A tavalyi megye II-es bronzérem után újabb komoly siker reményében vágott neki a folytatásnak nagypályás focicsapatunk, a gárdát sújtó külső körülmények miatt viszont sokkal inkább vált elátkozott szezonná az idei.

A Magyar Labdarúgó Szövetség elnöksége döntést hozott a hazai bajnokságokkal kapcsolatban: a tömeges érintkezés továbbra is komoly veszély, ezért a szabadtéri labdarúgó amatőr és utánpótlás-bajnokságok, illetve a futsalosok idénye befejeződik.

Az eredeti időpontban, de a világjárvány okozta rendkívüli helyzetre való tekintettel online tartotta meg éves rendes küldöttközgyűlését a Magyar Labdarúgó Szövetség, amelyen a testület újabb öt évre Csányi Sándort választotta meg elnökévé.

Folytatjuk hagyományteremtő rovatunkat: csömöri edzőinket portrésorozat keretében mutatjuk be, minden hónapban más és más kerül rivaldafénybe. Márciusban a nagypályás focicsapatunkkal bronzérmet szerző vezetőedzőt, Tóth Lászlót ismerhetjük meg.

A világjárvány következtében egyéni edzésrend lépett életbe nagypályás focicsapatunknál: Tóth László vezetőedző a különleges helyzethez alkalmazkodva küldte el a speciális programot a játékosoknak, akik otthon végezhetik el a gyakorlatokat.

Nemzetközi tornára utazott Törökországba a felnőtt női fociválogatott, amelynek a soraiban ott volt a csömöri Horti Boglárka is. A mindhárom találkozóját győzelemmel záró nemzeti csapatban kétszer is pályára léphetett a fiatal tehetség.

A Magyar Labdarúgó Szövetség elnöksége - a hatóságok döntésével összhangban - azonnali hatállyal felfüggesztette a szövetség valamennyi szervezett versenyprogramját, átmeneti időre - tehát a minket érintő megyei focibajnokság is szünetel.

Újra itthon léphetett fűre nagypályás focicsapatunk a megye II-es bajnokságban, de a veszélyhelyzet miatt sajnos zárt kapuk mögött. Együttesünk egy paprikás, három piros lappal színesített meccsen döntetlent játszott a Vác-Deákvár SE csapata ellen.

Ugyan rendhagyó időpontban, de közel négy hónap után idén először végre újra itthon szerepelhet nagypályás focicsapatunk a megye II-es bajnokságban! A két tavaszi siker után a Vác-Deákvár SE ellen zárt kapuk mögött is a három pont megszerzése a cél!

Nagypályás focicsapatunk ismét semleges pályán szerepelt a megye II-es bajnokságban, a Leányfalu SE gárdájával ezúttal Pomázon meccseltek a fiúk. Az első percek gólváltása után a csömöriek Fischer révén a hajrában szerezték meg a győzelmet.