Elmaradt női kézilabdacsapatunk szombat esti hazai mérkőzése a Jászárokszállás VSE ellen a Pest megyei bajnokság 17. fordulójában. A vendégek ugyan jelezték, hogy nem tudnak kiállni a meccsre, de halasztásra a szabályok értelmében már nem volt lehetőség.

Rangadóval nyitunk

Bő két hónapos téli szünet után hétvégén a tavaszi szezonnal folytatódik az NB II-es bajnokság férfi kézilabdacsapatunk számára. A 12. forduló zárómeccsén rögtön egy rangadóval nyitunk, amelyen az Alba Regia SE ellen eljött a visszavágás ideje...

Egyetlen egyszer vezetett az Aranyszarvas SE együttese női kézilabdacsapatunk ellen a Pest megyei bajnokság 16. fordulójában, mégis a tápiószentmártoni ellenfelünk győzött. A rendkívül bosszantó végjáték után nehéz szavakat találni.

Elégedetten értékelte férfi kézilabdacsapatunk téli felkészülését Bagyánszki Zsolt vezetőedző, hiszen az elmúlt hétvégéken két rangos tornán is sikerrel vett részt a csapat. Füzesabonyból ezüstéremmel, Hatvanból pedig győztesen térhetett haza a gárda.

Csömör Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete idén is átadta a Csömör Kincse-díjakat, amelyet többek között Fábián Ferenc, Fábián Pál és Válé Flórián kapott meg a Fábián Ferenc Emléktorna létrehozásáért és a csömöri hagyományok ápolásáért.

Közel két hónapos téli szünet után folytatódott női kézilabdacsapatunk számára a Pest megyei bajnokság alapszakasza: a lányok ötgólos győzelmet arattak a sereghajtó Domony KSE elleni hazai találkozón, és ezzel felléptek a dobogóra!

Mint már megszokhattuk, csömöri kötődésű sportriporterünk, Horti Gábor állandó bloggal jelentkezik oldalunkon, a CsömörSporton. Bejegyzéseiben nemcsak csömöri sporttémákat dolgoz fel, de a nagyvilág sporteseményeiről is szót ejt.

Időpont: 
v, 05/19/2019 -
17:30 - 19:30
Időpont: 
v, 04/28/2019 -
17:30 - 19:30
Időpont: 
v, 03/31/2019 -
17:30 - 19:30