Vasárnap férfi kézilabdázóink számára is elrajtol az idény, Bagyánszki Zsolt együttese a Hatvani KSZSE otthonában lép először pályára az NB II Észak-csoportjában. A Csömör KSK alapításának 70. évfordulójára reméljük ünnepivé teszi a gárda a szezont!

Gálázva rajtoltak

Címvédőhöz méltó teljesítménnyel kezdte a Pest megyei bajnokságot női kézilabdacsapatunk, amely idegenben gálázott a Mogyoródi KSK otthonában. Turák Csaba együttese jövő vasárnap a hazai pályán a Sportnap keretein belül játssza következő bajnokiját.

Tovább bővül a keret

Újabb játékosokkal gyarapodott férfi kézilabdázóink kerete a kiélezettnek ígérkező NB II-es bajnokság rajtjához közeledve. Bagyánszki Zsolt vezetőedző variációs lehetőségei két balszélsővel és egy több poszton bevethető rutinos átlövővel bővültek.

Ahogy azt már megírtuk, az VI. Fábián Ferenc Emléktornán a szokásoknak megfelelően átadásra került a Fábián Ferenc-díj is, amely idén dr. Kiss Dezsőt és Tóth Fekete Sándort illette meg. Mindkét nagyszerű sportember sokat tett a csömöri kézilabdáért.

A VI. Fábián Ferenc Emléktorna egyik leggólerősebb kézilabdázója a Minaur SK Nagybánya átlövője, az élvonalbeli első csapat keretéhez tartozó Szabó Benjamin Sándor volt. A magyarajkú tehetség a nemzetközi tornát értékelendő nyilatkozott stábunknak.

A kézilabda ünnepe volt a VI. Fábián Ferenc Emléktorna a Csömöri Sportcsarnokban, a múltidézés mellett ragyogó meccseket hozott a hatcsapatos nemzetközi viadal, ahol a kicsiktől kezdve az idősebb korosztályig mindenki jól érezhette magát.

Nagy sikerrel zajlott le a VI. Fábián Ferenc Emléktorna: a Csömör KSK a döntőbe jutott, ott azonban a Ferencváros jobbnak bizonyult, a legjobb kapus díjára viszont büszkék lehetünk! A nagypályás kézilabdameccs az élőfüves focipályán igazi kuriózum volt.

2017.09.24. vasárnap 11.00 Csömör KSK - Domony KSE

Időpont: 
v, 09/24/2017 -
11:00 - 13:00

Visszatérő kapitány

Hagyományteremtő új rovatunkban portrésorozat keretében mutatjuk be csömöri edzőinket, minden hónapban más és más kerül rivaldafénybe. Augusztusban női kézilabdázóink vezetőedzőjét és a férficsapat kapitányát, Turák Csabát ismerhetjük meg jobban.

A VI. Fábián Ferenc Emléktorna szombati napján 18.30-kor igazi kézilabdacsemegével készülünk a nosztalgia jegyében: a Csömör KSK a korabeli szabályrendszer szerint vív majd nagypályás bemutatómérkőzést a Minaur SK Nagybánya együttesével!