A várakozásoknak megfelelően kezdték futsalosaink a sereghajtó Vác Futsal SE elleni meccset az NB II alapszakaszában, már az 1. percben megadták a srácok a gólgazdag folytatás alaphangját. A göllövőlista éllovasa, Nehéz Krisztián tripláig jutott.

Hazai pályán továbbra is veretlenül menetel futsalcsapatunk az NB II-ben, ahol a 10. fordulóban a dobogót ostromoló együttes a sereghajtó, még nyeretlen váciakat fogadja. Idehaza a közönséget szórakoztató játékkal húzhatjuk be a három pontot.

Ördög a vasvillával

Álomszerűen indult és rémálomszerű véget ért futsalcsapatunk kazincbarcikai vendégjátéka az NB II 9. fordulójában. A Tigrisek hiába vezettek a szünetben két góllal, a fordulás után a hazaiak ördögi tervükkel pokolivá tették az esténket.

A pokolba készülünk

A Kazincbarcikai Ördögök SE otthonában lép pályára futsalcsapatunk az NB II 9. fordulójának rangadóján. Az ördögök büszkék lehetnek "pokolbéli" teljesítményükre, hazai pályán 100%-osak a szezonban, de tudjuk, minden sorozat megszakad egyszer...

2017.12.08. péntek 18.45 RFC Csömör - Újpest FC

Időpont: 
p, 12/08/2017 -
18:45 - 20:45

2017.12.01. péntek 18.45 RFC Csömör - Covritas Futsal Gödöllő

Időpont: 
p, 12/01/2017 -
18:45 - 20:45

Hiába ijesztett rá futsalcsapatunkra már az első percben a vendég Energia SC Gyöngyös az NB II-es bajnokság 8. fordulójának nyitómeccsén, végül csak felbőszítette az oroszlánt (amely ezúttal Tigris volt). A vége az angol-magyart idéző klasszikus lett.

Tele energiával

Pénteken ismét hazai pályán lép parkettára futsalcsapatunk az NB II-es bajnokságban, ellenfelünk a tabella második felében szereplő Energia SC Gyöngyös lesz. Jávor István fiai az egyhetes "szünetet" is végigdolgozták, így magabiztosan várhatják a kezdést.

Oda a veretlenség

Az alapszakasz során idén sem sikerült Kecskemét "elfoglalása" futsalcsapatunknak az NB II-ben, miután a hétfő esti találkozón alulmaradtunk a hazaiakkal szemben. A kapufát négyszer is eltaláltuk, de a kaput csak egyszer sikerült bevennünk.

Kecskemétre látogat a futsal NB II 7. fordulójában az RFC Csömör együttese. Jávor István csapata két döntetlen után visszatért a győztes útra, továbbra is veretlen a szezon során és hétfő este is a három ponttal a tarsolyban lenne igazán elégedett.