Pontokért utazunk

Újabb idegenbeli túra vár nagypályás focicsapatunkra a Dunakanyarban: ezúttal a Fortuna SC-Kismaros otthonába utazunk. A hazaiak szinte reménytelen helyzetben vannak a megye II-es bajnokságban, óvatosságra inthet, hogy legutóbb mégis pontot szereztek.

Ott folytatta a 100%-os hazai sorozatot nagypályás focicsapatunk, ahol öt hónapja abbahagyta! Jenei Ottó együttese a Pomáz-ICO SE elleni tavaszi csömöri rajton is győzött, szurkolóink pedig látványos show-val hálálták meg a lelátón a sikert!

Ragyogó hangulatban, szinte telt ház előtt nyerte meg első 2018-as hivatalos hazai meccsét a megye II-es bajnokságban szereplő nagypályás focicsapatunk. A hajrában a tapasztalat, és Jávor hosszú sarokba küldött precíz lövése döntött.

Mint már megszokhattuk, csömöri kötődésű sportriporterünk, Horti Gábor állandó bloggal jelentkezik oldalunkon, a CsömörSporton. Bejegyzéseiben nemcsak csömöri sporttémákat dolgoz fel, de a nagyvilág sporteseményeiről is szót ejt.

Kezdjük a legfontosabbal: három elhalasztott hazai bajnoki mérkőzés után, a Csömörön 100%-os nagypályás focicsapatunk vasárnap biztosan pályára lép a vendég pomáziak ellen. Bízunk benne, hogy tavasszal is folytatjuk a parádés hazai sormintát!

Az biztosan kijelenthető, hogy nem szeretünk Verőcére utazni - nagy pofonba szaladt bele nagypályás focicsapatunk a Dunakanyarban. A megye II-es bajnokság 21. fordulójában idegenben kaptunk egy ötöst, de ezért nem jár piros pont.

Közvetlen riválisnál

Nagypályás focicsapatunk a közvetlen riválisnak számító Verőce SE otthonába utazik vasárnap, ahol rendkívül kiélezett mérkőzésre van kilátás. Jenei Ottó együttese legutóbbi meccsén győzött idegenben, ezúttal egy rangadón bízhatunk a bravúrban!

Az időjárás sajnos nem kedvez az idei nagypályás focimérkőzéseinknek, a hazai rajt még mindig várat magára, a pályát elárasztó csapadék miatt a Csömör KSK – Kisnémedi MSE mérkőzés is elmarad! Folytatás két hét múlva!

A foci az élete

Hagyományos rovatunkban portrésorozat keretében mutatjuk be a csömöri sportélet főszereplőit, minden hónapban más és más kerül rivaldafénybe. Márciusban futsalcsapatunk kapitányát, focistáink vezetőedzőjét, Jenei Ottót ismerhetjük meg jobban.

Ha az időjárás is úgy akarja, akkor vasárnap, azaz április elsején lejátszhatjuk idei első nagypályás focibajnokinkat hazai környezetben a megye II-es bajnokságban. Ellenfelünk a bombaformában lévő listavezető, a Kisnémedi MSE együttese lesz.