Kézilabda

Az átalakulás éve

Közeledik az év vége, eljött a szilveszteri összegzések ideje - minisorozatunkban csapataink 2021-es naptári évét vesszük górcső alá. Kézilabdázóinknál az átalakulás éve volt az idei, a férfi és a női gárda is komoly vérfrissítésen ment keresztül.

Férfi kézilabdázóink vezetőedzője, Bagyánszki Zsolt és bájos családja számára minden karácsonyra való készülődés különleges élmény. Ez az év fénypontja, mert a szülők két szeme fénye, Eszter és Anna születésnapja foglalja keretbe az ünnepeket.

Az NB II-es bajnoki tabella nyolcadik helyén telelhet a 2021-es év végén férfi kézilabdacsapatunk. A rövid pihenő előtt Bagyánszki Zsolt vezetőedző értékelte az elmúlt, munkával és sikerekkel teli hullámzó hónapokat.

A fővárosi Kistext SE újépítésű csarnokában zárta az évet férfi kézilabdacsapatunk. Az NB II-es dobogót ostromló hazaiak jobb kezdése rányomta a bélyegét a folytatásra, de kitartóan kapaszkodtunk és végül szoros hajrában kaptunk ki.

A csömöri szempontból hullámzó őszi szezon utolsó NB II-es bajnoki mérkőzésére készül férfi kézilabdacsapatunk. A dobogón álló Kistext SE fővárosi otthonában bravúr szükséges a pontszerzéshez és a sikeres 2021-es évzáróhoz.

A végletekig kiélezett mérkőzést játszott hazai pályán férfi kézilabdacsapatunk a Rákosmenti KSK gárdájával. Szinte végig a vendégek vezettek, ám a hajrában jött a várva várt csömöri fordítás, így három vesztes meccs után ismét győzelmet ünnepelhettünk!

Hazai pályán zárta a 2021-es évet női kézilabdacsapatunk a Pest megyei bajnokságban, az ellenfelünk a dobogóra pályázó Tököl VSK együttese volt. A szünetig még tartottuk a lépést a vendégekkel, ezt követően azonban főleg a hibák domináltak.

A Rákosmenti KSK ellen játssza az év utolsó hazai NB II-es bajnoki mérkőzését férfi kézilabdacsapatunk. A két gárda azonos ponttal áll a tabellán, de fővárosi ellenfelünknek jobb a gólkülönbsége. Igazi ki-ki meccs várható, a lelátón a maszk kötelező!

Régi-új "fegyvereket" is bevetett női kézilabdacsapatunk a listavezető Dunavarsányi TE otthonában, de ezzel együtt sem jött össze a pontszerzés a Pest megyei bajnokság 11. fordulójának zárómérkőzésén.

A végsőkig kiélezett bajnoki mérkőzést játszott a fővárosban férfi kézilabdacsapatunk a sereghajtó Rév TSC vendégeként. Az utolsó tíz perc a hazaiaké volt, így végül a nagyon fontos két pont nélkül utazhattunk haza.

Szombat délután a fővárosi sereghajtó Rév TSC otthonában vendégszerepel férfi kézilabdacsapatunk. A csömöri együttesnek minden megszerezhető pontra szüksége van az őszi bajnoki hajrában, így ezúttal is a két pontért kelünk útra.

Végig futott az eredmény és a budakalásziak után férfi kézilabdacsapatunk, de utolérni ezúttal nem tudta a riválist a hazai NB II-es bajnoki mérkőzésen. A kapufa most nem volt velünk, rengetegszer találtuk el, ez pedig nem fért bele a dobogós ellen.

Oldalak