A VII. Gankaku Kupa meghívásos utánpótlás egyéni és családi karateversenyen szerepeltek a csömöri karate szakosztály ifjú versenyzői, akik egytől egyig remekeltek Óbudán. Torontáli Róbert tanítványai 18 dobogós helyezést szereztek!

Idén is remekelt a csömöri karate szakosztály a hagyományos szombathelyi Goju Kupán: a tehetséges fiatalokkal utazó Torontáli Róbert vezetőedző minden tanítványa dobogós helyen zárt az erős nemzetközi mezőnyben!

Újabb remek tábor

Nagyszerűen sikerült a Magyar Wado-Ryu Akadémia szokásos nyári tábora, amelyre külföldi résztvevők is érkeztek hazánkba. Az eseményen ezúttal is az egyik legnépszerűbb program a világhírű mester, Tran Hieu Minh 7. Dan Sensei oktatása volt.

Több mint száz fő részvételével zajló nemzetközi karate-szemináriumra utaztak a csömöri szakosztály tagjai a vezetőedző, Torontáli Róbert vezetésével. A berlini hétvége nagyszerű hangulatú foglalkozásaira kilenc országból érkeztek a sportág képviselői.

Ismét személyes látogatást tett a Csömöri Karate Szakosztálynál Tran Sensei 7. Danos Wado-Ryu mester, aki szemináriuma keretében foglalkozásokat is tartott Torontáli Róbert tanítványainak. Az elmúlt évekhez hasonlóan idén is remekül sikerült a látogatása.

A csömöri karatésoknál is sűrűre sikerült a december: övvizsgával egybekötött utánpótlás hétvégét tartott a szakosztály, ahol a kicsik bizonyíthatták rátermettségüket és felkészültségüket, majd jöhetett a jól megérdemelt évzáró ünnepség.

A CsömörSport karate szakosztálya hétvégén a Gankaku-Óbudai Kupán lépett tatamira a fővárosban, a Torontáli Róbert vezette együttes 13 fővel képviselte klubunkat. Ez a szám most szerencsét hozott, mert a srácok remekül szerepeltek.

Hagyományteremtő rovatunkban portrésorozat keretében mutatjuk be csömöri edzőinket, minden hónapban más kerül rivaldafénybe. Novemberben a karatésok mesterét, a Magyar Wado-Ryu Karate-Do Akadémia elnökét, Torontáli Róbertet ismerhetjük meg.

Sokan férfias sportágnak tartják a karatét, azonban a csömöri Borbély Eszter a pozitív példa, hogy igenis lehet bájosnak, elbűvölőnek és nőiesnek maradni ebben a kemény világban. Olyannyira, hogy csak ajánlani tudja minden lánynak a sportágat!

Mindenki a dobogón

A frissen megalakult csömöri karate szakosztály tehetséges fiatalokkal utazott a szombathelyi Goju Kupára, amelyen erős nemzetközi mezőny gyűlt össze, így komoly fegyvertény, hogy minden csömöri induló dobogós helyen zárt a versenyen!