Hétvégén kerül sor a Csömöri Sportcsarnokban az I. Mervald Zsuzsanna női ifjúsági kézilabda emléktornára, ahol három együttes méri össze az erejét: a hazai gárda meghívását a budakalásziak és a martonvásáriak is elfogadták.

 

A tavaly nyáron tragikusan fiatalon, 34 éves korában elhunyt Mervald Zsuzsanna, klubunk női kézilabdacsapatának egykori játékosa emléke előtt adózva a Csömör KSK január 12-én szombaton délután emléktornát rendez.

 

A felkészülési torna körmérkőzéses rendszerben kerül megrendezésre. A tornára a kézilabdázás játékszabályai érvényesek a következő módosításokkal. A játékidő 2x20 perc 5 perces félidei szünettel, félidőnként 1 időkéréssel. A helyezések a megszerzett pontok alapján dőlnek el. A győzelemért 2, a döntetlenért 1, a vereségért 0 pont jár. Azonos pontszámok esetén a helyezést az azonos pontszámú csapatok egymás elleni eredményeinek a gólkülönbsége dönti el. Ha az egymás elleni mérkőzések gólkülönbsége egyenlő, akkor az összes mérkőzés gólkülönbsége dönt. Ha ez is egyenlő, a több dobott gól a mérvadó.

A torna ideje alatt ásványvizet biztosítunk a csapatok részére, valamint a csarnokban lévő büfé üzemelni fog.

 

I. Mervald Zsuzsanna női ifjúsági kézilabda emléktorna
2019. január 12. szombat 14.00
Csömöri Sportcsarnok

a résztvevő csapatok: Csömör KSK, Budakalászi SC és Martonvásári KSE

 

a torna programja:
14.30 Csömör KSK - Martonvásári KSE
15.30 Budakalászi SC - Csömör KSK
16.30 Martonvásári KSE - Budakalászi SC
17.30 eredményhirdetés

 

Sok szeretettel várunk mindenkit az emlékezés jegyében!