Újabb gólparádét rendezett az RFC Csömör futsalcsapata idegenben! Jávor István legényei fölényesen győztek hétfő este az NB II 3. fordulójának zárómeccsén az Újpest FC-220 Volt otthonában. Ezzel a sikerrel továbbra is listavezető a gárda!

Listavezető futsalcsapatunk Budakalászra látogat hétfő este, ahol az NB II 3. fordulójának zárómérkőzésén az Újpest FC-220 Volt együttese ellen folytathatja nagyszerű menetelését. Jávor István fiai tanulhatnak a tavaly őszi idegenbeli meccsből.

A Magyar Labdarúgó Szövetség elkészítette a férfi futsal Magyar Kupa első két fordulójának sorsolását. Az első fordulóban kiemelt az RFC Csömör együttese, mint tavalyi induló, így először a 2. körben lép majd pályára Jávor István együttese. A fővárosban.

Bevettük Gödöllőt!

Játszi könnyedséggel lépett túl idegenben a Covritas Futsal Gödöllő együttesén futsalcsapatunk az NB II 2. fordulójának nyitómeccsén. Ezzel a három ponttal továbbra is 100 %-os teljesítménnyel vezetjük a tabellát a Keleti-csoportban.

A győztes hazai rajt után kellemesnek ígérkező kirándulás vár futsalosainkra, hiszen a pocsékul kezdő gödöllőiek otthonába utazunk az NB II-es bajnokság 2. fordulójában. Ellenfelünk azonban a kínos debütálás miatt biztos felszívja magát.

Ragyogóan kezdte hazai pályán a futsalszezont az RFC Csömör együttese, amelyhez nyáron három régi-új játékos csatlakozott. Füzy Zsolt, Józsa Tamás és Varsányi Áron - a bajnokság elején rövid interjúkban mutatkoztak be a klub honlapján.

Ragyogó kezdés

Magabiztos sikerrel kezdte az NB II-es futsalbajnokságot az RFC Csömör együttese. A Kincsem Lovaspark SE elleni hazai rajton egy percig sem forgott veszélyben a győzelem, sőt helyenként látványosan a vendégek fölé kerekedtünk.

2017.09.22. péntek 18.45 RFC Csömör - Dunakeszi Kinizsi

Időpont: 
p, 09/22/2017 -
18:45 - 20:45

Ünnepi futsalszezon veszi kezdetét péntek este, hiszen az RFC fennállásának 25., míg Csömörre költözésének 20. évfordulóján fényes célokat fogalmaztak meg a csapat háza táján. Szeptember elsején a Kincsem Lovasparkkal kezdünk!

Eddig nem volt kötelező az NB II-es futsalcsapatok számára a Magyar Kupában való részvétel, mostantól azonban a másodosztályú alakulatoknak is részt kell venniük a sorozatban. Az RFC Csömör kiemeltként várhatja a szeptember eleji sorsolást!