Ünnepélyes emléktábla-avatás vezette fel férfi kézilabdacsapatunk Gödöllői KC elleni rangadóját az NB II 4. fordulójában. A csömöri gárda remek teljesítményével adózott a korábbi kiválóságok emléke előtt, érett játékkal, magabiztosan győzött.

 

Az első hazai győzelmére készült férfi kézilabdacsapatunk az idei NB II-es szezonban, a gödöllőiek elleni presztízsmeccs pedig alkalmasnak tűnt a terv végrehajtására. Az első húsz percben haladt váltott vezetéssel a két csapat, a félidő hajrája már a miénk volt. Mindkét kapusunk hozzátette a magáét fontos védéseivel, így kétgólos előnnyel mehettünk az öltözőbe.

 

Bártfay gyors góljai adták meg az alaphangot a szünet után, a vendégek az idő előrehaladtával egyre jobban fáradtak, mi pedig érett játékkal, magabiztosan tartottuk kontroll alatt a meccset. Az utolsó percekre eldőlt a rangadó, nálunk a korábban kevesebbet játszók is lehetőséget kaptak Bagyánszki Zsolttól, így mindenki elégedetten nyugtázhatta, hogy a Fábián Ferenc-emléktorna döntője után ismét legyőztük a gödöllőieket, de ezúttal tétmeccsen!

 

FÉRFI KÉZILABDA, NB II, ÉSZAK-CSOPORT, 4. FORDULÓ
Csömör KSK – Gödöllői KC 29–25 (15–13)
2019. október 5. szombat, 16.30
Csömöri Sportcsarnok
Gólszerzők: Bártfay 7, Bakos 4, Csajbók 4, Nádasdi 4, Kovács M. 3, Kővári 2, Turák Cs. 2, Turák F. 2, Békefi 1 ill. Márkus 8, Czeller 4, Hegyi 4, Kocsis 4, Farkas 1, Józsa 1, Majoros 1, Pásztor 1, Széles 1.

 

KÖVETKEZIK:
FÉRFI KÉZILABDA, NB II, ÉSZAK-CSOPORT, 5. FORDULÓ
BSC Budakalász – Csömör KSK
2019. október 12. szombat, 17.30
Budakalász

 

Szurkoljunk együtt csapatainknak!