Testépítés

Újabb nagyszerű sikerre lehet büszke a csömöri világbajnok testépítő, Harnos Kristóf, aki a hódmezővásárhelyi Kriko Kupa 7.0 WBPF nemzeti bajnokság versenyén nyerte meg a mozgássérült kategóriát. Gratulálunk!

Hatalmas megtiszteltetés érte a csömöri testépítő Harnos Kristófot, hiszen Pokoljárás - út az újjászületésig címmel megjelent az életútjáról szóló könyv, amelyet már országszerte meg is vásárolhatnak az érdeklődők a kiemelt könyvesboltokban.

Túl a kvalifikáción

Május utolsó hétvégéjén Tenerifén rendezik meg a 8. WBPF Testépítő Európa-bajnokságot, többek között a csömöri Harnos Kristóffal, akinek a spanyol szigetre való kiutazás előtt sikerrel kellett vennie az Eb előtti, nyíregyházi kvalifikációt.

Hozd formába magad!

Közeledik a nyár, mindenkinek van még ideje formába hoznia magát a nyári szezonra! Remek lehetőséget biztosít erre a Csömöri Sportcsarnok alagsorában található konditerem, ahol sok szeretettel várnak minden sportolni vágyót!

Hamarosan nyitás!

Ahogy már megírtuk, hamarosan megnyitja kapuit a Recreo Aréna a Csömöri Sportcsarnokban, ahol a csoportos edzéseken kedvező árak mellett az egyéni céloknak és edzettségnek megfelelő súlyzós és saját testsúlyos gyakorlatok várják a mozgás szerelmeseit.

Új edzéslehetőség

Új edzéslehetőséggel bővül a Csömöri Sportcsarnok: a teljesen átalakított, iskola felőli lelátó mögött új terem várja a sport szerelmeseit, akik a Recreo Arénában belekóstolhatnak a minőségi edzésekbe, amelyek célja az egészség megtartása, javítása.

Az idei csömöri Sportbálon ismét különdíjas év sportolójának választott testépítő, Harnos Kristóf szövetséget váltott és már gőzerővel készül május végi Európa-bajnokságra. Kőkemény edzése közben lestük meg a WBPF új reklámarcát.

Ahogy azt megszokhattuk az év ezen szakaszában, Harnos Kristóf gőzerővel készül a testépítők versenyszezonjára. Idén szövetséget váltott a világbajnok erőember, az új szervezetnél, a WBPF-nél pedig a májusi spanyolországi Eb reklámarcának is megtették.

Oldalak