Kézilabda

Idegenben sincs megállás

Női kézilabdacsapatunk idegenben is folytatta remeklését, a Pest megyei II. osztályú bajnokság 2. fordulójának hétközi zárómeccsén magabiztos, hatgólos sikert aratott a Vecsés SE II.-Sülysáp tóalmási otthonában.

Remek hangulatú találkozón győzte le az eddig 100%-os mérleggel rendelkező Mizse KC együttesét férfi kézilabdacsapatunk. Az NB II-es bajnokság 3. fordulójának nyitómérkőzésén kiváló egyéni teljesítmények járultak hozzá a sikerhez!

Szombaton két 100%-os csapat ütközik meg Csömörön az NB II-es bajnokságban: a G-csoport rangadóján a Mizse KC látogat férfi kézilabdacsapatunkhoz. A 3. forduló nyitómérkőzésén szurkolóink garantáltan óriási csatának lehetnek szemtanúi!

Közönségszórakoztató győzelmet aratott szezonbeli első hazai NB II-es mérkőzésén férfi kézilabdacsapatunk. A Szolnoki KCSE közel ötven percig szívósan tapadt, de a hajrában sikerült eldöntenünk a mérkőzést!

Gólparádét rendezett női kézilabdacsapatunk a bajnokság nyitányán a Vácrátót KSE együttese ellen, majd a kicsattanó öröm mellett érzelmes pillanatoknak is szemtanúi lehettünk: a mérkőzés végén elbúcsúztattuk az aktív pályafutását befejező Kavrán Andreát!

A Sportnapon férfi kézilabdacsapatunk is magára irányítja a figyelmet: az NB II 2. fordulójában a Szolnoki KCSE együttese látogat Csömörre. A mieink egygólos sikerrel, míg ellenfelünk egygólos vereséggel rajtolt hétvégén.

Hosszan tartó betegség után 78 éves korában elhunyt Bátovszki Ferenc, klubunk korábbi válogatott kézilabdázója és egyben legendás csapatkapitánya. A csömöri sportoló generációjának megbecsült tagja volt. Emlékét szívünkben őrizzük!

Alaposan megnehezítette a saját dolgát férfi kézilabdacsapatunk az NB II-es bajnokság rajtján, de nagy csatában végül összejött a győzelem a PLER-Budapest U21 vadonatúj otthonában. A siker áldozatokkal járt, Gulyás és Bátky Patrik is sérülést szenvedett.

Türelmes várakozás után hétvégén férfi kézilabdacsapatunk számára is elindul az NB II-es bajnokság: a mieink a fővárosban, a PLER-Budapest U21 otthonában rajtolnak. A fiatalok tempójátéka ellen minden rutinunkra szükség lesz.

A felkészülési szezon során férfi és női kézilabdacsapatunk kerete is frissült, így az előttünk álló idényben több opció áll majd a két vezetőedző, Kovács István és Turák Csaba rendelkezésére az NB II-ben, illetve a Pest megyei bajnokságban.

Újdonsült csapatkapitányunk, Bártfay András vezetésével fölényes sikert aratott férfi kézilabdacsapatunk a szezon első tétmeccsén, a Martonvásári KSE otthonában rendezett Magyar Kupa-találkozón. A továbbjutás a zsákban, várhatjuk a következő ellenfelet!

Folytatjuk hagyományos, a csömöri sportélet főszereplőit bemutató portrésorozatunkat: augusztusban férfi kézilabdacsapatunk vezetőedzőjét, a békési származású Kovács Istvánt ismerhetjük meg jobban.

Oldalak