Ősszel remek eredményekkel ért véget a multiNavigator Hegyifutó Kupasorozat, több csömöri atléta is kimagasló eredményt ért el, a fővárosi Magyar Sportok Házában megrendezett januári gálán pedig átvehették jól megérdemelt elismeréseiket.

Ragyogóan kezdődött az esztendő a Csömör KSK atlétái számára, hiszen a FutaPest-Budakalász évnyitó terepfutó versenyről hárman is aranyéremmel térhettek haza. A havas táj és a csúszós talaj sem jelentett akadályt a srácoknak.

Nagyszerű hangulatban és remek időjárási körülmények között zajlott a hagyományos FutaPest-Csömör Évzáró futás, amelyen ezúttal is több különböző távon állhattak rajthoz a terepfutók. Rövid távon junior-válogatottunk, Csák Tamás győzött összetettben!

Természetesen az idei esztendő végén is sor kerül Csömörön az Évzáró terepfutásra a FutaPest Klub szervezésében. A kedvezményes előnevezések egészen december 27-ig még leadhatóak! Búcsúztassuk futva az óévet!

 

FutaPest - Csömör évzáró terepfutás 2018. december 29. szombat

Versenyközpont: Csömöri Sportcsarnok GPS 47.5471, 19.2195 

Hosszú táv: 17.0 km + 180 m szint Rajt: 11:00 óra 
Rövid táv: 4.0 km + 30 m szint Rajt: 11:05 óra 

Nevezés: 9:00 óra - 10:30 óra 
Eredményhirdetés és sorsolás: 13:00 
Előnevezés: december 10-27. között 
Helyszíni nevezéssel csak 30 indulót fogadunk! 

Időpont: 
szo, 12/29/2018 -
09:00 - 13:00

A téliesen hideg időjárás sem tántorította el atlétáinkat attól, hogy rajthoz álljanak a Futapest-Mogyoród terepfutó versenyen. Elsősorban a pálya állapota állította kihívás elé a futóinkat, akik négy dobogós helyet is összeszorgoskodtak.

Az advent első hétvégéjén megrendezett XXVII. Stop-Mikulás futáson három atléta képviselte a Csömör KSK színeit Tatabányán, akik közül az 5,9 kilométeres távon mindannyian felállhattak a dobogóra korosztályukban!

Salgótarján felé vették az irányt atlétáink, akik a mezei futó Magyar Liga 3. fordulójában álltak rajthoz. Csák Tamás és Marczika András a junioroknál egy ötödik és egy hetedik helyet szerzett csömöri színekben, és Bodrogi Zsófiára is büszkék lehetünk.

Remek csömöri eredményekkel ért véget a multiNavigator Hegyifutó Kupasorozat 2018-as versengése: Csák Tamás második lett az U20-asoknál, Zólyomi Kinga, Bíró Károly Róbert és Kiss László pedig harmadik a saját korosztályában.

Hat dobogós helyezést szereztek a Csömör KSK színeiben induló atléták a Futapest-Kerepes terepfutóversenyen, ráadásul rövid távon az abszolút győztest is mi adtuk, junior-válogatottunk, Csák Tamás ért a leggyorsabban a célba!