Izgalmas meccsek, nagyszerű rendezés és igazi közönségsiker - a nőknél a Dunakanyar Kézilabda Akadémia, míg a férfiaknál az Üllői VKSK diadalmaskodott a Csömöri Sportcsarnokban megrendezett Final24 során a Pest megyei kézilabda-fesztiválon.

Időpont: 
v, 09/01/2019 -
10:00 - 20:00
Időpont: 
szo, 08/31/2019 -
10:00 - 20:00

A végéhez közeledik a kézilabdázók Pest megyei bajnoksága a férfi és a női mezőny számára is, kialakult az idei Final24 teljes programja. A nagyszabású, izgalmasnak ígérkező eseménynek első alkalommal ad otthont a Csömöri Sportcsarnok.

Hangulatos szezonzáróval búcsúztatta az évadot kézilabda-szakosztályunk: férficsapatunk a negyedik helyen végzett a végsőkig kiélezett NB II-es bajnokságban, míg a női együttes nyolcadikként zárt a Pest megyei pontvadászatban.

Május 25-én szombaton kézilabdás szezonzárót rendezünk a Csömöri Sportcsarnokban, ahol lendületes szülő-gyermek meccsekkel és vidám bográcsozással búcsúztatjuk a mögöttünk hagyott évadot. Mindenkit szeretettel várunk!

Nyolcadikként zártunk

A nyolcadik helyen fejezte be az idei Pest megyei bajnokságot női kézilabdacsapatunk, amely a 7. helyért vívott párosmeccs visszavágóján is kikapott a Százhalombattai KE együttesétől. A meccsen főleg a korábban kevesebbet szereplők kaptak lehetőséget.

Férfi kézilabdacsapatunk a Rákosmenti KSK elleni hazai győzelemmel zárta az NB II idei szezonját - a negyedik helyen végzett gárdában a saját nevelésű fiatalok is bizonyítottak Bagyánszki Zsolt vezetőedzőnek. Íme, az összefoglaló!

Gólgazdag találkozóval búcsúztatta férfi kézilabdacsapatunk az NB II idei szezonját: a Rákosmenti KSK elleni hazai sikerrel bebiztosították a fiúk a negyedik helyet és győzelemmel köszöntötték a születésnapján Bagyánszki Zsolt vezetőedzőt!

Hatgólos hátrányban

Női kézilabdacsapatunk hazai pályán veszítette el a Pest megyei bajnokság 7. helyéért vívott párosmeccs első felvonását a Százhalombattai KE ellen, így megnehezítették a lányok a saját dolgukat a szerda esti visszavágó előtt.