A pesterzsébeti Kruj Iván Sportcsarnokban 16 szakosztály mérte össze tudását az utánpótlás kötöttfogású csapatbajnokságon, ahol a csömöri birkózó, Bata Márton klubja, a Kertvárosi SE nagy csatában az ötödik helyen zárt.

A csömöri birkózótehetség, a 16 éves Bata Márton sikeresen zárta a korosztályos országos bajnokságokat: a kötöttfogásúak tatabányai versenyén és a szabadfogásúak soroksári seregszemléjén is remekelt, utóbbi eseményen bronzérmet ünnepelhetett.

Olimpiai bajnok vendége lesz a hétvégi csömöri Egészségnapnak: Növényi Norbert, a moszkvai ötkarikás játékok aranyérmese interjúnkban a hétvégi előadásának felvezetése és további tervei mellett felidézte Csömörrel kapcsolatos emlékeit is.

Budapest-bajnok, országos bajnok és 2015-ben győztes egy nemzetközi versenyen - érem érem hátán! Szinte felsorolni is nehéz az ifjú csömöri birkózó, Bata Márton eredményeit. A feltörekvő csillaggal készült interjúban sok minden szóba került - példaképek, lefagyás és olimpia.

Egyre komolyabb eredmények szegélyezik az ifjú csömöri, országos bajnok birkózó, Bata Márton pályafutását. Nemcsak a szőnyegen ér el sikereket a tehetséges fiatalember, de a privát életben is sokat profitál az edzőitől és példaképeitől megtanultakból.

Újult erővel

Gőzerővel folytatódik világ- és Európa-bajnok csömöri testépítőnk, Harnos Kristóf felkészülése az idei szezonra. Az év főversenye, a nyári, hazai vb komoly motiváció a sportoló számára, aki mindent meg is tesz a minél eredményesebb szereplés érdekében.

A szeptemberi Sportnapon már ízelítőt kaphattunk az akro jógából, ami egy különleges bizalmi légkört igénylő, Magyarországon is egyre népszerűbb mozgásforma. A nevében benne van a lényeg: akrobatikus elemekkel ötvözött jóga. A tervek szerint októbertől a Csömöri Sportcsarnokban is helyet követel magának a sportág, így az órák vezetőjét, Ujhelyi Pétert kérdeztük az új, helyi divatról.

Október 10-én, szombaton délután indul az akro jóga csoport a sportcsarnok küzdősport termében.

Indulnak az edzések

Szeptember 3-án, csütörtökön tartja évadkezdő edzését a Magyar Wado-Ryu Karate Akadémia a sportcsarnokban. Egy hét ingyenes kipróbálási/csatlakozási lehetőség van bárki számára, akit érdekel a küzdősportok világa. 
 
Az edzések hétfőn és csütörtökön lesznek, a kezdő gyerekek számára 16.45-17.45 óra között, haladóknak 18.00-tól 19.00 óráig, és a felnőtteknek pedig 19.15-20.45 óra között. 

Október 10-én, szombaton délután indul az akro jóga csoport a Sportcsarnok küzdősport termében. Az érdeklődők, ha máshol még nem is, de a Sportnapon már betekintést nyerhettek az AcroYoga - akro jóga - világába Ujhelyi Péter, Annamária Valter és Jarmalov Erna segítségével.

A hamarosan induló csoport munkája az alapozó gyakorlatokkal indul, az első alkalmakra várjuk a gondolattal még csak barátkozókat is, a kezdéshez előképzettség nem szükséges.

Részvételi díj: 1500 Ft/alkalom
A foglalkozást vezeti: Ujhelyi Péter