Általános

2017 11. 14.

A tavalyi nagy sikerre való tekintettel december 9-én, szombaton ismét megrendezik a Mikulás-túrát a Csömöri Körtúra egy-egy rövidebb szakaszán, amelyre sok szeretettel várják a szervezők a gyermekes családokat! Túrázásra fel!

2017 11. 01. Ilyen volt 2017. október

Összefoglaló sorozatunkban visszapillantunk a magunk mögött hagyott hónapra, és megnézzük, hogy milyen volt az október CsömörSport szemmel. Nagyot Csatangoltunk, országos bajnokságot nyertek atlétáink, formába lendültek férfi kézilabdázóink.

2017 10. 31. Októberi utánpótláslesen

Hagyományteremtő céllal idén ősztől rendszeresen szemlézzük a csömöri utánpótlás aktuális eredményeit, hiszen felnőtt sportolóink mellett a tehetséges fiatalok is hétről hétre megmérettetnek saját bajnokságukban. Hajrá, fiatalok, hajrá, Csömör!

2017 10. 30. Takarítót és gondnok-karbantartót keresünk!

Újabb álláslehetőség a CsömörSportnál: ezúttal takarítót és gondnok-karbantartót keresünk a Csömöri Szabadtéri Sportközpontba és a Csömöri Sportcsarnokba. Illetmény és juttatások, munkarend: megegyezés szerint. Várjuk a jelentkezéseket!

Világbajnoki aranyérmet nyert a hazai rendezésű FINA Masters vb-n a korábbi NB I-es csömöri kézilabdázó Helembai Mihály fia, Helembai Gábor, aki a Hungarian Bull’s Blood elnevezésű vízilabdacsapat centereként vett részt a rangos tornán a 35+korosztályban.

A Csömöri Sportcsarnok pályázatot hirdet takarítói munkakör betöltésére. A munkaviszony időtartama: határozatlan idejű munkaviszony. Foglalkoztatás jellege: részmunkaidő, esetenként hétvége. Várjuk a jelentkezéseket!

A CsömörSport honlap új helyre költözik, ezért nem frissült az elmúlt napokban. Kis türelmeteket és megértéseteket kérjük! A munka befejezéséig facebook-oldalunkon igyekszünk mindenről beszámolni! Hajrá, Csömör!

Összefoglaló sorozatunkban visszapillantunk a magunk mögött hagyott hónapra, és megnézzük, hogy milyen volt a szeptember CsömörSport szemmel. Beindult a futsal- és a kéziszezon, remeklés az ausztrál bringa vb-n, válogatott vendégek Csömörön.

A szokásos őszi programgyűjtemény után elkészült a szintén rendszeresen megjelentetett csömöri sportadatbank is, amely kiemelt csapatsportágaink játékosait szerepelteti. Kellemes böngészést és jó szurkolást kívánunk a szezon során! Hajrá, Csömör!

Hagyományteremtő céllal idén ősztől rendszeresen szemlézzük a csömöri utánpótlás aktuális eredményeit, hiszen felnőtt sportolóink mellett a tehetséges fiatalok is hétről hétre megmérettetnek saját bajnokságukban. Hajrá, fiatalok, hajrá, Csömör!

Oldalak