Újabb rangos karateeseménynek adott otthont a Csömöri Sportcsarnok: a japán Kancho Kanazawa mester tartott edzést a Toranoko Karate Egyesület tanítványainak, akik közül a kezdők és a haladók szép számmal képviseltették magukat!

Október 23-án rendezte meg a Magyar Karate Szövetség az Ippon shobu országos bajnokságát, ami a kategória legrangosabb hazai versenye. A csömöri karatékák közül többen is felállhattak a dobogóra.

Folytatjuk hagyományos, a csömöri sportélet főszereplőit bemutató portrésorozatunkat: májusban karatésaink vezetőedzőjét, a Toranoko SE egyik alapítóját, a kata Európa-bajnoki aranyérmes Ujfalusiné Benedek Máriát ismerhetjük meg jobban.

Családias légkör, versenyfelkészítés, japán instruktorok, mozgásfejlesztés, Európa-bajnok vezetőedző - karateedzések óvodás kortól a szeniorig. Ősztől indul a képzés Csömörön minden korosztálynak a Toranoko Sportegyesülettel!

Tovább bővülnek a Csömör KSK keretein belül működő küzdősport és mozgásfejlesztő lehetőségek: a Toranoko Sportegyesülettel együttműködésben ősztől a helyi óvodások és az iskolások a karate világába is betekinthetnek.

A VII. Gankaku Kupa meghívásos utánpótlás egyéni és családi karateversenyen szerepeltek a csömöri karate szakosztály ifjú versenyzői, akik egytől egyig remekeltek Óbudán. Torontáli Róbert tanítványai 18 dobogós helyezést szereztek!

Idén is remekelt a csömöri karate szakosztály a hagyományos szombathelyi Goju Kupán: a tehetséges fiatalokkal utazó Torontáli Róbert vezetőedző minden tanítványa dobogós helyen zárt az erős nemzetközi mezőnyben!

Nagyszerűen sikerült a Magyar Wado-Ryu Akadémia szokásos nyári tábora, amelyre külföldi résztvevők is érkeztek hazánkba. Az eseményen ezúttal is az egyik legnépszerűbb program a világhírű mester, Tran Hieu Minh 7. Dan Sensei oktatása volt.

Több mint száz fő részvételével zajló nemzetközi karate-szemináriumra utaztak a csömöri szakosztály tagjai a vezetőedző, Torontáli Róbert vezetésével. A berlini hétvége nagyszerű hangulatú foglalkozásaira kilenc országból érkeztek a sportág képviselői.

Ismét személyes látogatást tett a Csömöri Karate Szakosztálynál Tran Sensei 7. Danos Wado-Ryu mester, aki szemináriuma keretében foglalkozásokat is tartott Torontáli Róbert tanítványainak. Az elmúlt évekhez hasonlóan idén is remekül sikerült a látogatása.