2018.02.03. szombat 14.30 Csömör KSK - Jászárokszállás VSE

Időpont: 
szo, 02/03/2018 -
14:30 - 16:30

Izgalmas meccseket és hazai ezüstérmet hozott a Csömöri Sportcsarnokban megrendezett U10-es fiú kézilabda felkészülési torna. A remek hangulatú négycsapatos viadalról ráadásul a legjobb játékosnak járó díjra is büszkék lehetünk.

A tavaszi bajnokok

Közeledik az év vége, eljött a szilveszteri összegzések ideje - minisorozatunkban a foci-, a kézi- és futsalcsapatunk 2017-es naptári évét vesszük górcső alá. A tavaszt bajnokként záró férfi kézilabdázóink hajszállal maradtak le a dobogóról májusban!

Közeledik az év vége, eljött a szilveszteri összegzések ideje - minisorozatunkban a foci-, a kézi- és futsalcsapatunk 2017-es naptári évét vesszük górcső alá. Női kézilabdázóink a váci Final24-ben a dabasiak legyőzése után aranyérmet ünnepelhettek!

Hagyományteremtő új rovatunkban portrésorozat keretében mutatjuk be csömöri edzőinket, minden hónapban más és más kerül rivaldafénybe. Decemberben felnőtt férfi kézilabdázóink vezetőedzőjét és az utánpótlás nevelőjét, Bagyánszki Zsoltot ismerhetjük meg jobban.

Idén is remek hangulatban búcsúztatták az esztendőt a Csömör KSK kézilabdázói. A Sportcsarnokban megrendezett évzárón a női és a férficsapat is szép számmal jelent meg, hiszen a felnőttek mellett a juniorok is hivatalosak voltak az eseményre.

Gólgazdag találkozóval búcsúztatta az esztendőt a Budakalász U22 otthonában férfi kézilabdacsapatunk az NB II utolsó idei fordulójában. Sajnos a védekezésünk nem funkcionált, belementünk az adok-kapokba, amiből nem mi jöttünk ki jól.

Megtizedelt kerettel is esélyesként utazik férfi kézilabdacsapatunk a Budakalász U22 otthonába, az NB II 11. fordulójának nyitómeccsére. A fiúk sikeresen, két ponttal szeretnék búcsúztatni ezzel a találkozóval a 2017-es esztendőt.

Női kézilabdacsapatunk a Domony KSE idegenbeli kiütésével zárta a 2017-es esztendőt. A lányok az igazoltan hiányzó Turák Csaba nélkül is végig magabiztosan szerepeltek, a két ponttal pedig a második helyen várhatjuk az ünnepeket.

Centimétereken múlt férfi kézilabdázóink győzelme a Pilisvörösvári KSK elleni hazai idényzárón az NB II 10. fordulójában. A sérülések miatt foghíjas csapatunk sokáig vezetett az óriási küzdelemben, de végül be kellett érnünk egy ponttal a rangadón.