Kézilabda

Emlékmeccs az emléktornán

A hagyományoknak megfelelően a VIII. Fábián Ferenc Emléktornával indul az ősz Csömörön, ahol férfi kézilabdázóink mellett a Dunaharaszti MTK, a Füzesabonyi SC és a Gödöllői KC lép pályára. Az idei tornán egykori játékosunkra, Kasza Balázsra emlékezünk.

Elkészült a Pest megyei női kézilabda-bajnokság alapszakaszának a sorsolása, csapatunk a Vácrátót KSE ellen kezdi a hosszú sorozatot hazai pályán. Az idegenbeli bajnoki időpontok nem véglegesek, így csak a tervezett meccsnapokat közöljük.

A Pest Megyei Kézilabda Szövetség Versenybizottsága átalakította a Pest megyei bajnokságot, majd besorolta a csapatokat a 2019-20-as idényre. Női gárdánk, illetve a Csömör KSK II. férficsapata is az A-csoportba került.

A Magyar Kézilabda Szövetségben kisorsolták a férfi Magyar Kupa selejtezőjének és I. fordulójának párosításait, amelyből kiderült, hogy a Csömör KSK nem érintett a sorozat első körében, így csak szeptemberben kapcsolódunk be a küzdelmekbe.

Felnőtt csapataink közül utolsóként női kézilabdázóink is elkezdték a felkészülést az előttünk álló idényre. A régi-új vezetőedzővel, Turák Csabával dolgozó lányok megfiatalított gárdával veszik majd fel a küzdelmet a Pest megyei bajnokságban.

Az NB II-ben szereplő férfi kézilabdacsapatunk Bagyánszki Zsolt vezetőedző irányítása mellett elkezdte a felkészülést az előttünk álló jubileumi idényre. Kék-sárga együttesünk zsinórban a 60. szezonját kezdi a nemzeti bajnokságok valamely osztályában.

A 2019-2020-as szezont régi-új vezetőedzőjével, Turák Csabával kezdi meg a Pest megyei bajnokságban szereplő női kézilabdacsapatunk. A fiatal szakember játékosként továbbra is szerepel az NB II-es együttesünkben.

Felemás szezon végén

A 2018-19-es szezont nagyszerű formában záró férfi kézilabdacsapatunk éppen lemaradt a dobogóról az NB II-ben, női kézilabdázóink pedig nyolcadikként zártak a Pest megyei bajnokságban. Kézilabdás szezonértékelő.

Kialakult a csoportunk

A Magyar Kézilabda Szövetség Szakmai- és Versenybizottsága elkészítette az NB II-es bajnokságok besorolásait a 2019-20-as idényre, amelyből már most körvonalazódik, hogy férfi kéziseink mennyire nehéz és kiegyenlített szezonra számíthatnak.

Izgalmas meccsek, nagyszerű rendezés és igazi közönségsiker - a nőknél a Dunakanyar Kézilabda Akadémia, míg a férfiaknál az Üllői VKSK diadalmaskodott a Csömöri Sportcsarnokban megrendezett Final24 során a Pest megyei kézilabda-fesztiválon.

A végéhez közeledik a kézilabdázók Pest megyei bajnoksága a férfi és a női mezőny számára is, kialakult az idei Final24 teljes programja. A nagyszabású, izgalmasnak ígérkező eseménynek első alkalommal ad otthont a Csömöri Sportcsarnok.

Hangulatos szezonzáróval búcsúztatta az évadot kézilabda-szakosztályunk: férficsapatunk a negyedik helyen végzett a végsőkig kiélezett NB II-es bajnokságban, míg a női együttes nyolcadikként zárt a Pest megyei pontvadászatban.

Oldalak