Nemcsak a labda pattog rendszeresen a Csömöri Sportcsarnok parkettjén, a Cit-Car Táncsport Egyesület is visszatérő vendége a küzdőtérnek. A kicsiktől a nagyokig számos ügyes pár gyakorol és versenyez a színes forgatagban.

Október 23-án ismét MEGA Játszóház Csömörön!

 

Légvárak, ugrálóvárak, akkumulátoros autók, arcfestés, lufik.

Tiszta környezetben, biztonságos játékokkal játszhatnak a gyerekek. Különleges légvárak is lesznek, amilyeneket máshol nem lehet látni. Biztonságos csúszdák is várják a kicsiket, és nagyokat. Az akkumulátoros autók nagyon gyorsak, precíz haladásra is képesek. Ütközni nem tilos!

Játékok 5 évnél fiatalabb gyermekek számára is!

 

Időpont: 
sze, 10/23/2019 -
10:00 - 17:00

Minden aktívan sportoló gyermek, edző és szülő hasznos ismeretekkel bővíthette tudását a sportcsarnokban megtartott dietetikai és sportpszichológiai előadáson, amelyen Sziráki Zsófia dietetikus és Szigeti Kata pszichológus bűvölte el a hallgatóságot.

Időpont: 
v, 10/20/2019 -
09:00 - 12:00

Bajnokaink arannyal

Október 5-én szombaton ünnepélyes keretek között került felavatásra a Csömöri Sportcsarnok előterében a Bajnokok fala, amellyel településünk felnőtt országos bajnokai, illetve Európa- és világbajnoki dobogósaink teljesítménye előtt hajtunk fejet.

 

Október 5-én szombaton a Csömöri Sportcsarnokban!

 

Sziráki Zsófia dietetikus Tudatos táplálkozás a sportban, Szigeti Kata pszichológus pedig Mi is az a sportpszichológia? címmel tart előadást!

 

Mindenkit szeretettel várunk! A belépés díjtalan!

Időpont: 
szo, 10/05/2019 -
10:00 - 12:00

Október 5-én szombaton 16 órakor ünnepélyes keretek között kerül felavatásra a Csömöri Sportcsarnok előterében a Bajnokok fala, amellyel településünk felnőtt országos bajnokai, illetve Európa- és világbajnoki dobogósaink teljesítménye előtt hajtunk fejet.

Ahogy a közismert mondás is tartja, minden fejben dől el! Ez is lehetne a mottója a Csömöri Sportcsarnokban október 5-én szombaton megrendezésre kerülő dietetikai és sportpszichológiai előadásnak, amelyre sok szeretettel várjuk a téma iránt érdeklődőket!

Összefoglaló sorozatunkban visszapillantunk a magunk mögött hagyott hónapra, és megnézzük, hogy milyen volt a szeptember CsömörSport szemmel. Megnyertük a Fábián Ferenc emléktornát, ezüstérem a párizsi torna Világkupáról, felavattuk a kispályát.

Időpont: 
szo, 10/05/2019 -
16:00 - 16:30