolt. Sokoldalúságát bizonyítja, hogy a nyeregben is egyre magabiztosabb!

Amire már nagyon sok bringás várt: szeptember 23-án szombaton felavatjuk a Csömöri Körtúra kerékpáros útvonalát! A közel 20 kilométeres távon bebarangolhatjuk a település legszebb részeit, szeretettel várjuk a bringázókat Csömörről és a környékről is!

Különleges helyszínen, Ausztráliában rendezték meg az MTB XCO világbajnokságot, ahol két csömöri bringás, Kádi Tamás Benjamin és Valter Attila révén is érdekeltek voltunk. Csapatváltóban a 9. helyen zárt Magyarország, Valter a 20. az U23-asok között!

Arany a Mátrából

Kádi Tamás Benjamin révén egy aranyéremmel térhetett haza a Cube-Csömör csapata a Gyöngyös-Sástón rendezett Mátra Maratonról. A többiek is kitettek magukért, mert további három dobogós helyet is megszereztek a remeklő fiatalok.

A festői szépségű Graz adott otthont az idei ifjúsági hegyikerékpáros Európa-bajnokságnak. Ausztriában rajthoz állt a Cube-Csömör tehetsége, Kalmár Szabolcs is, aki csapatváltóban, az egyéni kombinált számban, maratonon és rövid távon is nagyot küzdött.

Oldalak