Általános

Asztalfoglalás és vacsora a Sportbálon

A közelgő Sportbálon minden adott egy fergeteges estéhez!
Ünnepélyes díjátadó, élőzene, tombola és a hamisítatlan buli Csömör legjobb sportolóival!

Ünnepeljük együtt sportsikereinket, vacsorázz egy jót, s utána mulass velünk a Kozelka Music Band zenéire!

 

Vacsorajegyek január 30-ig!

Szépen lassan a célegyenesébe érkezik a 2020-as Sportbálra hangolódás, közzétesszük, hogy idén milyen kategóriákban díjazzuk sportolóinkat. Ahogy közeledünk a gálához, egyre izgatottabban várja mindenki a szakmai zsűri idei döntését!

Aki nyitott szemmel jár a településünkön, már találkozhatott a hagyományos csömöri Sportbál óriásplakátjával a Major úton. Tartalmas meglepetésekkel készülünk az évtized utolsó gálájára, amelyre mindenkit szeretettel várunk!

Ünnepeljük együtt a 2019-es év legjobb csömöri sportolóit a hagyományos Sportbál keretében! A különleges díjátadót hajnalig tartó táncmulatság követi, mindenképp érdemes tehát időben biztosítani a belépéshez szükséges jegyeket!

Nem sokat tétováznak sportolóink, alighogy elkezdődött a 2020-as esztendő, máris belecsapnak a lecsóba! Éppen lezártuk a mögöttünk hagyott évet, máris nyakunkon vannak az újabb feladatok. Megnéztük, mikor indul be az élet csapatsportágaink esetében!

BUÉK 2020!

A CsömörSport boldog, egészségben és sikerekben gazdag új évet kíván minden sportolójának, szurkolójának és támogatójának! Legyen olyan a 2020-as esztendő mindenki számára, amilyennek megálmodta!

Összefoglaló sorozatunkban visszapillantunk a magunk mögött hagyott hónapra, és megnézzük, hogy milyen volt a december CsömörSport szemmel. Az élen zárták az évet férfi kéziseink, Valter lett az év legjobbja, évzáró futás Csömörön.

S-portré 2019

A hagyományteremtő céllal indított S-portré rovatunkban portrésorozat keretében mutatjuk be csömöri edzőinket, illetve csapatkapitányainkat - minden hónapban más került rivaldafénybe. A 2019-es év végére összeszedtük az egyes epizódokat!

Közeledünk az év végéhez, a CsömörSporton is eljött az összegzések időszaka: csokorba gyűjtöttük a 2019-es videóinkat, hogy a pihenés közben felidézhessük a csömöri sportélet legfontosabb, rendkívül színes és élménygazdag idei pillanatait.

A Csömör Sport áldott, békés, boldog karácsonyi ünnepeket kíván minden sportolójának, szurkolójának és támogatójának! Legyen olyan ez az ünnep mindenki számára, amilyennek megálmodta!

Karácsony közeledtével minden évben bepillantunk egy sportos csömöri családhoz, hogy megismerjük ünnepi hagyományaikat, szokásaikat. Nincs ez másként idén sem, amikor az ország egyik legsportosabb családjának, Péteréknek a vendégei vagyunk.

A december és az év vége a karácsonyi ünneplésről szól, de a sport és a mozgás szerelmesei sem maradnak aktív programok nélkül településünkön. Az alábbiak szerint alakul a Csömöri Sportcsarnok év végi nyitvatartása!

Oldalak