Kézilabda

Csömöri bronzérem az emléktornán

Hatvani sikerrel zárult a II. Mervald Zsuzsanna női ifjúsági kézilabda emléktorna, miután a döntőben a hevesiek jobbnak bizonyultak a martonvásáriaknál. A Csömör KSK hétméteresekkel győzte le a Budakalászi SC-t, így bronzéremnek örülhettek a lányok.

Hétvégén kerül sor a Csömöri Sportcsarnokban a II. Mervald Zsuzsanna női ifjúsági kézilabda emléktornára, ahol idén négy együttes méri össze az erejét: a hazai gárda meghívását a budakalásziak, a hatvaniak és a martonvásáriak is elfogadták.

Közeledik az év vége, eljött a szilveszteri összegzések ideje - minisorozatunkban foci-, kézi- és futsalcsapatunk 2019-es naptári évét vesszük górcső alá. Férfi kézilabdázóink parádésan szerepeltek ősszel az NB II-ben, az élről várhatják a folytatást!

A hagyományoknak megfelelően ünnepélyes keretek között búcsúztatták el az esztendőt kézilabdacsapataink tagjai. A Csömöri Sportcsarnokban rendezett eseményre az őszi szezont az NB II élén záró férfiak utolsó bajnokija után került sor.

Egy végig izgalmas mérkőzéssel és a győzelemért járó két ponttal zárta az NB II őszi szezonját férfi kézilabdacsapatunk a Cunder TU Kézisuli székesfehérvári otthonában, így egyedüli veretlen együttesként, illetve őszi bajnokként telelhet a tabella élén!

A fantasztikus szezont produkáló csömöri férfi kézilabdacsapat az NB II Észak-csoportjának éléről várhatja az utolsó őszi fordulót. Bagyánszki Zsolt együttese a Cunder TU Kézisuli székesfehérvári otthonában biztosíthatja be az első helyet féltávnál.

Tökölön zárta az őszi szezont női kézilabdacsapatunk, ahol a Szigetszentmiklós NKSE II. együttesét fektették két vállra a lányok. A nehézkes kezdés után magabiztosan gyűjtöttük be a bajnoki pontokat, így a negyedik helyen telelhetünk.

A régi idők páratlan csömöri hangulatát idézte férfi kézilabdacsapatunk hazai pályán aratott diadala a Salgótarjáni SKC együttese ellen az NB II-es bajnokság csúcsrangadóján, amely után egy fordulóval az őszi zárás előtt átvettük a vezetést a tabellán.

Az őszi bajnoki cím a tét férfi kézilabdázóink számára a Salgótarjáni SKC elleni csúcsrangadón: veretlen együttesünk a 100%-os listavezetőt fogadja hazai pályán, győzelem esetén pedig meg is előzi! Töltsük meg a lelátót szombaton!

Elképesztő mélységből, hatgólos hátrányból kapaszkodott vissza az utolsó tizenöt percben férfi kézilabdacsapatunk a Rákosmenti KSK otthonában óriási küzdelemben megnyert bajnoki mérkőzésen. Jövő héten jöhet a szuperrangadó!

Női kézilabdacsapatunk magabiztos győzelemmel kezdte a Pest megyei bajnokság alapszakaszának második körét a sereghajtó Vácrátót KSE otthonában. A lányok sikere egy percig sem forgott veszélyben, végül 13 góllal nyertek a hazaiak ellen.

Az NB II 9. fordulójának fővárosi zárómérkőzésére egyértelműen pontokért utazik férfi kézilabdacsapatunk, amely továbbra is veretlenül menetel a szezonban és remek formában várhatja a Rákosmenti KSK elleni vasárnapi összecsapást.

Oldalak