Általános

Fokozatos nyitás

A Csömör Sport Kft. által működtetett szakosztályok csapatai, valamint azok tagjai számára 2021. április 14-től (szerda), újra lehetőséget biztosítunk a szabadtéri edzéseken való részvételre a Csömöri Szabadtéri Sportközpont pályáin.

Sűrű időszak vár a csömöri csapatokra, labdarúgóink és kézilabdázóink is intenzív, meccsekkel teli hetek előtt állnak a bajnoki sorozatokban. A járványügyi korlátozások miatt szurkolóink online lapozgathatják a jól megszokott Kék-sárga meccsfüzetet!

Az RTL Klub Reggeli című műsorának vendége Csömör polgármestere, Fábri István volt. A beszélgetés során a sportos témák is terítékre kerültek: a helyi mozgáslehetőségek legtöbbje a jelenlegi járványhelyzet alatt is elérhető.

Összefoglaló sorozatunkban visszapillantunk a magunk mögött hagyott hónapra, és megnézzük, hogy milyen volt a március CsömörSport szemmel. Hímerék ezüstöt nyertek az úszó ob-n, focistáink egyre magasabban, World Tour-dobogón Valter Attila.

Az idei szezonban is folytatjuk hagyományos rovatunkat, havonta szemlézzük a csömöri utánpótlás aktuális eredményeit, hiszen a felnőttek mellett a tehetséges fiatalok is hétről hétre megmérettetnek saját bajnokságukban. Hajrá, fiatalok, hajrá, Csömör!

Sűrű időszak vár a csömöri csapatokra, labdarúgóink és kézilabdázóink is intenzív, meccsekkel teli hetek előtt állnak a bajnoki sorozatokban. A járványügyi korlátozások miatt szurkolóink online lapozgathatják a jól megszokott Kék-sárga meccsfüzetet!

Egy február közepi kormánydöntéssel megerősítették, hogy várhatóan 2022-ben indul az új, 16 osztályos iskola építése Csömörön. A sporttagozatos profillal rendelkező intézmény a tervek szerint 2023-ra készülhet el a Palotai úton.

Csömör Nagyközség Önkormányzatának döntése értelmében továbbra is zárva tart a Csömöri Sportcsarnok és a Szabadtéri Sportközpont! Egyetlen kivétel a salakos atlétikapálya, ahol a 1,5 méteres távolságtartás szabálya érvényes.

Csömör Nagyközség Önkormányzatának döntése értelmében március 8-tól zárva tart a Csömöri Sportcsarnok és a Szabadtéri Sportközpont! Egyetlen kivétel a salakos atlétikapálya, ahol a 1,5 méteres távolságtartás szabálya érvényes.

A CsömörSport a nemzetközi nőnap alkalmából köszönti minden hölgysportolóját, edzőjét, szurkolóját és támogatóját! Közeledik a tavasz, nyílnak a színes virágok, ezért egy csokorra való tulipánnal kívánunk boldog nőnapot a szebbik nem képviselőinek!

A kormány újabb szigorításokról döntött a világjárvány megfékezése érdekében, a korlátozások március 8-tól 22-ig lesznek érvényben. A nyitás ütemezetten, március 22-én kezdődhet el. Íme, a döntés sportos vonatkozásai!

A járványügyi helyzet ellenére továbbra is kiemelt célunk, hogy a Csömöri Sportcsarnok és Szabadtéri Sportközpont területén fennakadások nélkül lehessen sportolni. Kérjük, hogy mindenki csak egészségesen és kizárólag maszkban tartózkodjon a sporttelepen!

Oldalak