Kézilabda

Az élen telelünk!

Egy végig izgalmas mérkőzéssel és a győzelemért járó két ponttal zárta az NB II őszi szezonját férfi kézilabdacsapatunk a Cunder TU Kézisuli székesfehérvári otthonában, így egyedüli veretlen együttesként, illetve őszi bajnokként telelhet a tabella élén!

A fantasztikus szezont produkáló csömöri férfi kézilabdacsapat az NB II Észak-csoportjának éléről várhatja az utolsó őszi fordulót. Bagyánszki Zsolt együttese a Cunder TU Kézisuli székesfehérvári otthonában biztosíthatja be az első helyet féltávnál.

Győztes szezonzárás

Tökölön zárta az őszi szezont női kézilabdacsapatunk, ahol a Szigetszentmiklós NKSE II. együttesét fektették két vállra a lányok. A nehézkes kezdés után magabiztosan gyűjtöttük be a bajnoki pontokat, így a negyedik helyen telelhetünk.

Az őszi bajnoki cím a tét férfi kézilabdázóink számára a Salgótarjáni SKC elleni csúcsrangadón: veretlen együttesünk a 100%-os listavezetőt fogadja hazai pályán, győzelem esetén pedig meg is előzi! Töltsük meg a lelátót szombaton!

Elképesztő mélységből, hatgólos hátrányból kapaszkodott vissza az utolsó tizenöt percben férfi kézilabdacsapatunk a Rákosmenti KSK otthonában óriási küzdelemben megnyert bajnoki mérkőzésen. Jövő héten jöhet a szuperrangadó!

Női kézilabdacsapatunk magabiztos győzelemmel kezdte a Pest megyei bajnokság alapszakaszának második körét a sereghajtó Vácrátót KSE otthonában. A lányok sikere egy percig sem forgott veszélyben, végül 13 góllal nyertek a hazaiak ellen.

Az NB II 9. fordulójának fővárosi zárómérkőzésére egyértelműen pontokért utazik férfi kézilabdacsapatunk, amely továbbra is veretlenül menetel a szezonban és remek formában várhatja a Rákosmenti KSK elleni vasárnapi összecsapást.

Komoly ellenállást nem tudott felmutatni a sereghajtó VS Dunakeszi együttese férfi kézilabdacsapatunkkal szemben az NB II 8. fordulójában, így Bagyánszki Zsolt együttese gálázva nyerte meg az összecsapást. Egy sérülés azonban beárnyékolta a diadalt...

A Pest megyei bajnokságot vezető Gödi SE II. otthonában vendégeskedett női kézilabdacsapatunk az alapszakasz első körének utolsó fordulójában, ahol sajnos tizenhárom gólos vereséget szenvedett Turák Csaba együttese.

Az egész ősszel ihletett formában lévő férfi kézilabdacsapatunk hazai pályán fogadja a VS Dunakeszi együttesét az NB II-es bajnokságban. Az érmes álmok valóra váltásának érdekében nem szabad problémát okoznia a vasárnapi találkozónak.

Az eddigi legnagyobb különbségű diadalát aratta férfi kézilabdacsapatunk az NB II idei szezonjában: vasárnap este a Váci KSE vendégeként gólparádét rendeztek a fiúk, ráadásul újoncot is avattak a kapuban, bemutatkozhatott a felnőttek között Riz Bulcsú.

Ismét győzött női kézilabdacsapatunk a Pest megyei bajnokságban, a lányok a Gyömrő VSK elleni sikerrel búcsúztak a hazai pályától erre a naptári évre. Az ősszel hátralévő összes meccsüket idegenben vívják, így kifejezetten fontos pontokkal zártak idehaza.

Oldalak