Általános

Húsvéti nyitvatartás

Kedves edzők és látogatók! A Csömöri Sportcsarnok április 17-24. között felújítási munkák miatt zárva tart. A Szabadtéri Sportközpont napkeltétől napnyugtáig szabadon használható, a teniszpálya húsvéthétfő kivételével a szokásos nyitvatartással üzemel.

A szép hagyományokkal rendelkező fővárosi Vivicittá futóversenyen ismét egy „jó ügyért” futottak a csömöri iskolások a Margitszigeten. A gyerekek kezdettől fogva az olvasást népszerűsítik, idén a látássérültek hangoskönyvtárának fejlesztéséért futottak.

Minden sportoló esetében kiemelten fontos az egészséges táplálkozás - Sziráki Zsófia dietetikus CsömörSporton indított blogjában számos érdekességgel készül a témával kapcsolatban, de várja a kérdéseket is, szülőktől és sportolóktól egyaránt.

A 19 éves csömöri úszótehetség, Hímer Krisztofer a Ferencvárosi TC színeiben indult és remekelt a debreceni felnőtt országos bajnokságon: a 4x200 gyorsváltóban dobogóra állhatott a Biczó, Hímer, Török, Verrasztó összetételű négyes!

Az étlapon: a dietetika! A CsömörSport új stábtaggal bővül, Sziráki Zsófia dietetikussal, aki több éve foglalkozik sportolókkal egyéni és csapat szinten is. Az olvasók kérdéseiket is feltehetik, melyek nyilvános bejegyzésben kerülnek megválaszolásra!

Összefoglaló sorozatunkban visszapillantunk a magunk mögött hagyott hónapra, és megnézzük, hogy milyen volt a március CsömörSport szemmel. Péter Sára két érmet nyert a torna ob-n, Valter Attila parádézott Horvátországban, bronzérem a csúszókorong Eb-ről.

Április 6-án, szombaton a csömöri családi egészségnap keretén belül séta indul a körtúra 6 kilométeres szakaszán, amely során az érdeklődők ellátogatnak a Felső-patak völgybe és a Kálvária-hegyre, majd bekapcsolódhatnak a szűrések bármelyikébe.

Két csömörivel, Mihalovics Bertalannal és Sipos Tamással a csapatban bronzérmet nyert a litvániai Kaunasban megrendezett csúszókorong Európa-bajnokságon a magyar válogatott. Hazánk legjobbjai a B-csoportban hajszállal maradtak le a feljutásról.

Hagyományteremtő céllal rendszeresen szemlézzük a csömöri utánpótlás aktuális eredményeit, hiszen felnőtt sportolóink mellett a tehetséges fiatalok is hétről hétre megmérettetnek saját bajnokságukban. Hajrá, fiatalok, hajrá, Csömör!

A csömöri utánpótlás-válogatott jégkorongozó, Péter Donát öt éve játszik Németországban, ahol a közelmúltban ugrásszerű fejlődésen ment keresztül a jégen az augsburgi együttesben. Pluszgyakorlás az edzések végén és a légiósélet nehézségei - interjú.

A CsömörSport a nemzetközi nőnap alkalmából köszönti minden hölgysportolóját, edzőjét, szurkolóját és támogatóját! Közeledik a tavasz, nyílnak a színes virágok, ezért egy csokorra való tulipánnal kívánunk boldog nőnapot a szebbik nem képviselőinek!

A Csömöri Szabadtéri Sportközpont terepfutópályája után az élőfüves focipálya körüli salakos atlétikapálya is új borítást kapott, annak érdekében, hogy a fokozott tavaszi igénybevételt a lehető legjobb állapotban várja.

Oldalak