Három mérkőzéséből kettőt is megnyert a magyar futsalválogatott a horvátországi Porecben megrendezett Futsal Week felkészülési tornán - a győztes meccseken ráadásul mindkétszer az RFC Csömör csapatkapitánya, Varsányi Áron kezdett a kapuban.

Varsányi Áronnal a soraiban már Horvátországban készül a magyar futsalválogatott a Porecben megrendezendő ötcsapatos Futsal Week tornára. Az RFC Csömör csapatkapitánya egzotikus ellenfelekkel szemben is bizonyíthat Turzó József szövetségi kapitánynak.

Második meccsét is lejátszotta a héten futsalcsapatunk az NB I középszakaszának A-csoportjában. Ezúttal a Szigetszentmiklós Futsal otthonába látogattak Varsányiék, akik kijavítva a debreceni fiaskót, nagyon fontos három pontot szereztek!

Két hazai győzelem és két idegenbeli vereség után veszi kezdetét a futsal NB I középszakaszának második köre az A-csoportban az RFC Csömör számára. A Szigetszentmiklós Futsal otthonában hatalmas lépést tehetünk a bennmaradás felé.

Ez rossz vicc volt

Borzasztóan sikerült az RFC Csömör debreceni fellépése a futsal NB I középszakaszában: az A-csoport 5. fordulójában a helyiek ellen egy hatgólos pofonba szaladtunk bele. Pénteken javíthatunk, szintén idegenben, Szigetszentmiklóson.

Az NB I A-csoportjának második helyéről várja a rájátszásban eddig minden meccsét elveszítő Debreceni EAC elleni idegenbeli találkozót futsalcsapatunk. A Tigrisek közel egy hónapos szünet után bizonyíthatnak ismét a bajnokságban.

Matematikailag is bebiztosította a helyét az NB II felsőházi rájátszásában az RFC Csömör női futsalcsapata, amely a Keleti-csoport második helyezettje, a Szolnok Fanatic SE kiütésével váltotta meg véglegesen a jegyét az április elején rajtoló playoffba.

A héten már harmadszor telt meg a Csömöri Sportcsarnok egy futsalmeccs alkalmával, ezúttal az RFC Csömör fogadta és győzte le hatalmas csatában az NB I középszakaszának 3. fordulójában a Dunaferr DUE Dutrade FC gárdáját!

Ismerősök csatája

Idén már ez lesz két hónapon belül a negyedik: hazai pályán kétszer vívott meg futsalcsapatunk a Dunaferr DUE Dutrade FC együttesével, egyszer pedig idegenben, pénteken tehát mondhatjuk, hogy ismerősök csatáját hozza az NB I középszakaszának 3. fordulója.

Két napon belül a második döntetlent játszotta a Csömöri Sportcsarnokban a magyar U19-es futsalválogatott a belgák ellen. Frank Tamás szövetségi edző Eb-selejtezőre készülő együttese a keddi nyolcgólos találkozó után, szerdán kétgólosat produkált.