RG

2017 11. 21.

Egyik legújabb szakosztályunk fiatal tehetségei, a csömöri ritmikus gimnasztikázók büszkék lehetnek ragyogó sikereikre. A lányok edzője, Kiss Tímea szép jövőképet vizionál és fél szemmel már a 2018-as országos bajnokságra koncentrál a csapattal.

2017 08. 26. Élménygazdag tábor

Újabb nagyszerű hangulatú nyári edzőtábort zártak a csömöri rg szakosztály tanítványai. A családias körben zajlott foglalkozásokon a lányok napi 7-8 orát edzettek és még így is volt esténként energiájuk szórakozni, játszani vagy filmezni.

2017 03. 25. Születésnapos szakosztály

Éppen egy éve, március hónapban jött létre a Csömöri Sportcsarnokban az rg szakosztály, azaz ekkor indult a ritmikus gimnasztikázók működése. Az elmúlt esztendő szinte egy szempillantás alatt elrepült, így idén már az első születésnapot ünnepelhetjük!

2017 01. 27. Valóra váló álmok

Hagyományteremtő új rovatunkban portrésorozat keretében mutatjuk be csömöri edzőinket, minden hónapban más és más kerül rivaldafénybe. Januárban az RG szakosztály életrehívóját, Kiss Tímea C-osztályos magyar bajnokot ismerhetjük meg jobban.

Nagyszerű hangulatú és sikeres nyári tábort zárt a csömöri rg szakosztály: Kiss Tímea vezetésével nemcsak jól érezték magukat a gyerekek, de gőzerővel készültek az őszi versenyidényre és a számos kihívásra is. Izgalmas időszak előtt állnak.

Legújabb csömöri szakosztályunk, a ritmikus gimnasztika szakág Kiss Tímea vezetésével egyre népszerűbb a fiatalok körében. Április végétől pedig már a felnőtteket is várják, új csoport indul péntekenként a Sportcsarnokban. Interjú magyar bajnok edzőnkkel.

Ritmikus gimnasztika tanfolyam indul a Csömöri Sportcsarnokban Kiss Tímea vezetésével. Az érdeklődők ingyenes bemutatóórákon ismerkedhetnek meg a sportággal. Az első alkalom: február 20. szombat 16:00 - 17:00. Minden mozogni vágyó lányt szeretettel várunk!