Általános

2017 09. 18.

Ettől a héttől kezdve minden csömöri csapatsportágunk bajnoksága zajlik, így összegyűjtöttük kinek és mikor szurkolhatunk az előttünk álló hónapok során. Az időpontok és a helyszínek mellett hamarosan sportolóink adatbankja is böngészhető lesz.

2017 09. 16. Köszönjük, kosaras srácok!

Mint már megszokhattuk, csömöri kötődésű sportriporterünk, Horti Gábor állandó bloggal jelentkezik megújult oldalunkon, a CsömörSporton. Bejegyzéseiben nemcsak csömöri sporttémákat dolgoz fel, de a nagyvilág sporteseményeiről is szót ejt.

2017 09. 14. Vár a Sportnap!

A hagyományoknak megfelelően igazi színes programkavalkáddal várunk szeptember 24-én, vasárnap a Csömöri Sportcsarnokban és a Szabadtéri Sportközpontban az Európai Sporthét keretében rendezett Sportnapon! Böngészd programjainkat, sportoljunk együtt!

2017 09. 12. Szakmai napon jártak edzőink

Hagyományteremtő céllal szakmai napot tartott edzőinek a Csömöri Sport és Szabadidő-szervező Nonprofit Kft., amelyen szakosztályaink és csapataink vezetői vettek részt a Csömöri Sportcsarnokban. A pozitív visszajelzések sikeres folytatást ígérnek.

Újabb sportágakkal és versenyszámokkal bővül az idei csömöri Sportnap színes programkavalkádja. A megújult borítással rendelkező szabadtéri kispályán amatőr focibajnokság, lábteniszverseny és a kosarasok kedvence, dobóverseny is lesz!

Kérem a következőt!

Karate szakosztályunk "atyja", Torontáli Róbert nemcsak sportágában nyújt kiemelkedőt, de a közelmúltban elkezdett tevékenysége folytán alternatív mozgás- és masszázsterapeutaként is sportolóink segítségére van a Csömöri Sportcsarnokban.

Összefoglaló sorozatunkban visszapillantunk a magunk mögött hagyott hónapra, és megnézzük, hogy milyen volt az augusztus CsömörSport szemmel. Világbajnok lett a kajakos Balaska Márk, beindult a fociszezon, parádéztak a csömöriek a Székely Körön.

Takarítót keresünk!

A Csömöri Sportcsarnok pályázatot hirdet takarítói munkakör betöltésére. A munkaviszony időtartama: határozatlan idejű munkaviszony. Foglalkoztatás jellege: részmunkaidő, napi 4 óra, délutános műszak, esetenként hétvége.

A folyamatosan fejlődő csömöri sportélet az egyre több sportág megjelenésével számos izgalmas kérdést tartogat. Most mindenki tesztelheti, mennyire ismeri a település sportéletét és annak szereplőit! Sporttotó, azaz 13+1 kérdés a CsömörSporttal!

Közeledik a nyár vége, újraindul a csúcsidőszak a sportéletben, az edzésekben is. A Ziccer Kosársuli a továbbiakban is várja a kosárlabdázni vágyó alsó tagozatos fiúkat és lányokat a Csömöri Sportcsarnokban tartandó edzéseire!

Oldalak