Hazai pályán sem sikerült legyőznie a Budakalász U22 gárdáját férfi kézilabdacsapatunknak az NB II-ben, így a 22. forduló, illetve a bajnokság zárómeccse után megelőzött ellenfelünk a tabellán. Ezzel a vereséggel a 9. helyen fejeztük be a pontvadászatot.

 

Tudtuk, hogy csak akkor végezhet férfi kézilabdacsapatunk az NB II Észak-csoportjának a biztos bennmaradást jelentő 8. helyén, ha pontot szerez a vendég Budakalász U22 együttese ellen a 22. forduló és a bajnokság zárómeccsén, de a szép és tisztességes búcsú érdekében mindenképpen nyerni szerettünk volna. Ennek ellenére a látogatók az első perctől kezdve vezettek és nem is volt igazán érezhető a csömöri játékosokban a tűz, hogy reális esély mutatkozzon a fordításra. Voltak jobb periódusaink, fellángolásaink, játékosok, akikben ott lobogott a harci kedv, de ezúttal ez kevésnek bizonyult, a budakalásziak frissebben, gyorsabban és kevesebb hibával játszották végig a meccset és a decemberi találkozóhoz hasonlóan ismét nyerni tudtak, a begyűjtött két ponttal pedig megelőztek a tabellán. A srácok a bajnokságot a tavalyi 4. hely után idén hátulról zárták negyeddikként, a 9. pozíció pedig ugyan nagy valószínűséggel bennmaradást ér, de előbb várjuk meg a szövetség hivatalos döntését. A galéria IDE KATTINTVA érhető el!

 

 

FÉRFI KÉZILABDA, NB II, ÉSZAK-CSOPORT, 22. FORDULÓ
Csömör KSK – Budakalász U22 24–32 (11–14)
2018. május 13. vasárnap, 18.30
Csömöri Sportcsarnok
Gólszerzők: Nádasdi 5, Hajdu 4, Szabó D. 4, Kővári 3, Kovács M. 2, Turák F. 2, Farkas 1, Nagy I. 1, Perényi 1, Szűcs M. 1 ill. Tóth K. 5, Bodnár 4, Borbényi 3, Fazekas 3, Glück 3, Tihanyi 3, Bátori 2, Kovács M. 2, Nagy Á. 2, Fekésházy 1, Firon 1, Gonda 1, Malák 1, Pellei 1.

 

Szurkoljunk együtt csapatainknak!