Kerékpár

Egy, aki mindent visz

Egy új helyszínen, a Fejér megyei Iszkaszentgyörgyön zárult a bringások téli cyclocross kupaszezonja. Az U19-eseknél ismét nyert Takács Valent Márk, a sorozat verseny utáni eredményhirdetésén pedig voltak további csömöri érdekeltségek is.

Valter Tibor csapatvezető hivatalosan is kihirdette a Cube-Csömör MTB Team 2021-es versenyszezonra nevezett keretét. A feltörekvő, fiatal bringások közül többek között Sylvester Balázs és Vock Mátyás is Csömörön folytatja felfelé ívelő pályafutását.

Újabb komoly sportdiplomáciai sikert aratott Csömör: 2016 után idén ismét településünk adhat otthont a hegyibringások országos bajnokságának! A Csömöri Bringafesztivál keretein belül rendezendő rangos versenyre egy héttel az olimpia előtt kerül majd sor!

A feszített tempót diktáló bringásoknál a farkasordító hidegben Miskolcon rendezték meg a cyclocross országos bajnokságot. Csömöri színekben ketten is dobogóra állhattak: Takács Valent Márk nyert, Schmidel Regina ezüstérmet szerzett.

A 2021-es évet már a Groupama-FDJ francia országúti kerékpáros klub mezében kezdheti a csömöri bringás csillag, Valter Attila. A csapat már be is mutatta idei szerelését, amelyen a gall nemzeti színek dominálnak.

Kiválóan kezdték az évet a csömöri bringások a cyclocross kupaszezon nyíregyházi állomásán: Takács Valent Márk és Schmidel Regina is nyerni tudott, Szatmáry András és Sylvester Balázs Tibor pedig dobogóra állhatott!

A Nemzeti Színházban tartott és az M4 Sport által közvetített sajtótájékoztatón kiderült, mely sportolók, edzők és csapatok kerültek a legjobb háromba az Év Sportolója Gálán. Ami biztos, Valter Attila Tour-befutója esélyes az Év sportpillanata-díjra!

Két csömörire is szavazhatnak a sportújságírók az M4 Sport – Az Év Sportolója Gála 2020 keretein belül: az év férfi sportolója-díj tíz jelöltje között Valter Attila, míg az év edzője-díj tíz jelöltje között édesapja és edzője, Valter Tibor is szerepel!

Egy újabb szuper kezdeményezéshez csatlakozott a csömöri kerékpáros, a szövetség által az év legjobbjának megválasztott Valter Attila. A Másfél méter kampány a megfelelő oldaltávolságra és a biztonságos közlekedés fontosságára hívja fel a figyelmet.

A kiváló kezdés után nagyszerűen alakult csömöri szempontból a cyclocross kupaszezon vasárnapi fővárosi fordulója is: a nőknél újra Schmidel Regina volt a leggyorsabb, az U19-es fiúknál pedig Takács Valent Márk!

Ahogy arról korábban már beszámoltunk, gőzerővel folyik a csömöri hegyibringapályának és környezetének felújítása. A Magyar Kerékpáros Turisztikai Szövetség támogatásával megvalósuló projekt biztonságosabb környezetet teremt a kerékpárosok számára.

Hagyományt teremtett a közmédia a Jónak lenni jó! kezdeményezéssel, az idén december 20-án immár kilencedik alkalommal várják a nézőket az egész napos műsorfolyammal. A jótékonysági kampányhoz Valter Attila is hozzájárul.

Oldalak