Öttusa

Matuz-ikrek: kéz a kézben

A fővárosi Ludovika Campus adott otthont a Magyar Öttusa Szövetség szervezésében zajlott elitbajnokságnak, amelyen a Csömör KSK két ifjú sportolója is rajthoz állt. Az U10-es korosztályban Matuz Emese és Blanka is szépen teljesített.

A Magyar Kupa-fordulók eredményei alapján hivatalossá vált, hogy a Csömör KSK két ifjú öttusázóval is képviselteti magát az őszi elitbajnokságon. Október első hétvégéjén Matuz Emese és Blanka az U10-es korosztály küzdelmeiben lesz majd érintett.

A Magyar Öttusa Szövetség szervezésében Székesfehérvárott került sor az utánpótlás országos bajnokságra, amelyen a Csömör KSK két ifjú sportolója is rajthoz állt. Az U10-es korosztályban Matuz Emese és Blanka is szépen teljesített.

A Magyar Öttusa Szövetség szervezésében Vácott került sor a Magyar Kupa 3. fordulójára, amelyen a Csömör KSK két utánpótlás-sportolója is rajthoz állt. Az U10-es korosztályban Matuz Emese és Blanka is szépen teljesített.

A Magyar Öttusa Szövetség szervezésében Csepelen került sor a Magyar Kupa 2. fordulójára, amelyen a Csömör KSK két utánpótlás-sportolója is rajthoz állt. Az U10-es korosztályban Matuz Emese és Blanka is szépen teljesített.

Csepelen rendezték meg a Béres Magyar Kupa 2. fordulóját, ahol több korosztályban is képviseltette magát a Csömör KSK a háromtusa és a kéttusa versenyszámban. A fiatalok ismét derekasan helytálltak.

Április 2-3-án Székesfehérvárott rendezték meg a Béres Magyar Kupa 1. fordulóját, ahol több korosztályban is képviseltette magát a Csömör KSK a háromtusa és a kéttusa versenyszámban. A fiatalok derekasan helytálltak.

A Csömör KSK öttusaszakosztálya részt vett a Vácott megrendezett Kéttusa Magyar Kupa IV. fordulójában, majd másnap, a Laser Run Magyar Kupa 3. fordulójában. A gyerekek kitettek magukért és emlékezetes pillanatokkal örvendeztették meg szüleiket!

Folyamatosan fejlődik a Csömör KSK télen alapított öttusaszakosztálya: igazolt sportolóink lelkesen készülnek az őszi versenyszezonra. A futóedzések mellett elkezdődtek az úszóedzések is, a létszámunk pedig fokozatosan bővül.

Februárban a Csömör KSK triatlon és öttusa szakosztályát is felvette tagjai közé az országos szövetség, így elkezdődhetett a felkészülés. Az első benyomások roppant kedvezőek, edzőink pedig továbbra is várják a versenyzőket, korosztálytól függetlenül!

A Magyar Öttusa Szövetség hivatalosan is bejegyezte a Csömör KSK öttusaszakosztályát a tagjai közé, így újabb csodálatos sportág szerelmesei (vívás, úszás, lovaglás és futás-lövészet) kezdhetik meg településünkön a felkészülést az idei versenyszezonra.