Címvédőként vágott neki a mögöttünk hagyott szezonnak női kézilabdacsapatunk, amely hatalmas küzdelemben negyedikként zárt a Pest megyei bajnokságban. A lányok egy edzőváltás után új célokkal vágnak neki a felkészülésnek. Női kézilabdás szezonértékelő.

 

Bizakodóan tekinthettünk a 2017-18-as évad elé, hiszen női kézilabdázóink címvédőként várták a szezon küzdelmeit a Pest megyei bajnokságban. A megszerzett aranyérem után nem léptünk osztályt, viszont ennek feltételeként a frissen alakult utánpótláscsapatunk elkezdte munkát, így az alapokat letették a szakosztálynál. Az alapszakaszban a megszokott nagykülönbségű csömöri győzelmek születtek, de az idegenbeli rangadókon veszítettünk pontokat, ráadásul mindkét csoport listavezetője lehengerlő játékkal emelkedett ki a mezőnyből, így izgalmas hajrá körvonalazódott. A kapuban és a rengeteg sérülés hatására olykor a mezőnyben is akadtak mennyiségbeli problémák, ezzel együtt Turák Csaba vezetőedző együttese egészen az elődöntőig verekedte magát. Végül a harmadik helyért folytattunk kiélezett küzdelmet a százhalombattaiakkal, amely során mindössze néhány másodpercnyi koncentráció hiányzott a bronzéremhez.

 

Az új szezon új reményeket is tartogat, de már új vezetőedzővel, a nyári felkészülést Kavrán Andrea játékos-edző vezetésével kezdik el a lányok. A keretben várhatóak még változások, de korai lenne beszélni ezekről, egyelőre sok a bizonytalanság a játékosállomány összetételét illetően. A cél, hogy összeszokott együttesként szerepeljen a gárda, egy dobogós helyezés pedig biztosan a koronát jelenthetné a bajnokság végén. A szezon házi góllövőlistája ide kattintva érhető el.