Testépítés

Visszatérés - négy év után!

Négyéves kihagyás után Londonban tért vissza a színpadra a csömöri kerekesszékes testépítő, Harnos Kristóf. A profi kvalifikációs Sheru Classic NPC-n elért ezüstéremmel egyetlen hajszállal csúszott le a profi kártyáról.

Megtisztelő elismerést kapott a csömöri világbajnok testépítő, Harnos Kristóf a WBPF magyarországi elnökétől, Vladár Tamástól, illetve a világszövetség női szakágvezetőjétől, Gál Csillától áldozatos munkájának eredményeképpen.

A Csömöri Szabadtéri Sportközpont, egészen konkrétan a szabadtéri kondipark adott helyet a III. ReCreo Bajnokságnak, ahol kicsik és nagyok is versenybe szálltak egymással és a stopperrel. A ragyogóan sikerült nap folytatásért kiált!

A Csömöri Szabadtéri Sportközpont, egészen konkrétan a szabadtéri kondipark adott helyet a II. ReCreo Bajnokságnak, ahol kicsik és nagyok is versenybe szálltak egymással és a stopperrel. A ragyogóan sikerült nap folytatásért kiált!

Budapest adott otthont a WBPF Európa-bajnokságának, amelyen a csömöri testépítő, Harnos Kristóf aranyérmet nyert, ezzel megvédte címét a mozgássérült kategóriában. Az osztrák színekben induló Mohamed Hassan nagy csatára késztette a bajnokot.

Minden idők legnagyobb mezőnyével zajlott le a nyíregyházi Continental Arenában a IV. Blade Sport Kupa, amely egyben a WBPF Európa-bajnoki kvalifikációs versenye is volt. A csömöri testépítő, Harnos Kristóf kivívta a budapesti Eb-re való utazás jogát.

A csömöri világbajnok testépítő, Harnos Kristóf sikeresen teljesítette a tavaszi szezon első versenyét: az Angyalföldi Sportközpontban megrendezett PCA nemzetközi bajnokság és Európa-bajnoki kvalifikációs testépítőversenyen remek formában állt színpadra.

Farsang alkalmából újabb játékos foglalkozással készült a ReCreo Aréna csapata: a Csömöri Sportcsarnokban tartott különleges edzésre vicces jelmezekben érkeztek a leglelkesebbek, így az inspiráló munka mellett a remek hangulat is garantált volt!

Újabb nagyszerű sikerre lehet büszke a csömöri világbajnok testépítő, Harnos Kristóf, aki a hódmezővásárhelyi Kriko Kupa 7.0 WBPF nemzeti bajnokság versenyén nyerte meg a mozgássérült kategóriát. Gratulálunk!

Hatalmas megtiszteltetés érte a csömöri testépítő Harnos Kristófot, hiszen Pokoljárás - út az újjászületésig címmel megjelent az életútjáról szóló könyv, amelyet már országszerte meg is vásárolhatnak az érdeklődők a kiemelt könyvesboltokban.

Újabb álom vált valóra Harnos Kristóf számára! A csömöri testépítő az idei szezon előtt szövetséget váltott, és már a WBPF tenerifei Európa-bajnokságán be szerette volna bizonyítani, hogy jó döntést hozott. Jelentjük: Európa-bajnoki címet nyert!

A ReCreo Aréna felkészült edzői csoportos edzéseiken kedvező árak mellett, az egyéni céloknak és edzettségnek megfelelő súlyzós és saját testsúlyos gyakorlatokkal várják a mozgás szerelmeseit már a Csömöri Sportcsarnokban is!

Oldalak