Óriási csata volt

Hatalmasat harcolt férfi kézilabdacsapatunk, de nem sikerült a bravúr a listavezető Gödöllői KC elleni hazai bajnokin az NB II-es bajnokság 18. fordulójában. A félidőben még döntetlenre állt a csata, de a fordulás után döntöttek a vendégek.

 

Nagy kihívás várt férfi kézilabdacsapatunkra az NB II 18. fordulójának zárómeccsén, hiszen a listavezető Gödöllői KC látogatott Csömörre. A "szomszédokkal" mindig nagyot csatázunk, függetlenül attól, hogy melyik gárda hol hasít a tabellán. Így volt ezúttal is: a szünetben még döntetlent mutatott az eredményjelző, de a második félidőben csak 16-16-ig tudtuk szorosan tartani az állást. A végjátékban rengeteg kiállítással sújtottak a játékvezetők, szinte végig emberhátrányban kellett játszanunk, így hiába lépett pályára a szezon során először Bagyánszki Zsolt vezetőedző, ő sem tudott segíteni a pontszerzésben. Kevesebbet hibáztak a vendégek a hajrában és elvitték mindkét pontot. Ezzel továbbra is vezetnek a tabellán, mi jelenleg a 9. helyen állunk.

 

FÉRFI KÉZILABDA, NB II, ÉSZAK-CSOPORT, 18. FORDULÓ
Csömör KSK – Gödöllői KC 18–21 (10–10)
2018. április 15. vasárnap, 19.30
Csömöri Sportcsarnok
Gólszerzők: Hajdu 5, Szabó D. 4, Kovács M. 3, Perényi 3, Kővári 2, Szűcs M. 1 ill. Márkus 8, Kocsis D. A. 6, Józsa 2, Széles 2, Bagó 1, Czeller 1, Kapdos 1.

 

Szurkoljunk együtt csapatainknak!