Általános

Legyél fitt - csatlakozz a programhoz!

Egészséges étrend és mozgásgazdag mindennapok - kezdjünk bele együtt a sportos életmódváltásba! Hamarosan indul a CsömörSport Legyél fitt programja: mérések, tervek és konzultációk a témakörök szakértőivel! Bővebb információ hamarosan!

Január elején a vírushelyzet miatt egyeztetést tartottak a csömöri intézmények vezetői az önkormányzattal. Minden résztvevő egyetértett abban, hogy zenés, táncos rendezvények nem kerülnek megrendezésre ebben az időszakban, így a Sportbált is elnapoljuk.

Számos kiemelkedő hazai és nemzetközi verseny vár a csömöri egyéni sportolókra 2022-ben is: az országos bajnokságok mellett Grand Slamek, Világkupák, Európa- és világbajnokságok is szerepelnek az idei versenynaptárban!

BUÉK 2022!

A CsömörSport boldog, egészségben és sikerekben gazdag új évet kíván minden sportolójának, szurkolójának és támogatójának! Legyen olyan a 2022-es esztendő mindenki számára, amilyennek megálmodta!

Összefoglaló sorozatunkban visszapillantunk a magunk mögött hagyott hónapra, és megnézzük, hogy milyen volt a december CsömörSport szemmel. Tóth Krisztiánt és Valter Attilát is az év legjobbjának választotta a szövetsége, futással búcsúztattuk az évet.

Közeledünk az év végéhez, a CsömörSporton is eljött az összegzések időszaka: csokorba gyűjtöttük a 2021-es videóinkat, hogy a pihenés közben felidézhessük a csömöri sportélet legfontosabb, rendkívül színes és élménygazdag idei pillanatait.

A Csömör Sport áldott, békés, boldog karácsonyi ünnepeket kíván minden sportolójának, szurkolójának és támogatójának! Legyen olyan ez az ünnep mindenki számára, amilyennek megálmodta!

Az idei szezonban is folytatjuk hagyományos rovatunkat, havonta szemlézzük a csömöri utánpótlás aktuális eredményeit, hiszen a felnőttek mellett a tehetséges fiatalok is hétről hétre megmérettetnek saját bajnokságukban. Hajrá, fiatalok, hajrá, Csömör!

Ingyenes szabadtéri program indult 'Hejhó, síelni jó!' néven, amelynek célja, hogy legalább 10.000 olyan gyermek próbálhassa ki a síelést, akinek eddig még nem volt személyes élménye a sportággal. A lehetőség a Babos Síklub csömöri pályáján is adott.

Elkezdődött az internetes szavazás 2021 legjobb sportolóira - a Magyar Sportújságírók Szövetségének tagjai 64. alkalommal voksolhatnak a különböző kategóriákban. A jelöltek között több csömöri sportolóra is büszkék lehetünk!

A hazai szövetségek 1964 óta minden esztendőben eldöntik a Magyar Távirati Iroda Sportszerkesztőségének felkérésére, kik sportágukban az év legjobbjai. Idén két csömöri sportolót is 2021 legjobbjának választott a szövetsége!

Idén is intenzív sítanfolyammal várja a sportág hódolóit a Babos Síklub a téli szünetben. A csömöri és a zuglói helyszínre is várják a jelentkezőket, a tanfolyamok 5 éves kortól ajánlottak és időjárástól függetlenül megtartják őket!

Oldalak