Az NB II idei szezonjának leggólgazdagabb találkozóját produkálta férfi kézilabdacsapatunk a TFSE fővárosi otthonában: 82 gólt láthatott a publikum a hatvan perc alatt! A két pontért egy pillanatig sem kellett izgulnunk a rangadón.

 

Pikáns meccsre készülhettünk a TFSE otthonában, hiszen a hazaiak vezetőedzője, a korábbi csömöri sikeredző, Adorján Gábor, így régi ismerősök találkoztak a rangadó apropóján. Ragyogóan indult az összecsapás, még egy perc sem telt el a meccsből, de már kétgólos csömöri előnynek tapsolhattunk. Védekezésben egyik csapat sem domborított, ami biztos, az oldalvonalnál a meccset jegyzetelő felsőoktatási hallgatók statisztikájába védés nem sok, gól viszont annál több került be a folytatásban. A szünetbeli állás máskor végeredménynek is beillik.

 

Végig magabiztosan vezettünk, így még az is belefért, hogy a 32. percben egy ritkán látható öngól miatt ne kelljen ráncolnunk a homlokunkat (egy keresztbe lőtt labdába Csajbók tette bele a kezét, a labda Kerekes mellett csapódott a kapunkba). Potyogtak a találatok, mindkét oldalon született pár üres kapus gól, a 45. percben már tízzel is vezettünk, de a végére aztán magunkra engedtük a hazaiakat. Ezzel a győzelemmel a gárda a szezon zárómeccse előtt a negyedik helyet illetően a saját kezébe vette a sorsát.

 

FÉRFI KÉZILABDA, NB II, ÉSZAK-CSOPORT, 21. FORDULÓ
TFSE – Csömör KSK 39–43 (17–22)
2019. május 12. vasárnap, 18.00
Semmelweis Egyetem, Zágrábi utcai csarnok
Gólszerzők: Gyurcsovics 8, Ujvári 6, Vitéz 6, Galbos 4, Major 4, Csics 3, Soós 3, Oláh 2, Mlinkó 1, Molnár 1, Szabó 1 ill. Bártfay 10, Bakos 8, Tengely 7, Békefi 6, Csajbók 4, Rohodi 4, Turák F. 3, Kovács M. 1.

 

KÖVETKEZIK:
FÉRFI KÉZILABDA, NB II, ÉSZAK-CSOPORT, 22. FORDULÓ
Csömör KSK – Rákosmenti KSK
2019. május 19. vasárnap, 17.30
Csömöri Sportcsarnok

 

Szurkoljunk együtt csapatainknak!