Több csömöri tehetséget is a soraiban tudó hazai országúti kerékpáros szupercsapat alakult Pannon Cycling Team néven, amely Magyarország sokra hivatott versenyzőivel kíván sikereket elérni. Valter Attiláékra minden eddiginél keményebb szezon vár.

 

A szezonnak különböző szakágakból (országút, XC, pályakerékpár) érkező csapattagokkal nekivágó együttes szakmai munkáját Kiss Áron vezeti, sportigazgatóként pedig Szabó Ádám irányít. A Pannon Cycling Team célja, hogy minél előbb lecsökkentsék azt a hatalmas távolságot, ami jelenleg elválasztja a világ professzionális élvonalát a teljesen amatőr magyar kerékpársporttól. Az első évben a célokat nem helyezésekben vagy UCI pontok számában határozták meg, hiszen ennek nem sok értelme lenne, számukra sokkal fontosabb, hogy egy következetes szakmai munkát, egy erős, de nem kudarcra ítélt versenyprogramot, egy új szemléletet valamint egy jó közösséget alakítsanak ki a csapatnál. Ha ezt stabilan elérik, akkor mehetnek tovább és kezdődhet a még keményebb munka és a még szebb álmok kergetése. Természetesen a csömöri bringások a hegyikerékpáros viadalokat továbbra is a Cube-Csömör színeiben tekerik végig.

 

A Pannon Cycling Team 2018-as kerete:
Dina Dániel, Dina Márton, Filutás Viktor, Holló Botond, Kovács Máté, Kriván András, Orosz Gergő, Ruttkay Zoltán, Simon Péter, Szabó Miklós, Szatmári András, Szöllősi Ferenc és Valter Attila, Zathureczky Márk.
sportigazgató: Szabó Ádám, vezetőedző: Kiss Áron

 

Sok sikert kívánunk a szezonhoz!