Egyik legújabb szakosztályunk fiatal tehetségei, a csömöri ritmikus gimnasztikázók büszkék lehetnek ragyogó sikereikre. A lányok edzője, Kiss Tímea szép jövőképet vizionál és fél szemmel már a 2018-as országos bajnokságra koncentrál a csapattal.

 

A lányok a rengeteg edzés és csapatépítő foglalkozás után immár versenyen is bemutatkoztak csömöri szakosztályként, ráadásul két versenyen is kipróbálták magukat. Az együttes 18 versenyzővel a szabadidő I. szint kategóriában indult a VII. Viktória Kupán, illetve a IV. Komárom Kupán. Mindkét megméretésre próbaversenyként tekintettek, hiszen soha nem versenyeztek még a lányok és ezért teljesen új helyzet volt számukra.

 

- Nagyon izgultak a lányok, volt, akinek ráment a gyakorlata a túlságos izgalom miatt, de volt, aki szépen megcsinálta - értékelt Kiss Tímea vezetőedző. - A második versenyen már könnyebben álltak ki a szőnyegre és kevésbé izgultak. Többen indultak egymás ellen, de érdekes, mert eszünkben sem jutott, hogy tényleg egymás ellen indulnak és ugyanúgy szurkolt mindenki mindenkinek! Senki nem volt féltékeny a jobb eredmény miatt a másikra, amiért nagyon büszke vagyok rájuk. Ilyen helyzetben is emberek tudtak maradni és ebből is látszik, mennyire szeretik egymást. Szeretetben gazdag csapatként mentünk, és úgy is távoztunk a versenyről. Az évet a szakosztályunk részére szervezett karácsonyi gálánkkal zárjuk decemberben, januártól pedig újult erővel kezdjük az alapozó tréningeinket és készülünk az országos bajnokságra!

 

VII. Viktória Kupa
csömöri eredmények
serdülő
1. Borsos Kriszta labda
2. Horti Bíborka
gyermek II
2. Toman Zsófia
3. Altnéder Nóra

 

IV. Komárom Kupa
csömöri eredmények
junior II
2. Varga Fanni
serdülő
2. Horti Bíborka
gyermek I
2. Altnéder Petra
2. Patai Fruzsina
gyermek II
2. Toman Zsófia

 

Gratulálunk a szép eredményekhez!