Általános

Új borítást kapott az iskolai pálya

Befejeződött a csömöri Mátyás Király Általános Iskola udvarán található sportpálya felújítása, amely során a felület modern, ízületkímélő rekortánborítást kapott. Az ünnepélyes avatásra szeptember 1-én, a VIII. Fábián Ferenc Emléktornán kerül majd sor.

Az Amerikai Egyesült Államok élvonalba tartozó U18-as jégkorong-válogatottja 6-4-re győzött a magyar U20-asok ellen az idénynyitón. A mieinknél Papp Kristóf és a csömöri Péter Donát is két-két gólt szerzett, utóbbit választották az MVP-nek!

Összefoglaló sorozatunkban visszapillantunk a magunk mögött hagyott hónapra, és megnézzük, hogy milyen volt a július CsömörSport szemmel. Bronz a veterán pingpong Eb-ről, érmek az XCO ob-ról, elkezdték a felkészülést csapataink.

A 2018-19-es szezon végén megnéztük, felnőtt csapataink házi góllövőlistáján kik érték el a legjobb eredményt, azaz kik a csömöri házi gólkirályok focistáinknál, férfi és női kéziseinknél, illetve futsalosainknál. Íme, az illusztris lista!

A Duna Aréna adott otthont az úszók Budapest bajnokságának, amelyen az ifjú csömöri tehetség, Hímer Krisztofer ferencvárosi színekben halmozta a sprintszámokat. Legjobb eredménye a 100 méter gyorson elért negyedik helyezés!

Minden sportoló esetében kiemelten fontos az egészséges táplálkozás - Sziráki Zsófia dietetikus CsömörSporton indított blogjában számos érdekességgel készül a témával kapcsolatban, de várja a kérdéseket is, szülőktől és sportolóktól egyaránt.

Összefoglaló sorozatunkban visszapillantunk a magunk mögött hagyott hónapra, és megnézzük, hogy milyen volt a június CsömörSport szemmel. Bronzéremmel zártak focistáink, Valter az időfutambajnok, csömöri bronz az Európa Játékokról.

Hagyományteremtő céllal rendszeresen szemlézzük a csömöri utánpótlás aktuális eredményeit, hiszen felnőtt sportolóink mellett a tehetséges fiatalok is hétről hétre megmérettetnek saját bajnokságukban. Hajrá, fiatalok, hajrá, Csömör!

Minden sportoló esetében kiemelten fontos az egészséges táplálkozás - Sziráki Zsófia dietetikus CsömörSporton indított blogjában számos érdekességgel készül a témával kapcsolatban, de várja a kérdéseket is, szülőktől és sportolóktól egyaránt.

Sportos családi nap

A tanév végéhez közeledve nagyszerű hangulatú, sportos családi napot rendezett a Mátyás Király Általános Iskola a Csömöri Szabadtéri Sportközpontban, ahol számos látványos és közkedvelt sportágat kipróbálhattak a gyerekek.

A pünkösdi hosszú hétvégén nem lesz nyitva a Csömöri Sportcsarnok és a teniszpálya, de a szabadtéri futópálya és a szabadtéri kondipark napkeltétől napnyugtáig egész idő alatt használható. Nyitás: június 11-én, kedden. Jó pihenést kívánunk!

Ilyen volt 2019. május

Összefoglaló sorozatunkban visszapillantunk a magunk mögött hagyott hónapra, és megnézzük, hogy milyen volt a május CsömörSport szemmel. Szezont zártak férfi kéziseink, Valter remekelt Lengyelországban, csömöri érem a hegyifutó Eb-ről.

Oldalak