A hajrában úszott el

A megszokottól eltérő időpontban, csütörtök este játszotta le aktuális bajnoki mérkőzését férfi kézilabdacsapatunk a fővárosi Rév TSC otthonában, ahol a mérkőzés elején remekül tartotta magát együttesünk, de a folytatásban nem kegyelmeztek a hazaiak.

 

Ahogy azt megírtuk, miután a március 10-i szombat idén munkanap, teremproblémák adódtak a Rév TSC fővárosi otthonában, a Lőrinci Sportcsarnokban. A hazaiak kérésére így edzésidőpontban, csütörtök este került sor az egymás elleni bajnoki mérkőzésre. A szokatlan időponthoz mi alkalmazkodtunk hamarabb, az első félidő nagy részében vezettünk, a 20. percben tudott először egyenlíteni az ellenfél, a szünetre viszont sikerült kiépítenie egy négygólos előnyt.

 

A folytatásban már nem volt kegyelem: szinte végig 4-5 gólos különbséget mutatott az eredményjelző, az utolsó 10 percben azonban megrázták magukat a fővárosiak és ezzel sajnos elúszott számunkra a hajó.

 

FÉRFI KÉZILABDA, NB II, ÉSZAK-CSOPORT, 15. FORDULÓ
Rév TSC – Csömör KSK 31–21 (15–11)
2018. március 8. csütörtök, 20.00
Lőrinci Sportcsarnok
Gólszerzők: Balogh 7, Kovács F. 6, Brezowszki 4, Martin 3, Sápi 3, Szabó L. 3, Gaál 2, Kátai 2, Zsoldos 1 ill. Kővári 5, Szabó D. 4, Turák F. 4, Hajdu 2, Perényi 2, Turák Cs. 2, Kovács M. 1, Nádasdi 1.

 

Szurkoljunk együtt csapatainknak!