Kézilabda

Parázs meccs lesz

Hatalmas küzdelemre van kilátás a Csömör KSK szombati, fővárosi vendégjátéka alkalmával a Rákosmenti KSK együttesének ideiglenes otthonában, a Tempo-csarnokban. Szívós lesz a Zentai-gárda, de mindenképp nyernünk kell!

Tizenkilenc gólos győzelmet aratott férfi kézilabdacsapatunk a Mikolik Handball School elleni NB II-es találkozón, amellyel megdöntötte a bajnoki rajton elért, eddigi legnagyobb különbségű sikerét. Bártfay és Nádasdi is tucatnyi gólt szerzett.

Újabb pótlás

A speciális helyzet miatt a harmadik kijelölt időpontban kerülhet sor a Mikolik Handball School csömöri vendégjátékára a férfi kézilabda NB II-ben. A kiesés elől menekülő vendégek elleni keddi összecsapáson kötelező feladat vár a mieinkre.

A bő egy hónapig tartó, vírus okozta kényszerszünet után visszatér férfi kézilabdacsapatunk az NB II-es bajnokság vérkeringésébe. A kiesés ellen küzdő, a pályán legutóbb novemberben győztes Pilisvörösvári KSK ideális ellenfélnek tűnik.

A Magyar Kézilabda Szövetség Szakmai- és Versenybizottsága meghosszabbította korábbi határozatának időbeli hatályát, így az MKSZ által kiírt utánpótlás-bajnokságok a koronavírus-helyzet miatt 2021. április 30-ig nem folytatódnak.

A koronavírusos megbetegedések okozta kényszerszünet miatt felnőtt férfi kézilabdacsapatunk az ellenfél kérésére elhalasztja a Mikolik Handball School elleni NB II-es bajnoki mérkőzést. A meccset későbbi időpontban játsszuk le a tavasz folyamán.

A koronavírusos megbetegedések okozta kényszerszünet miatt a csömöri felnőtt férfi kézilabdacsapatunk elhalasztja a TFSE elleni NB II-es bajnoki mérkőzést. A szombati meccset későbbi időpontban játsszuk le a tavasz folyamán.

A koronavírusos megbetegedések okozta kényszerszünet miatt a csömöri felnőtt férfi és ifjúsági kézilabdacsapatunk egyaránt elhalasztja a Pénzügyőr SE elleni bajnoki mérkőzést. A szombati meccseket későbbi időpontban játsszuk le a tavasz folyamán.

Miután a koronavírusteszt a csömöri gárda több tagjánál is pozitív eredményt mutatott, felnőtt női kézilabdacsapatunk Gödi SE II. elleni bajnoki mérkőzése elhalasztásra kerül. A szombati meccset későbbi időpontban játsszuk le a tavasz folyamán.

Miután a koronavírusteszt a csömöri gárda több tagjánál is pozitív eredményt mutatott, felnőtt férfi kézilabdacsapatunk Budakalászi SC elleni bajnoki mérkőzése elhalasztásra kerül. A csütörtöki meccset későbbi időpontban játsszuk le a tavasz folyamán.

Sérülések és betegségek miatt mindössze egyetlen mezőnycserével utazott Albertirsára ezer sebből vérző női kézilabdacsapatunk, de így is magabiztos győzelmet aratott a sereghajtó ellen a Pest megyei bajnokságban.

Egy fertőzésgyanús csömöri eset miatt felnőtt férfi kézilabdacsapatunk Budapesti Honvéd SE elleni bajnoki mérkőzése elhalasztásra kerül. A vasárnapi meccset későbbi időpontban játsszuk le a tavasz folyamán.

Oldalak