A 2018-as évben is a Debrecen melletti Bocskaikert adott otthont az országúti bringásoknál a Magyar Kerékpáros Szövetség égisze alatt megrendezett egyéni időfutam országos bajnokságnak, ahol a csömöri Valter Attila győzött az U23-asoknál!

 

Közel kétszázan vettek részt az országúti kerékpárosoknál az idei egyéni időfutam országos bajnokságon, amelyet ezúttal is a hajdúsági Bocskaikert melletti országúton rendeztek meg. Az időjárás mondhatni kegyes volt, igaz egész nap borult volt az ég, enyhén szemerkélt is az eső a délutáni órákban, de az igazi vízibiciklizést most megúszta a mezőny - a széllel azonban meg kellett küzdenie. A versenyen a hazai klubok színe-java felvonult a versenyszám legjobbjaival, a helyezetteknek járó érmeket, valamint a bajnoki mezeket pedig dr. Princzinger Péter, az MKSZ elnöke, és Vízer Barnabás főtitkár adták át.

 

A Pannon Cycling Team színeiben Dina Dániel és Valter Attila is dobogóra állhatott az U23-as korosztályban, utóbbi ráadásul a dobogó legfelső fokán vehette át a legjobbnak járó magyar bajnoki mezt (a képen balra)!

 

Országúti kerékpáros egyéni időfutam országos bajnokság 2018
Bocskaikert
csömöri eredmények
U19, nő
7. Fördős Kata Barbara (Cube-Csömör) 24:58.11 mp
Master2, férfi
5. Csámpa Tibor (Cube-Csömör) 27:00.50 mp
U23, férfi
1. Valter Attila (Pannon Cycling Team) 50:36.26 mp
3. Dina Dániel (Pannon Cycling Team) 51:29.77 mp
18. Fördős Gergő (Cube-Csömör) 1:03.47.44 mp
felnőtt, férfi
6. Dina Márton (Pannon Cycling Team) 51:14.97 mp

 

Gratulálunk a remek eredményekhez!