RG

Utazhat az Európa-bajnokságra!

Kihirdette az áprilisi Európa-bajnokságra utazó női tornaválogatott keretét Draskóczy Imre szövetségi kapitány, amelyben a csömöri Péter Sára mellett Székely Zója és Bácskay Csenge (mindhárman Postás SE), illetve Kovács Zsófia (DKSE) is helyet kapott.

Két ezüstérmet is begyűjtött a Duna Aszfalt Szer Országos Bajnokságon a csömöri tornász, Péter Sára, aki ugráson és talajon is közel járt a győzelemhez a Központi Tornacsarnokban. A közelgő Európa-bajnokság előtt biztató a formája.

A Központi Tornacsarnokban került sor a női tornászok Szuper Csapatbajnokságának 1. fordulójára, ahol a Postás SE Bácskay Csenge, Béke Flóra, Peresztegi Nóra, Székely Zója és a csömöri Péter Sára összeállítású B-csapata másodikként végzett.

Ritmikus gimnasztikázóink vezetőedzője, Juhász Éva hetente háromszor is várja a gyerekeket a Csömöri Sportcsarnokban tartott edzésekre: kedden 15.00-17.30 óra között, csütörtökön 15.00-18.00 óra között, szombaton 8.00-12.00 óra között.

Hangulatos bemutatóval kíván áldott karácsonyt a csömöri ritmikus gimnasztikázók szakosztálya, a Táncművészeti Stúdió SE vezetőedzőjével, Juhász Évával, aki néhány hónap alatt látványos eredményeket ért el a szorgalmas lánycsapattal.

Folytatjuk hagyományos, a csömöri sportélet főszereplőit bemutató portrésorozatunkat: novemberben ritmikus gimnasztikázóink edzőjét, a Ferencvárosi TC színeiben országos bajnoki bronzérmet szerző Juhász Évát ismerhetjük meg jobban.

Szépszámú érdeklődő gyűlt össze a Csömöri Sportcsarnok emeleti különtermében, az apropó pedig ritmikus gimnasztika szakosztályunk új vezetőedzőjének, Juhász Évának a hangulatos bemutatóedzése volt.

Ingyenes, nyílt regisztrációs órával várja az érdeklődő gyerekeket és szüleiket megújult ritmikus gimnasztika szakosztályunk: október 27-én 14.30-kor a tapasztalt, 42 éve edzőként dolgozó Juhász Éva szakvezető tart bemutatóedzést!

Megújult ritmikus gimnasztika szakosztályunk várja azon kislányok jelentkezését, akik ebben a szép, nőies sportágban szeretnének edzeni, versenyezni. A csatlakozási lehetőség folyamatos Juhász Éva szakvezető tréningjeire!

Soha nem látott biztonsági intézkedések mellett folytatja a felkészülést a női tornászválogatott a Központi Tornacsarnokban. A szövetség kérésére tesztelték koronavírusra a versenyzőket és az edzőket, a csömöri Péter Sára mintája negatív lett.

Remek évet zárt Péter Sára, a Postás SE és a válogatott kiváló csömöri tornásza, aki ugrásban bronzérmet nyert a minszki Európa Játékokon, emellett hetedikként végzett a szczecini Eb-n. A fiatal tehetség az idei esztendőben sem lazít.

Kiss Tímea vezetőedző sikeresnek értékelte a Csömör KSK ritmikus gimnasztika szakosztályának idei második félévét, amely során számos versenyről tértek haza értékes kitüntetésekkel a gyerekek. Tavasszal jön a remélhetőleg hasonlóan eredményes folytatás!

Oldalak