Általános

Csillagnéző túra Csömörön

Idén nyáron is lesz csillagnéző éjszakai túra Csömörön! Gyülekező augusztus 13-án, szombaton 19.30-kor a csömöri horgásztónál. A teljes táv körülbelül 6 kilométer, a program ingyenes és kutyabarát. Csillaglesre fel!

Összefoglaló sorozatunkban visszapillantunk a magunk mögött hagyott hónapra, és megnézzük, hogy milyen volt a július CsömörSport-szemmel. Bringa ob-t rendeztünk, NB II-esek maradnak férfi kéziseink, Erdélyi megnyerte a hegyifutó ob-t.

A csömöri Toman Petrával felálló U17-es magyar kosárlabda-válogatott 72-52-es vereséget szenvedett Ausztráliától a hazai rendezésű világbajnokság helyosztóján, ezzel a mieink az értékes 6. helyen fejezték be a sokáig emlékezetes debreceni tornát!

Összefoglaló sorozatunkban visszapillantunk a magunk mögött hagyott hónapra, és megnézzük, hogy milyen volt a június CsömörSport-szemmel. Tizedszer bringafesztiváloztunk, történelmi érem az atlétika ob-n, búcsú a legendás átlövőtől.

A vizes világbajnokság emlékezetes zárónapján a 11. helyen végzett a csömöriekkel felálló magyar szinkronúszócsapat a highlight program versenyének döntőjében a margitszigeti Hajós Alfréd Nemzeti Sportuszodában.

A 2021-22-es szezon végén megnéztük, csömöri csapataink házi góllövőlistáján kik érték el a legjobb eredményt, azaz ki a házi gólkirály felnőtt focistáinknál, illetve férfi és női kéziseinknél. Íme, az illusztris lista!

Az idei szezonban is folytatjuk hagyományos rovatunkat, havonta szemlézzük a csömöri utánpótlás aktuális eredményeit, hiszen a felnőttek mellett a tehetséges fiatalok is hétről hétre megmérettetnek saját bajnokságukban. Hajrá, fiatalok, hajrá, Csömör!

Ez a nyár sem múlhat el Csömörön éjszakai túra nélkül: június 25-én, szombaton ismét éjszakai túrát szerveznek a Csömöri Körtúra útvonalának egy szakaszán, amelyre sok szeretettel várnak minden, természet iránt érdeklődőt!

Komoly izgalmak közepette készül a magyar szinkronúszó-válogatott a június 17-én kezdődő, budapesti rendezésű 19. FINA vizes világbajnokságra. A nemzeti csapatban két csömöri tehetség, Szórát Léna és Taksonyi Blanka is helyet kapott!

Gőzerővel zajlik a közel másfél kilométeres kerékpárút építése Csömörön a Béke tér és a XVI. kerületi Magtár utca között. A beruházás a Szabadság úton halad és az M0-s felüljáró kiszélesítésével csatlakozik a közeljövőben a fővárosi kerékpárúthoz.

A Duna Arénában 14 nemzet részvételével rendezték meg a szinkronúszók XI. Hungarian Open versenyét, amelyen két csömöri versenyző is képviselte településünket a magyar válogatottban: Szórát Léna és Taksonyi Blanka!

A csömöri horgásztónál szervezett gyereknapi programok keretében nagyszerűen sikerült az olvasóvá nevelést támogató, a helyi könyvtárak fejlesztéséért rendezett jótékonysági futás. A népszerű sportesemény elérte a célját!

Oldalak