Kézilabda

És még lesz egy visszavágó is

Rémálom a Csömöri Sportcsarnokban: női kézilabdacsapatunk sajnos kiütéses vereséget szenvedett hazai pályán a Pest megyei bajnokság negyeddöntőjének első mérkőzésén a Dunakanyar Kézilabda Akadémia ellen. És még lesz egy visszavágó is...

Nem mondott csütörtököt férfi kézilabdacsapatunk: az NB II 20. fordulójának nyitómeccsén és előrehozott rangadóján fantasztikus küzdelemben múlta felül hazai pályán a Budakalászi SC gárdáját, ezzel a gárda életben tartotta az érmes álmokat!

Rendhagyó időpontban, csütörtök este kerül sor férfi kézilabdacsapatunk Budakalászi SC elleni rangadójára az NB II 20. fordulójának előrehozott meccsén. A "tavaszi szünet" előtt eldőlhet, hogy a dobogóért való küzdelem során megmarad-e az éremesélyünk!

Lejátszotta utolsó meccsét a Pest megyei bajnokság alapszakaszában női kézilabdacsapatunk. A lányok hazai pályán kikaptak a Százhalombattai KE együttesétől, a negyedik helyen zártak, így az A-csoport győztese, a DKA lesz az ellenfél a negyeddöntőben.

Vasárnap este férfi kézilabdacsapatunk MAFC elleni idegenbeli összecsapásával zárul az NB II-es bajnokság 19. fordulója. Bagyánszki Zsolt együttese a két gárda táblázaton elfoglalt helyezése és az őszi meccs alapján is esélyes a két pontra.

Lerohantuk a Dunakeszit

Kiemelten fontos mérkőzést nyert meg férfi kézilabdacsapatunk az NB II-es bajnokság 18. fordulójában hazai pályán a VS Dunakeszi ellen. A szomszédok elleni győzelemmel továbbra is élnek a gárda érmes reményei.

Itthon is győzni kell!

Az őszi, idegenbeli siker után hazai pályán is győzelemre készül férfi kézilabdacsapatunk a VS Dunakeszi ellen az NB II-es bajnokságban. A szezon hajrájában minden egyes pontra szükségünk van a dobogós helyekért vívott küzdelemben.

A Csömöri Sportcsarnokban tartotta meg alakulóülését a VII. Pest Megyei Final24 szervezőbizottsága, így az illetékesek egyúttal helyszínbejárást is tartottak, majd áttekintették a június 1-i kézilabdaünnepig rájuk váró feladatokat.

Férfi kézilabdacsapatunk idegenben képtelen volt megszorongatni az NB II-ben közvetlen riválisnak számító Gödöllői KC együttesét, a rengeteg kihagyott ziccer miatt még a pontszerzés sem jött össze, így ellenfelünk pontszámban beért a tabellán.

Az NB II 17. fordulójának egyik rangadóját Gödöllőn rendezik meg, ahol férfi kézilabdázóinknak az őszi győzelem után megint roppant fontos lenne a két pont megszerzése. Ami biztos: a szomszédvár elleni csata előtt nem kell majd külön motiválni a csapatot.

A név kötelez

Fölényes győzelmet aratott férfi kézilabdacsapatunk hazai pályán a sereghajtó Móri KSC ellen az NB II 16. fordulójában. A találkozón három góllal debütált a legendás csömöri átlövő, Tóth Fekete Sándor unokája, Tóth Fekete Barnabás!

A szezonban egyetlen győzelemmel álló Móri KSC együttese látogat Csömörre a férfi kézilabda NB II 16. fordulójában, ennek megfelelően, dobogóra hajtó csapatunk abszolút esélyesként várja a vasárnapi, várhatóan gólgazdag találkozót.

Oldalak