Nemcsak a labda pattog rendszeresen a Csömöri Sportcsarnok parkettjén, a Cit-Car Táncsport Egyesület is visszatérő vendége a küzdőtérnek. A kicsiktől a nagyokig számos ügyes pár gyakorol és versenyez a színes forgatagban.

A tavalyi nagy sikerre való tekintettel december 9-én, szombaton ismét megrendezik a Mikulás-túrát a Csömöri Körtúra egy-egy rövidebb szakaszán, amelyre sok szeretettel várják a szervezők a gyermekes családokat! Túrázásra fel!

Összefoglaló sorozatunkban visszapillantunk a magunk mögött hagyott hónapra, és megnézzük, hogy milyen volt az október CsömörSport szemmel. Nagyot Csatangoltunk, országos bajnokságot nyertek atlétáink, formába lendültek férfi kézilabdázóink.

Hagyományteremtő céllal idén ősztől rendszeresen szemlézzük a csömöri utánpótlás aktuális eredményeit, hiszen felnőtt sportolóink mellett a tehetséges fiatalok is hétről hétre megmérettetnek saját bajnokságukban. Hajrá, fiatalok, hajrá, Csömör!

Újabb álláslehetőség a CsömörSportnál: ezúttal takarítót és gondnok-karbantartót keresünk a Csömöri Szabadtéri Sportközpontba és a Csömöri Sportcsarnokba. Illetmény és juttatások, munkarend: megegyezés szerint. Várjuk a jelentkezéseket!

Világbajnoki aranyérmet nyert a hazai rendezésű FINA Masters vb-n a korábbi NB I-es csömöri kézilabdázó Helembai Mihály fia, Helembai Gábor, aki a Hungarian Bull’s Blood elnevezésű vízilabdacsapat centereként vett részt a rangos tornán a 35+korosztályban.

A Csömöri Sportcsarnok pályázatot hirdet takarítói munkakör betöltésére. A munkaviszony időtartama: határozatlan idejű munkaviszony. Foglalkoztatás jellege: részmunkaidő, esetenként hétvége. Várjuk a jelentkezéseket!

A CsömörSport honlap új helyre költözik, ezért nem frissült az elmúlt napokban. Kis türelmeteket és megértéseteket kérjük! A munka befejezéséig facebook-oldalunkon igyekszünk mindenről beszámolni! Hajrá, Csömör!

Összefoglaló sorozatunkban visszapillantunk a magunk mögött hagyott hónapra, és megnézzük, hogy milyen volt a szeptember CsömörSport szemmel. Beindult a futsal- és a kéziszezon, remeklés az ausztrál bringa vb-n, válogatott vendégek Csömörön.

A szokásos őszi programgyűjtemény után elkészült a szintén rendszeresen megjelentetett csömöri sportadatbank is, amely kiemelt csapatsportágaink játékosait szerepelteti. Kellemes böngészést és jó szurkolást kívánunk a szezon során! Hajrá, Csömör!