Közeledik az év vége, eljött a szilveszteri összegzések ideje - minisorozatunkban a foci-, a kézi- és futsalcsapatunk 2017-es naptári évét vesszük górcső alá. Női kézilabdázóink a váci Final24-ben a dabasiak legyőzése után aranyérmet ünnepelhettek!

 

Női kézilabdázóink 2017-es évének legkiemelkedőbb momentuma természetesen a nyár elején megszerzett bajnoki cím. Turák Csaba együttese a Dabas KC VSE gárdájával találkozott a Final24 felnőtt női döntőjében, ahol a nagyszerű napot kifogó lányoknak nem okozott problémát az ellenfél, kiütötték a dabasiakat. A legfontosabb pillanatban egymásra talált a vezetőedző és a csapat, ami feltétlenül szükséges volt ahhoz, hogy elérjék a szezon előtt kitűzött céljukat. Első ránézésre könnyűnek tűnhet a sorozat, de az aranyéremig vezető úton nem volt egyszerű végigmenetelni, a Bugyi SE elleni idegenbeli visszavágón például óriási küzdelemben dolgozták le a lányok a hazai pályán összeszedett hátrányt, ami lélektanilag akkora pluszt adott, hogy fél kézzel szinte már fogták a bajnoki serleget.

 

A címvédő csapatunk az idei szezonnak is a Pest megyei bajnokság mezőnyében vágott neki, ahol hazai pályán mindössze a listavezető KASE elleni rangadón elszenvedett vereség rondít bele a csodálatos sormintába (plusz két idegenbeli fiaskó), egyébként hozták a kötelezőket a hölgyek, így a 2017-es naptári évet a bajnoki alapszakaszt a második helyen zárják.

 

 

Szurkoljunk együtt csapatainknak!