Kézilabda

2017 09. 19.

Vasárnap férfi kézilabdázóink számára is elrajtol az idény, Bagyánszki Zsolt együttese a Hatvani KSZSE otthonában lép először pályára az NB II Észak-csoportjában. A Csömör KSK alapításának 70. évfordulójára reméljük ünnepivé teszi a gárda a szezont!

2017 09. 17. Gálázva rajtoltak

Címvédőhöz méltó teljesítménnyel kezdte a Pest megyei bajnokságot női kézilabdacsapatunk, amely idegenben gálázott a Mogyoródi KSK otthonában. Turák Csaba együttese jövő vasárnap a hazai pályán a Sportnap keretein belül játssza következő bajnokiját.

2017 09. 13. Tovább bővül a keret

Újabb játékosokkal gyarapodott férfi kézilabdázóink kerete a kiélezettnek ígérkező NB II-es bajnokság rajtjához közeledve. Bagyánszki Zsolt vezetőedző variációs lehetőségei két balszélsővel és egy több poszton bevethető rutinos átlövővel bővültek.

2017 09. 12. Megérdemelt kitüntetések

Ahogy azt már megírtuk, az VI. Fábián Ferenc Emléktornán a szokásoknak megfelelően átadásra került a Fábián Ferenc-díj is, amely idén dr. Kiss Dezsőt és Tóth Fekete Sándort illette meg. Mindkét nagyszerű sportember sokat tett a csömöri kézilabdáért.

A VI. Fábián Ferenc Emléktorna egyik leggólerősebb kézilabdázója a Minaur SK Nagybánya átlövője, az élvonalbeli első csapat keretéhez tartozó Szabó Benjamin Sándor volt. A magyarajkú tehetség a nemzetközi tornát értékelendő nyilatkozott stábunknak.

A kézilabda ünnepe volt a VI. Fábián Ferenc Emléktorna a Csömöri Sportcsarnokban, a múltidézés mellett ragyogó meccseket hozott a hatcsapatos nemzetközi viadal, ahol a kicsiktől kezdve az idősebb korosztályig mindenki jól érezhette magát.

Nagy sikerrel zajlott le a VI. Fábián Ferenc Emléktorna: a Csömör KSK a döntőbe jutott, ott azonban a Ferencváros jobbnak bizonyult, a legjobb kapus díjára viszont büszkék lehetünk! A nagypályás kézilabdameccs az élőfüves focipályán igazi kuriózum volt.

Visszatérő kapitány

Hagyományteremtő új rovatunkban portrésorozat keretében mutatjuk be csömöri edzőinket, minden hónapban más és más kerül rivaldafénybe. Augusztusban női kézilabdázóink vezetőedzőjét és a férficsapat kapitányát, Turák Csabát ismerhetjük meg jobban.

A VI. Fábián Ferenc Emléktorna szombati napján 18.30-kor igazi kézilabdacsemegével készülünk a nosztalgia jegyében: a Csömör KSK a korabeli szabályrendszer szerint vív majd nagypályás bemutatómérkőzést a Minaur SK Nagybánya együttesével!

Harmadszor rendezték meg Csömörön a Tóth Ilona Kézilabda Emléktornát, ahol ezúttal bronzérmesként végzett női együttesünk Turák Csaba vezetésével. A címvédő tököliek idén is győztek, de vigasztalhat a Kiss Bernadett révén elhódított gólkirálynői cím.

Oldalak