Kézilabda

Játék nélkül győztünk

Elmaradt női kézilabdacsapatunk szombat esti hazai mérkőzése a Jászárokszállás VSE ellen a Pest megyei bajnokság 17. fordulójában. A vendégek ugyan jelezték, hogy nem tudnak kiállni a meccsre, de halasztásra a szabályok értelmében már nem volt lehetőség.

Rangadóval nyitunk

Bő két hónapos téli szünet után hétvégén a tavaszi szezonnal folytatódik az NB II-es bajnokság férfi kézilabdacsapatunk számára. A 12. forduló zárómeccsén rögtön egy rangadóval nyitunk, amelyen az Alba Regia SE ellen eljött a visszavágás ideje...

Egyetlen egyszer vezetett az Aranyszarvas SE együttese női kézilabdacsapatunk ellen a Pest megyei bajnokság 16. fordulójában, mégis a tápiószentmártoni ellenfelünk győzött. A rendkívül bosszantó végjáték után nehéz szavakat találni.

Csömör Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete idén is átadta a Csömör Kincse-díjakat, amelyet többek között Fábián Ferenc, Fábián Pál és Válé Flórián kapott meg a Fábián Ferenc Emléktorna létrehozásáért és a csömöri hagyományok ápolásáért.

Közel két hónapos téli szünet után folytatódott női kézilabdacsapatunk számára a Pest megyei bajnokság alapszakasza: a lányok ötgólos győzelmet arattak a sereghajtó Domony KSE elleni hazai találkozón, és ezzel felléptek a dobogóra!

Mint már megszokhattuk, csömöri kötődésű sportriporterünk, Horti Gábor állandó bloggal jelentkezik oldalunkon, a CsömörSporton. Bejegyzéseiben nemcsak csömöri sporttémákat dolgoz fel, de a nagyvilág sporteseményeiről is szót ejt.

Csömöri sikerrel zárult az I. Mervald Zsuzsanna női ifjúsági kézilabda emléktorna, ahol a csapatok a nyáron tragikusan fiatalon elhunyt játékosunkra emlékeztek. Az ezüstérmet a Martonvásári KSE, míg a bronzérmet a Budakalászi SC kapta.

Hétvégén kerül sor a Csömöri Sportcsarnokban az I. Mervald Zsuzsanna női ifjúsági kézilabda emléktornára, ahol három együttes méri össze az erejét: a hazai gárda meghívását a budakalásziak és a martonvásáriak is elfogadták.

Küzdésből: jeles!

Fordulatos mérkőzést nyert meg női kézilabdacsapatunk a Pest megyei bajnokság idei zárófordulójának nyitómeccsén a Mogyoródi KSK otthonában, ahol mindkét félidőben hátrányból kellett kapaszkodnia, de küzdésből jelesre vizsgázott a csapat.

Egy percig sem forgott veszélyben férfi kézilabdázóink győzelme a Rákosmenti KSK ellen az NB II őszi szezonjának utolsó, 11. fordulójában, sőt, Bagyánszki Zsolt együttese gálameccset varázsolt az alsóházi ellenfél otthonában. Ezzel biztos a téli dobogó!

Zárjuk az őszt

Az NB II-es bajnokság őszi szezonjának utolsó fordulója vár remeklő férfi kézilabdacsapatunkra, amely a Rákosmenti KSK fővárosi otthonába látogat. Győzelem esetén biztosan a dobogón telelhet Bagyánszki Zsolt együttese.

A Pest Megyei Kézilabda Szövetség az idei szezonban is folytatja egyre népszerűbb sorozatát, amely keretében megválasztják "A hónap játékosát". Október legjobbja a Csömör KSK remeklő, 28 gólig jutó beállósa, Turák Félix lett!

Oldalak