A hajrában úszott el Kisnémediben a pontszerzés reménye nagypályás focistáink számára a megye II-es bajnokság 5. fordulójában, ahol egyáltalán nem kedveztek a csapatoknak az időjárási körülmények. Jenei Ottó együttese továbbra is dobogóközelben.

Nagyszerűen rajtoló nagypályás focistáink listavezetőként utazhatnak Kisnémedibe a megye II-es bajnokság 5. fordulójában. Jenei Ottó együttese ezúttal is esélyese a találkozónak, amely után győzelem esetén továbbra is a hátunkat nézhetné a teljes mezőny.

Nagypályás focistáink kihasználták a hazai pálya előnyét a megye II-es bajnokság 4. fordulójában és meg sem álltak hat gólig az Erdőkertesi SE elleni találkozón. Ezzel az eredménnyel és a nagyszerű szezonrajttal átvettük a vezetést a tabellán!

Figyeljünk Bödére!

Hazai pályán zárják nagypályás focistáink a hetet a megye II-es bajnokságban, a 4. fordulóban az Erdőkertesi SE látogat Csömörre. A vendégek szezonbeli összes gólját a jónevű Böde szerezte, így fokozott figyelmet igényel majd védőink részéről az őrzése.

Hazai pályán ért véget nagypályás focicsapatunk számára az idei kalandozás a Pest Megyei Kupában. A Valkó KSK elleni meccsen már az első félidőben eldőlt a továbbjutás kérdése, ezzel pedig az is világossá vált, hogy nem éljük meg a tavaszt a sorozatban.

Talán végérvényesen kijelenthető, hogy nagypályás focicsapatunk győzni jár Piliscsabára a bajnoki pontvadászatban, évek óta gólgazdag meccs végén hozzuk el a három pontot az "egyetemistáktól". Nem volt ez másképp ma sem...

A Valkó KSK-t kaptuk

Teljes egészében elérhetők a Pest Megyei Kupa 2. fordulójának részletei, miután az MLSZ Pest Megyei Igazgatóság Versenyirodája kisorsolta a párosításokat. Nagypályás focicsapatunk ellenfele hazai pályán a Valkó KSK lesz a továbbjutásért.

2017.09.06. szerda 16.30 Csömör KSK - Valkó KSK (Pest Megyei Kupa, 2. forduló)

Időpont: 
sze, 09/06/2017 -
16:30 - 18:30

Megint a szokásos?

Folytatódik nagypályás focistáink sűrű idénykezdete, hiszen bő egy héten belül már harmadszor lépnek pályára a megye II-es bajnokságban. Vasárnap a Piliscsaba SE otthonába látogatunk, ahol ezúttal is a "szokásos" eredményben bízunk.

Nagypályás focicsapatunk pótolta a megye II-es bajnokság 1. fordulójából elhalasztott, Vác-Deákvár SE elleni találkozóját. Az idegenbeli mérkőzésen sokáig döntetlenszagot szimatoltunk, de egy hajrágól sajnos végül a vendéglátók javára döntött.