Nagykanizsán játszotta a Magyar Kupa 1. fordulójának zárómeccsét futsalcsapatunk, amelyen magabiztos győzelmet arattak a Tigrisek a másodosztály egyik élcsapatának otthonában. Nehéz Krisztián triplázott, a csapat hétig jutott.

Magabiztos játékkal nyerte meg a szerbek elleni "tornadöntőt" U17-es futsalválogatottunk a Csömöri Sportcsarnokban megrendezett háromcsapatos nemzetközi viadal zárónapján. Frank Tamás együttese mögött a szerbek, illetve a szlovákok végeztek.

Hidegzuhannyal indult és heroikus pontmentéssel zárult futsalcsapatunk Dunaferr DUE Dutrade FC elleni élvonalbeli találkozója az NB I 9. fordulójának nyitányán. A Tigrisek újra bizonyították, hogy hazai pályán nem ismernek lehetetlent.

A korábbi sikeres rendezések eredményeképpen ismét nemzetközi futsalmeccseknek ad otthont a Csömöri Sportcsarnok: ezúttal az U17-es válogatott hazai tornáját rendezi Csömörön a Magyar Labdarúgó Szövetség. Hajrá, magyarok!

Közel egy hónap után szerepel ismét hazai környezetben az RFC Csömör futsalcsapata az NB I-ben, az első kört a Dunaferr DUE Dutrade FC ellen zárjuk. Annak ellenére van mit javítani az egymással szembeni mérlegünkön, hogy legutóbb nyertünk ellenük itthon.

Elmaradtak az izgalmak

A válogatottakkal és légiósokkal felálló MVFC-Berettyóújfalu otthonában lépett pályára az RFC Csömör futsalcsapata. A hazaiak ezúttal hamar dűlőre akarták vinni a három pont sorsát, gyors góljuk után pedig fölényessé tették sikerüket.

 

A nemzetközi, U17-es válogatott futsaltorna programja:
MAGYARORSZÁG – SZLOVÁKIA
november 10. vasárnap 15.00, Csömöri Sportcsarnok

 

SZERBIA – SZLOVÁKIA
november 11. hétfő 15.00, Csömöri Sportcsarnok

 

MAGYARORSZÁG – SZERBIA
november 12. kedd 15.00, Csömöri Sportcsarnok

 

Hajrá, magyarok!

Időpont: 
k, 11/12/2019 -
15:00 - 17:00

Utazunk a bajnokhoz

A válogatott szünet után folytatódik a futsal NB I, amely nem is tartogathatna nehezebb találkozót az RFC Csömör együttese számára egy berettyóújfalui kirándulásnál. A címvédő és veretlen listavezető MVFC otthonában nem mi vagyunk az esélyesek.

Hiába kezdte az angolok elleni győzelemmel, illetve csömöri góllal és gólpasszal a magyar futsalválogatott az olaszországi világbajnoki selejtezőtornát, két vereséget követően végül nem sikerült kiharcolnia a nemzeti csapatnak a továbbjutást az elitkörbe.

A célegyenesben jár futsalválogatottunk felkészülése az olaszországi Eboliban rendezendő világbajnoki selejtezőtornára. A házigazda olaszok mellett az angolok és a fehéroroszok ellen vívhatjuk ki a továbbjutást - három csömöri játékossal a fedélzeten!