Férfi kézilabdázóink a fővárosi Honvéd SE otthonában játszották az NB II 19. fordulójának nyitómeccsét, ahol hiába kezdtük jobban a találkozót ellenfelünknél, a második félidőben sokkal többet hibáztunk, így nem sikerült pontot szereznünk idegenben.

 

A számtalan sérülés eddig sem könnyítette meg férfi kézilabdacsapatunk dolgát a szezonban, de a hajrára segítségként visszatérő Bagyánszki Zsolt vezetőedző sérülése miatt tovább szűkültek a variációs lehetőségek. A Honvéd télen jelentős erősítésen ment át, így ragyogó tavaszi menetelésük közben kereszteztük útjukat, sorrendben három győzelemnél tarottak.

 

Az egymás elleni meccset azonban mi kezdtük jobban a fővárosban, sokáig vezettünk, csak a félidő derekán, 10-10-nél értek a nyomunkba, de a szünetig szorosan tudtuk tartani a találkozót. A fordulás után azonban nem kezdtük jól a második félórát, ziccereket hibáztunk, védelemben nem tudtunk segíteni a kapusnak, így a hazaiak eldöntötték a meccset. Kapaszkodtunk ugyan, a Honvéd legeredményesebbje, Vajda piros lapja után még felcsillant egy halvány esély, de nem tudtunk élni vele, így végül hétgólos vereséget szenvedtünk.

 

FÉRFI KÉZILABDA, NB II, ÉSZAK-CSOPORT, 19. FORDULÓ
Bp. Honvéd SE – Csömör KSK 34–27 (17–16)
2018. április 21. szombat, 18.00
Honvéd-csarnok
Gólszerzők: Vajda 8, Borsi 6, Kriskó 5, Savón 5, Fenyővári 4, Ficsór 2, Sándor 2, Csergő 1, Szabó Z. 1 ill. Nádasdi 9, Szabó D. 5, Kovács M. 3, Kővári 3, Turák F. 3, Perényi 2, Borza 1, Szűcs M. 1.

 

Szurkoljunk együtt csapatainknak!