A válogatott szünet lehetőséget kínált férfi kézilabdacsapatunk számára, hogy pótolja a szeptemberből elhalasztott, Gödöllői KC elleni NB II-es bajnoki mérkőzést. A derbi mindig háromesélyes, így biztosan pokoli hatvan perc vár a srácokra.

 

Hatalmas csatával kecsegtet a Gödöllői KC elleni vasárnapi hazai derbi az NB II-ben, a szomszédokkal minden évben rendre garantált a magas hőfokú ütközet. Nem lesz ez másként idén sem, miután mindkét együttes remek formában érkezik a rangadóra, öldöklő harc várható a két pontért. Az eredetileg a szeptemberi Sportnapra kiírt összecsapás most kapott helyet a versenynaptárban, így meg kell küzdenünk hiányzóink fájó távollétével. A házi gólkirályunkat, Bártfay Andrást a törött ujja, míg Kerekes Lőrincet a személyes döntése miatt lesz kénytelen nélkülözni Bagyánszki Zsolt vezetőedző. A legutóbbi két bajnoki mérkőzésünket megnyertük a gödöllőiek ellen, sőt, komoly hiányzóink ellenére az augusztusi Fábián Ferenc emléktornán is föléjük kerekedtünk.

 

A hatályos korlátozó intézkedések értelmében legfeljebb 50 ember tekintheti meg a helyszínen a mérkőzést a védőtávolság betartása mellett. Kérjük szurkolóinkat, hogy a maszkviselés szabályait is tartsák be!

 

KÉZILABDA, NB II, ÉSZAK-CSOPORT, 2. FORDULÓ
Csömör KSK – Gödöllői KC - elhalasztott mérkőzés
2020. november 8. vasárnap, 18.30
Csömöri Sportcsarnok

 

Szurkoljunk együtt csapatainknak!