Tovább bővül a keret

Újabb játékosokkal gyarapodott férfi kézilabdázóink kerete a kiélezettnek ígérkező NB II-es bajnokság rajtjához közeledve. Bagyánszki Zsolt vezetőedző variációs lehetőségei két balszélsővel és egy több poszton bevethető rutinos átlövővel bővültek.

 

Izgalmas szezon elé néznek férfi kézilabdázóink az átalakult NB II-es csoportban, a kiélezett csatákhoz pedig bő keretre van szüksége Bagyánszki Zsolt vezetőedzőnek. A repertoár tovább bővült, ráadásul ezúttal rutinos játékosokkal sikerült megerősíteni a csapatot. Az "újoncok" a felkészülés során csatlakoztak a gárdához, a VI. Fábián Ferenc Emléktornán pedig mindannyian bemutatkoztak a közönségnek (bár akad köztük régi ismerős is). Ezzel minőségben és mennyiségben is tovább javult a játékosállomány és növekedtek a variációs lehetőségek.

 

Több belső poszton is használható, jó fizikai adottságokkal rendelkező játékos Hajdu Tamás (középen, szürkében), aki nagyszerű gólátlaggal rendelkezik, megbízhatóan 100 gól fölött termel és hosszú évek óta biztos pont aktuális csapatában. A Budakalászi SC együtteséből ismerhetjük, bízunk benne, Csömörön is sikerül letennie a névjegyét.

 

Szintén Budakalászról érkezett a rutinos balszélső, Perényi Zoltán (kék felsőben), aki tapasztalatával sokat segíthet a támadásban és a védekezésben egyaránt. Az elmúlt szezonokban bizonyította, hogy magabiztos helyzetkihasználásával sokszor megkeseríti az ellenfelek kapusainak életét.

 

Ugyancsak a balszélső posztra igazolt Csömörre régi-új játékosunk Varga Krisztián (fekete felsőben), aki a közelmúltban játékos-edzőként is építgette a karrierjét a XVI. kerületi MSE együttesénél. Helyismerete, rutinja és meglátásai sokat érhetnek az előttünk álló szezon során.

 

Névjegy
Név: Hajdu Tamás
Született: 1978.10.20.
Poszt: átlövő
Mezszám: n.i.
Korábbi klubjai: Budakalászi SC

 

Névjegy
Név: Perényi Zoltán
Született: 1985.05.20.
Poszt: balszélső
Mezszám: n.i.
Korábbi klubjai: Budakalászi SC

 

Névjegy
Név: Varga Krisztián
Született: 1984.11.13.
Poszt: balszélső
Mezszám: n.i.
Korábbi klubjai: Csömör KSK, XVI. kerületi MSE

 

Sok sikert kívánunk Csömörön!