Triatlon

Csak a futással volt elégedett

A zalaegerszegi Gébárti-tó szomszédságában zajlott a Zalatriatlon Sprint 2022 elnevezésű triatlonverseny, amelyen a Csömör KSK színeiben Tóth Gábor is rajthoz állt. A remek sportember hetedikként zárt a korosztályában.

A Csömör KSK színeiben versenyző Jakab Károly, Jakab Szilárd és Tóth Gábor is rajthoz állt a Tiszaújvárosban megrendezett XXXI. Tisza Triatlon viadalon. A mieink minden tőlük telhetőt megtettek a sikeres szereplés érdekében.

Berendi Antal vezetőedzőnk két tanítványa, a Csömör KSK atlétika-szakosztályában készülő Fera-Both Csilla és férje, Fera Attila is teljesítette Nagyatádon az eXtremeMan Ironman (3,8 km úszás, 180 km kerékpározás, 42 km futás) versenyt.

A Magyar Triatlon Szövetség égisze alá tartozó aquatlon Budapest-bajnoksággal hivatalosan is megkezdődött az idei versenyszezon. A Csömör KSK színeiben két gyermek is remekül debütált új szakosztályunkban, mindketten büszkék lehetnek ezüstérmükre.

A Magyar Triatlon Szövetség hivatalosan is bejegyezte a Csömör KSK triatlonszakosztályát a tagjai közé, így újabb csodálatos sportág szerelmesei (úszás, kerékpár és futás) kezdhetik meg településünkön a felkészülést az idei versenyszezonra.