Az őszi szezonban utoljára szerepel hazai környezetben nagypályás focicsapatunk. A Piliscsaba SE elleni vasárnapi megye II-es bajnoki mérkőzésen Tóth László együttese győzelemmel búcsúzna az idegenben halovány egyetemisták ellen.

Kifejezetten szűk kerettel, mindössze egyetlen mezőnycserével utazott Bagra nagypályás focicsapatunk a megye II-es bajnokság 13. fordulójában. A csömöriek korán hátrányba kerültek, majd a hiányzó rutint nélkülözve háromgólos vereséget szenvedtek.

A szezon során hazai pályán még nyeretlen Bagi TC '96 otthonában lép pályára nagypályás focicsapatunk a megye II-es bajnokság 13. fordulójában. Ha a fiúk tartják a legutóbb megcsodált gólerős novemberi formájukat, akkor nyerhetünk.

Továbbra is számít a csömöri Horti Boglárkára Markó Edina szövetségi kapitány a magyar női fociválogatott keretében. A lányokra két nehéz Eb-selejtező vár, előbb Szlovákiába utaznak, majd Szombathelyen fogadják Lettország csapatát.

Újabb gólgazdag találkozón gyűjtötte be a három pontot nagypályás focicsapatunk a megye II-es bajnokságban. A Verőce SE elleni hazai összecsapáson a nyolc gól mellett a vendégek részéről egy piros lap is színesítette a délutánt.

A legszellősebb védelemmel rendelkező Verőce SE látogat Csömörre vasárnap, hogy megmérkőzzön nagypályás focistáinkkal a megye II-es bajnokság 12. fordulójában. Tóth László együttese egy győzelemmel megkezdheti a felzárkózást.

Kötetlen egyeztető beszélgetésen vett részt a jövő célkitűzései kapcsán nagypályás focicsapatunk teljes kerete, Tóth László vezetőedző, a Csömöri Sport és Szabadidő-szervező Nonprofit Kft. ügyvezetője és Csömör nagyközség polgármestere.

Nagypályás focicsapatunk a listavezető Budakalászi MSE otthonába látogatott a megye II-es bajnokság 11. fordulójában, ahol a három pont sorsa a második félidő közepén dőlt el végleg, amikor a csömöri kapusnak piros lapot adott a játékvezető.

Utazunk az éllovashoz

A listavezető Budakalászi MSE otthonába látogat nagypályás focicsapatunk a megye II-es bajnokságban, oda, ahol az elmúlt két évben egy döntetlennel és egy győzelemmel zártunk. Idén hazai pályán eddig veretlen ellenfelünk, de bízunk az újabb sikerben.

Mindkét fél részéről aláírás került az együttműködési megállapodásra, így folytatódik a közös munka a Csömöri Sport és Szabadidő-szervező Nonprofit Kft. és a Rubeola FC között. Az alábbiakban olvasható a szerződés teljes szövege.