Rémálom a Csömöri Sportcsarnokban: női kézilabdacsapatunk sajnos kiütéses vereséget szenvedett hazai pályán a Pest megyei bajnokság negyeddöntőjének első mérkőzésén a Dunakanyar Kézilabda Akadémia ellen. És még lesz egy visszavágó is...

Nem mondott csütörtököt férfi kézilabdacsapatunk: az NB II 20. fordulójának nyitómeccsén és előrehozott rangadóján fantasztikus küzdelemben múlta felül hazai pályán a Budakalászi SC gárdáját, ezzel a gárda életben tartotta az érmes álmokat!

Rendhagyó időpontban, csütörtök este kerül sor férfi kézilabdacsapatunk Budakalászi SC elleni rangadójára az NB II 20. fordulójának előrehozott meccsén. A "tavaszi szünet" előtt eldőlhet, hogy a dobogóért való küzdelem során megmarad-e az éremesélyünk!

Időpont: 
szo, 04/13/2019 -
18:30 - 20:30

Osztálykülönbség

Megsemmisítő vereséget mérhetett volna férfi kézilabdacsapatunk a MAFC együttesére idegenben az NB II-es bajnokság 19. fordulójában, de a kiesés elől menekülő fővárosiak otthonában megelégedtünk egy könnyed, kilencgólos győzelemmel.

Lejátszotta utolsó meccsét a Pest megyei bajnokság alapszakaszában női kézilabdacsapatunk. A lányok hazai pályán kikaptak a Százhalombattai KE együttesétől, a negyedik helyen zártak, így az A-csoport győztese, a DKA lesz az ellenfél a negyeddöntőben.

Vasárnap este férfi kézilabdacsapatunk MAFC elleni idegenbeli összecsapásával zárul az NB II-es bajnokság 19. fordulója. Bagyánszki Zsolt együttese a két gárda táblázaton elfoglalt helyezése és az őszi meccs alapján is esélyes a két pontra.

Lerohantuk a Dunakeszit

Kiemelten fontos mérkőzést nyert meg férfi kézilabdacsapatunk az NB II-es bajnokság 18. fordulójában hazai pályán a VS Dunakeszi ellen. A szomszédok elleni győzelemmel továbbra is élnek a gárda érmes reményei.

Itthon is győzni kell!

Az őszi, idegenbeli siker után hazai pályán is győzelemre készül férfi kézilabdacsapatunk a VS Dunakeszi ellen az NB II-es bajnokságban. A szezon hajrájában minden egyes pontra szükségünk van a dobogós helyekért vívott küzdelemben.

A Csömöri Sportcsarnokban tartotta meg alakulóülését a VII. Pest Megyei Final24 szervezőbizottsága, így az illetékesek egyúttal helyszínbejárást is tartottak, majd áttekintették a június 1-i kézilabdaünnepig rájuk váró feladatokat.