Kézilabda

Turák a nemzeti csapatban!

A csömöri Turák Félix részt vett a magyar junior kézilabda-válogatott összetartásán! A keret a szlovák felnőtt nemzeti csapat elleni edzőmérkőzésekkel készült az idei, június 22-én rajtoló hazai rendezésű világbajnokságra!

Az őszről elhalasztott fordulókat már januárban elkezdte pótolni női kézilabdacsapatunk a Pest megyei bajnokságban. A dunavarsányi vendégjáték során az ág is húzta a szűk kerettel utazó mieinket, akik a szezon eddigi legsúlyosabb vereségét szenvedték el.

Focistáinkhoz hasonlóan gőzerővel készül az NB II-es bajnokság tavaszi szezonjára férfi kézilabdacsapatunk is. Bagyánszki Zsolt együttese januártól heti három tréninggel hangol a februárban kezdődő sűrű szezonra.

Közeledik az év vége, eljött a szilveszteri összegzések ideje - minisorozatunkban csapataink 2020-as naptári évét vesszük górcső alá. Női kézilabdázóink számára mindössze tizenkét tétmérkőzést tartogatott az esztendő, így lehet némi hiányérzetünk.

December közepén hivatalosan is véget ért férfi kézilabdacsapatunk őszi szezonja az NB II-es bajnokságban. A 25 mérkőzéses veretlen szériát lezáró Csömör KSK vezetőedzője, Bagyánszki Zsolt értékelte az elmúlt hónapokat.

Az NB II-es férfi kézilabda-bajnokság őszi szezonjának utolsó találkozója következne, de az elmúlt hetekhez hasonlóan, a 11. fordulóba kiírt Mikolik Handball School elleni hazai összecsapást is elhalasztjuk. Pótlás: várhatóan a tavasz folyamán.

Az NB II-es bajnokság 10. fordulójába kiírt Budakalászi SC elleni idegenbeli összecsapást is elhalasztja férfi kézilabdacsapatunk. Bagyánszki Zsolt vezetőedző tanítványai várhatóan a tavasz folyamán látogatnak a megyei riválisukhoz.

Férfi kézilabdacsapatunk elhalasztja az NB II-es bajnokság 9. fordulójába kiírt Pilisvörösvári KSK elleni hazai összecsapást. Bagyánszki Zsolt vezetőedző tanítványai várhatóan a tavasz folyamán fogadják majd a megyei riválisukat.

A Magyar Kézilabda Szövetség irányelveket fogadott el az utánpótlás-bajnokságok mérkőzései, illetve a versenyrendszerben szereplő csapatok edzéseivel kapcsolatban: a naptári év végéig minden klub maga dönthet, tart-e edzést, illetve lejátssza-e meccseit!

A Pest Megyei Kézilabda Szövetség Versenybizottsága a világjárvány és a számos elmaradt mérkőzés hatására módosította, és egyelőre június közepéig kitolta a bajnokságok hivatalos játéknapjait, illetve a rájátszások menetét mindkét nemben és osztályban.

Erősen tartalékos összeállításban vívta meg férfi kézilabdacsapatunk az ősz rangadóját a Salgótarjáni SKC otthonában, a nagy küzdelemben a szünetben még döntetlenre álltunk, a hajrában azonban felőröltek minket a hazaiak és begyűjtötték a két pontot.

Az NB II 8. fordulójának és egyben a bajnokságnak a legnagyobb rangadója következik szombaton férfi kézilabdacsapatunk számára: az első a második, azaz a veretlen listavezető Salgótarjáni SKC a trónkövetelő Csömör KSK ellen!

Oldalak