Kézilabda

Újabb parádés második félidő

Hazai pályán hozta újabb rangadóját férfi kézilabdacsapatunk, amely a Pilisvörösvári KSK gárdájával hagyományosan szoros csatákat vív, ezúttal azonban parádés második félidei játékának köszönhetően magabiztosan gyűjtötte be a pontokat.

Parázs meccs lesz

Sorozatban a harmadik rangadó vár férfi kézilabdacsapatunkra, ezúttal a Pilisvörösvári KSK együttesét fogadjuk az NB II-ben. Ebben a párosításban minden évben szoros eredmény születik, bízunk benne, hogy hazai pályán begyűjtjük mindkét pontot.

Elszenvedte szezonbeli első vereségét az eddig makulátlan mérleggel menetelő női kézilabdacsapatunk a Pest megyei bajnokságban. A lányok az eddigi legszorosabb meccsükön, a dobogóra hajtó Kóka KSK elleni hazai találkozón kaptak ki három góllal.

Dobogósok harca

Az NB II 5. fordulójának rangadóját vívja férfi kézilabdacsapatunk a BSC Budakalász otthonában. Bagyánszki Zsolt együttese bízhat remek formájában, illetve abban, hogy a legutóbbi két szezonban egyaránt győzni tudott idegenben a budakalásziak ellen.

Napra pontosan 60 éve jutott fel az NB II-be férfi kézilabdacsapatunk, amely azóta is megszakítás nélkül tagja a nemzeti bajnokságok valamely osztályának, ez pedig községi együttesként egyedülálló az országban. Hajrá, Csömör KSK!

Győztes rangadó

Ünnepélyes emléktábla-avatás vezette fel férfi kézilabdacsapatunk Gödöllői KC elleni rangadóját az NB II 4. fordulójában. A csömöri gárda remek teljesítményével adózott a korábbi kiválóságok emléke előtt, érett játékkal, magabiztosan győzött.

A három, hazai pályán megnyert bajnoki meccs után az első idegenbeli találkozóját is fölényes sikerrel abszolválta női kézilabdacsapatunk a Pest megyei bajnokságban. Turák Csaba lányai a Domony KSE kartali otthonában gyűjtötték be a két pontot.

Az első győzelmére készül hazai pályán férfi kézilabdacsapatunk az idei NB II-es szezonban, a hétvégi ellenfél a Fábián Ferenc emléktorna döntőjében néhány hete már két vállra fektetett Gödöllői KC együttese lesz. A meccs előtt emléktábla-avatást tartunk!

A Digi Sport csatornán futó népszerű Reggeli Start műsorban a Csömör KSK férfi kézilabdacsapatának korábbi vezetőedzője, Adorján Gábor és játékosa, Szörnyi Attila mesélt a Kézilabda-paradicsom című könyvről és a régi emlékekről.

Az újonc Mikolik Handball School fővárosi otthonába látogatott férfi kézilabdacsapatunk az NB II-es bajnokság 3. fordulójában. A csömöri gárda egy félidő alatt eldöntötte a két pont sorsát, a szünet után viszont jobban is pöröghettünk volna.

Zsinórban harmadszor

Ismét hazai pályán aratott magabiztos győzelmet női kézilabdacsapatunk a Pest megyei bajnokságban. Turák Csaba együttese az Albertirsa SE gárdája ellen igazolta a papírformát és zsinórban harmadszor is nyert az idei pontvadászatban.

Megyünk az újonchoz

A győzelemért járó két pontért utazik férfi kézilabdacsapatunk a Budapest-bajnokságból az NB II-be jutó újonc Mikolik Handball School fővárosi otthonába. Bagyánszki Zsolt gárdája a vasárnapi összecsapás egyértelmű esélyesének számít.

Oldalak