Általános

Hasznos tudás a mindennapokban

Minden aktívan sportoló gyermek, edző és szülő hasznos ismeretekkel bővíthette tudását a sportcsarnokban megtartott dietetikai és sportpszichológiai előadáson, amelyen Sziráki Zsófia dietetikus és Szigeti Kata pszichológus bűvölte el a hallgatóságot.

Bajnokaink arannyal

Október 5-én szombaton ünnepélyes keretek között került felavatásra a Csömöri Sportcsarnok előterében a Bajnokok fala, amellyel településünk felnőtt országos bajnokai, illetve Európa- és világbajnoki dobogósaink teljesítménye előtt hajtunk fejet.

Október 5-én szombaton 16 órakor ünnepélyes keretek között kerül felavatásra a Csömöri Sportcsarnok előterében a Bajnokok fala, amellyel településünk felnőtt országos bajnokai, illetve Európa- és világbajnoki dobogósaink teljesítménye előtt hajtunk fejet.

Összefoglaló sorozatunkban visszapillantunk a magunk mögött hagyott hónapra, és megnézzük, hogy milyen volt a szeptember CsömörSport szemmel. Megnyertük a Fábián Ferenc emléktornát, ezüstérem a párizsi torna Világkupáról, felavattuk a kispályát.

Megszületett a megállapodás! Válé Flórián a sport kft. ügyvezető igazgatója és Takó Csaba a Rubeola FC elnöke, a szeptember 27-én keltezett együttműködési megállapodás minden pontját kölcsönösen elfogadhatónak és maguk részéről vállalhatónak tartják.

Hagyományteremtő céllal rendszeresen szemlézzük a csömöri utánpótlás aktuális eredményeit, hiszen felnőtt sportolóink mellett a tehetséges fiatalok is hétről hétre megmérettetnek saját bajnokságukban. Hajrá, fiatalok, hajrá, Csömör!

Az idei Sportnap egy igazán különleges, hagyományteremtő programot is tartogatott, az idei felnőtt országos bajnokságokon győztes sportolóink mindegyike elültetett egy fát a Csömöri Szabadtéri Sportközpont területén található bajnokok fasorába.

Kihajtottuk magunkat!

Mozgásban és aktivitásban nem volt hiány! Idén is nagy sikerrel zárult a csömöri Sportnap, ahol számos sportágban tehették próbára tudásukat a különböző korosztályú érdeklődők a Csömöri Szabadtéri Sportközpontban és Sportcsarnokban.

Szeptember 21-én szombaton ismét egész nap nagyszerű programokkal, sportágakkal várjuk a Sportnap aktív látogatóit, az atlétikától, a bringán, a focin, a kézilabdán és az rg-n át egészen a teniszig a Csömöri Szabadtéri Sportközpontban és Sportcsarnokban!

Elkészült a kispálya

Vadonatúj burkolatot kapott a Csömöri Tót Hagyományaink Háza udvarán található legendás szabadtéri kézilabdapálya, amely mostantól korszerű, ízületkímélő műanyag játéktérrel várja a sportolni vágyó kicsiket és nagyokat.

Szeptember 16-22. között rendezik meg az Európai Mobilitási Hetet, vasárnap pedig az autómentes napot. A csömöri önkormányzat az akcióhoz kapcsolódva szeptember 20-ra, péntekre hirdette meg az autómentes napot az általános iskolába járó gyermekek számára!

Bajnokok fája Csömörön! Az idei Sportnap egy különleges programot is tartogat a kicsiknek és nagyoknak, az idei felnőtt országos bajnokságokon győztes sportolóink mindegyike elültet egy fát a Csömöri Szabadtéri Sportközpont területén.

Oldalak