Újra élesen

A VI. Fábián Ferenc Emléktorna második és negyedik helyezettje csap össze egymással szombaton a Csömöri Sportcsarnokban, azaz következik az izgalmasnak ígérkező Csömör KSK - Budapesti Honvéd SE mérkőzés a férfi kézilabda NB II 8. fordulójában.

Női kézilabdázóink a bajnoki szezon legnagyobb rangadójával zárták az alapszakasz első körét: a dobogó második fokán álló lányaink a listavezető KASE együttesét fogadták hazai pályán. A vendégek jobb napot fogtak ki és elvitték a pontokat.

Hajszálon múlt

Sokáig úgy nézett ki, megszakad férfi kézilabdacsapatunk negatív gödöllői sorozata, de végül a hazaiak nyerték az NB II 7. fordulójának rangadóját. Bagyánszki Zsolt együttese az utolsó pillanatig küzdött, de egyetlen góllal a házigazda győzött.

Dobogósok derbije

A férfi kézilabda NB II 7. fordulójának rangadója a dobogósok csatáját hozza, hiszen Bagyánszki Zsolt együttese a szomszédvár gödöllőiek ellen indul harcba. Ez az az összecsapás, ami előtt biztosan nem kell majd külön motiválni a csapatot...

Hatalmas hajrával

Óriási küzdelem végén sikerült kiharcolnia a döntetlent férfi kézilabdázóinknak hazai pályán az NB II-es bajnokság hétvégi fordulójában a Salgótarjáni Strandépítők KC elleni találkozón. A második félidőben hatalmasat hajráztak a fiúk!

Dupla Vácrátóton

Visszatalált a győztes útra női kézilabdacsapatunk a Pest megyei bajnokságban. Turák Csaba lányai a Vácrátót KSE otthonában lőttek kétszer annyi gólt, mint a hazaiak, így a magabiztosan megszerzett két ponttal továbbra is dobogósak.

Szikrázó csata lesz

Egy hét szünet után folytatódik férfi kézilabdázóink számára az NB II-es bajnokság, ismét hazai pályán lépünk közönség elé, a Salgótarjáni Strandépítők KC-t fogadjuk. A nógrádiakkal mindig nagyot harcolunk, most a formánk alapján esélyesebbek vagyunk.

Botlottunk Kókán

Sorozatban harmadik meccsét játszotta idegenben női kézilabdacsapatunk a Pest megyei bajnokság B-csoportjának alapszakaszában. A Kóka KSK-Tura elleni rangadón nem sikerült pontot szereznünk, így pontszámban beértek minket a hazaiak.

Remek védőmunkával

Formába lendült NB II-es férfi kézilabdacsapatunk remek védőmunkájának köszönhetően elhozta a pontokat a Budakalászi SC otthonából. Bagyánszki Zsolt legénysége a visszafogott idénykezdés után már a dobogót ostromolja!

Újabb strigula

Ismét húzhatott egy strigulát a magabiztos győzelem kategóriába női kézilabdacsapatunk a Pest megyei bajnokságban. Turák Csaba együttese a Pásztói KC otthonában aratott fölényes diadalt a második félidőre elfáradó hazaiak ellen, így továbbra is dobogós.