Két meccs van hátra az idei megye II-es bajnokságból, remek formában szereplő nagypályás focicsapatunk négypontos előnyben van a bronzéremért folytatott különcsatában a bagiakkal szemben. Vasárnap bebiztosíthatjuk a dobogós helyünket!

Ismét győzött idegenben nagypályás focicsapatunk a megye II-es bajnokságban, ezúttal a PILE-Szántó SE otthonában. A hajrában szerzett találat nagyon fontos három pontot jelentett, sőt, a riválisok botlásai miatt még többet is nyertünk!

Újabb rangadó következik nagypályás focicsapatunk számára a megye II-es bajnokság hajrájában, ráadásul idegenben meccselünk a PILE-Szántó SE együttese ellen. Legutóbb a regnáló bajnokot győzték a fiúk vendégként, egy újabb bravúr sokat érhet.

Ismét remekelt a megye II-es bajnokságban nagypályás focicsapatunk: a Bagi TC '96 elleni hazai rangadón a három rúgott gól három nagyon fontos pontot ért, így a gárda a dobogón készülhet a szezonból hátralévő három fordulóra!

Az idegenbeli bajnokverés után hazai pályán óriási lehetőség előtt áll nagypályás focicsapatunk a dobogóért folyó harcban, hiszen Tóth László tanítványai győzelem esetén megelőzhetik a közvetlen rivális Bagi TC ’96 gárdáját a megye II-es bajnoki tabellán.

Nagypályás focicsapatunk fantasztikus bravúrt hajtott végre a megye II-es bajnokság 26. fordulójában, idegenben győzte le a már bajnok, eddig veretlen Kisnémedi MSE együttesét! Tóth László gárdája ezzel fellépett a dobogó alsó fokára!

Nem kisebb feladat vár nagypályás focicsapatunkra a megye II-es bajnokságban, mint egy szombati túra a veretlen, már bajnok Kisnémedi MSE otthonába. A kérdés csak annyi, hogy a veretlen együttes egyben verhetetlennek is számít-e?

Hatalmas küzdelemben győzte le nagypályás focicsapatunk a kiesés ellen küzdő Valkó KSK gárdáját a megye II-es bajnokságban: a hétgólos meccsen végül egy öngól döntött, így továbbra is komoly harcban vagyunk a dobogóért.

Válasz a hatosra

Igazi mélyütés volt az őszi valkói vereség nagypályás focicsapatunknak, a megye II-es bajnokság 25. fordulójában most itt a lehetőség a hazai visszavágásra. Esélyesként várhatjuk a vendégeket és ennek megfelelően bízunk a revansban!

Már nem hibátlan az évek óta ragyogó piliscsabai mérlegünk, ezúttal sajnos kikapott nagypályás focicsapatunk az egyetemisták otthonában a megye II-es bajnokság 24. fordulójában. A nagyszombati meccsen csak a szépítés jött össze a hajrában.