Az újonc, jelenleg kiesőhelyen tanyázó Pilisszentiván SE gárdájához látogat nagypályás focicsapatunk a megye II-es bajnokság 14. fordulójában. Nagyot fordult a világ a hazaiakkal az elmúlt évekhez képest, ezúttal a csömöri együttes számít esélyesebbnek.

Igazi csömöri erőd

Újabb fantasztikus győzelmet aratott nagypályás focicsapatunk Csömörön, ezúttal a Gödöllői Egyetemi AC elleni bajnoki mérkőzésen. A fiúk - a mezőny egyetlen tagjaként - továbbra is 100%-osak hazai pályán az idei pontvadászatban!

A szomszédok ellen

A hazai pályán továbbra is 100%-os és ezzel a dobogót ostromló nagypályás focistáink a szomszéd gödöllőiek ellen szárnyalnának tovább a megye II-es bajnokságban. Jenei Ottó fiai egyértelmű esélyesei a presztízsszempontból kiemelkedő mérkőzésnek!

Sajnos idén sem sikerült a pontszerzés nagypályás focicsapatunknak a Gödi SE otthonában, ahol ezúttal egy órán keresztül ugyan tartottuk a döntetlent, a kapott gól után viszont nem tudtunk betalálni a hazai kapuba.

Bizakodva utazhatunk

Sorozatban második idegenbeli mérkőzésére készül nagypályás focicsapatunk a megye II-es bajnokságban. Ezúttal egyértelműen a győzelemért utazunk Gödre, jobb formában vagyunk a vendéglátónál és visszavágnánk a tavalyi óriási pofonért.

Mint már megszokhattuk, csömöri kötődésű sportriporterünk, Horti Gábor állandó bloggal jelentkezik megújult oldalunkon, a CsömörSporton. Bejegyzéseiben nemcsak csömöri sporttémákat dolgoz fel, de a nagyvilág sporteseményeiről is szót ejt.

2018.05.27. vasárnap 17.00 Csömör KSK - VS Dunakeszi

Időpont: 
v, 05/27/2018 -
17:00 - 19:00

Közel a bravúrhoz

Az egész országban tapasztalható extrém időjárás nagypályás focistáink bajnoki meccsére is rányomta a bélyegét. Jenei Ottó együttese ugyan vezetett a listavezető veresegyháziak otthonában, de végül nem sikerült megtartania az előnyt.

A forduló rangadója

A listavezető Veresegyház VSK otthonába látogat vasárnap délután dobogón álló nagypályás focicsapatunk, így túlzás nélkül kijelenthető, hogy a forduló rangadóján lépnek pályára a fiúk. A tabellán mindössze két pont választja el egymástól a csapatokat!

Továbbra is tökéletes szezont fut hazai pályán nagypályás focicsapatunk a megye II-es bajnokságban, vasárnap délután a PILE-Szántó SE szaladt bele a késbe a szünet után Csömörön. Tihanyiék kapott gól nélküli sikert arattak, ezzel ismét dobogósok.