Hazai pályán hozta újabb rangadóját férfi kézilabdacsapatunk, amely a Pilisvörösvári KSK gárdájával hagyományosan szoros csatákat vív, ezúttal azonban parádés második félidei játékának köszönhetően magabiztosan gyűjtötte be a pontokat.

 

Sorozatban hozza a nagyszerű teljesítményeket férfi kézilabdacsapatunk az NB II-es bajnokságban: zsinórban harmadik rangadóját nyerte meg az együttes, ezúttal az előző idény bronzérmese, a Pilisvörösvári KSK hódolt be Csömörön. Jobban kezdtünk, két hetessel nyitottuk a meccset, Kerekes jól fogott a kapuban, így az ellenfél kapaszkodott ugyan, de végig vezettünk 2-3 góllal a szünetig. A fordulás után a parádés budakalászi formánk köszönt vissza, Bártfay gyors góljaival hamar megléptünk (szélsőnk összesen tízig jutott), a félidő közepén pedig már számolhattunk a pilisvörösváriakra. Csajbók révén kettős emberhátrányban is sikerült gólig játszanunk, amellyel végleg megpecsételtük a vendégek sorsát. A hajrára jöttek a fiatalok, akik teljessé tették a nyolcgólos sikert. Zsinórban megvan tehát a harmadik győztes rangadó, következik három hét szünet és a megérdemelt pihenő.

 

FÉRFI KÉZILABDA, NB II, ÉSZAK-CSOPORT, 6. FORDULÓ
Csömör KSK – Pilisvörösvári KSK 37–29 (18–15)
2019. október 20. vasárnap, 17.00
Csömöri Sportcsarnok
Gólszerzők: Bártfay 10, Nádasdi 6, Bakos 4, Békefi 3, Csajbók 3, Kovács M. 3, Turák F. 3, Kővári 2, Rohodi 2, Németh 1 ill. Iváncsik 13, Bakos 4, Sipos 4, Ács 2, Bóka 2, Hegyi 2, László 2.

 

KÖVETKEZIK:
FÉRFI KÉZILABDA, NB II, ÉSZAK-CSOPORT, 7. FORDULÓ
Váci KSE U23 – Csömör KSK
2019. november 10. vasárnap, 20.00
Vác

 

Fotógaléria itt: https://www.facebook.com/pg/csomorsport/photos/?tab=album&album_id=2483685175046946

 

Szurkoljunk együtt csapatainknak!