A csömöri atlétika szakosztály korábbi serdülőválogatott tehetsége, Csák Tamás rendhagyó módon sportágat váltott a közelmúltban és a Cube-Csömör bringásaihoz igazolt. Sokoldalúságát bizonyítja, hogy a nyeregben is egyre magabiztosabb!

Amire már nagyon sok bringás várt: szeptember 23-án szombaton felavatjuk a Csömöri Körtúra kerékpáros útvonalát! A közel 20 kilométeres távon bebarangolhatjuk a település legszebb részeit, szeretettel várjuk a bringázókat Csömörről és a környékről is!

Különleges helyszínen, Ausztráliában rendezik a héten az MTB XCO világbajnokságot, ahol két csömöri bringás, Kádi Tamás Benjamin és Valter Attila révén is érdekeltek vagyunk. Csapatváltóban a 9. helyen zárt Magyarország, Valter a 20. az U23-asok között!

Arany a Mátrából

Kádi Tamás Benjamin révén egy aranyéremmel térhetett haza a Cube-Csömör csapata a Gyöngyös-Sástón rendezett Mátra Maratonról. A többiek is kitettek magukért, mert további három dobogós helyet is megszereztek a remeklő fiatalok.

A festői szépségű Graz adott otthont az idei ifjúsági hegyikerékpáros Európa-bajnokságnak. Ausztriában rajthoz állt a Cube-Csömör tehetsége, Kalmár Szabolcs is, aki csapatváltóban, az egyéni kombinált számban, maratonon és rövid távon is nagyot küzdött.

Csömöri kerékpáros körtúra
Gyülekezési pont: Szabadság úti patakhíd

Időpont: 
szo, 09/23/2017 -
10:00 - 16:00

Meghozta a döntését a közönség és a zsűri! Az idei, jubileumi Bringafesztivál fotópályázatára számtalan nagyszerű felvételt küldtek be művészi hajlamú pályázóink, megnehezítették a szavazók és a zsűri dolgát, de most végeredményt hirdetünk.

Az olaszországi Val di Sole adott otthont az idei hegyikerékpáros Világkupa-sorozat utolsó állomásának. A Cube-Csömör két fiatalja, Dina Dániel és Valter Attila óriásit küzdöttek a Dolomitokban kialakított 4 kilométeres, brutális szintkülönbségű pályán.

Erdélyből egyenesen Olaszországba utazott a Cube-Csömör magja, ahol Dina Dániel és Valter Attila is nyeregbe szállt a 46. GP di Capodarco egynapos országúti kerékpárversenyen. A fiúk ezúttal válogatott mezben hajtottak a minél előkelőbb helyekért.

Végig nagyszerű formában versenyzett a csömöri Valter Attila a Székely Körversenyen, így végül legjobb magyarként övé lett a zöld trikó, kilencedikként zárt az összetettben. A legjobb magyar csapat, a Cube-Csömör összetettben a harmadik helyen végzett!