Nemcsak a labda pattog rendszeresen a Csömöri Sportcsarnok parkettjén, a Cit-Car Táncsport Egyesület is visszatérő vendége a küzdőtérnek. A kicsiktől a nagyokig számos ügyes pár gyakorol és versenyez a színes forgatagban.

Időpont: 
v, 02/02/2020 -
08:00 - 23:15

A közelgő Sportbálon minden adott egy fergeteges estéhez: ünnepélyes díjátadó, élőzene, tombola és a hamisítatlan buli Csömör legjobb sportolóival! Foglald le még ma vacsorajegyedet, hogy ne maradj le semmi földi jóról!

Szépen lassan a célegyenesébe érkezik a 2020-as Sportbálra hangolódás, közzétesszük, hogy idén milyen kategóriákban díjazzuk sportolóinkat. Ahogy közeledünk a gálához, egyre izgatottabban várja mindenki a szakmai zsűri idei döntését!

Aki nyitott szemmel jár a településünkön, már találkozhatott a hagyományos csömöri Sportbál óriásplakátjával a Major úton. Tartalmas meglepetésekkel készülünk az évtized utolsó gálájára, amelyre mindenkit szeretettel várunk!

A magyar U20-as jégkorong-válogatott a csömöri Péter Donát vezetésével nyerte meg decemberben a divízió I/B-csoportos világbajnokságot az ukrán fővárosban, Kijevben - ezzel a fantasztikus eredménnyel hazánk helyjegyet váltott a legjobbak közé!

Ünnepeljük együtt a 2019-es év legjobb csömöri sportolóit a hagyományos Sportbál keretében! A különleges díjátadót hajnalig tartó táncmulatság követi, mindenképp érdemes tehát időben biztosítani a belépéshez szükséges jegyeket!

Nem sokat tétováznak sportolóink, alighogy elkezdődött a 2020-as esztendő, máris belecsapnak a lecsóba! Éppen lezártuk a mögöttünk hagyott évet, máris nyakunkon vannak az újabb feladatok. Megnéztük, mikor indul be az élet csapatsportágaink esetében!

BUÉK 2020!

A CsömörSport boldog, egészségben és sikerekben gazdag új évet kíván minden sportolójának, szurkolójának és támogatójának! Legyen olyan a 2020-as esztendő mindenki számára, amilyennek megálmodta!

Összefoglaló sorozatunkban visszapillantunk a magunk mögött hagyott hónapra, és megnézzük, hogy milyen volt a december CsömörSport szemmel. Az élen zárták az évet férfi kéziseink, Valter lett az év legjobbja, évzáró futás Csömörön.