Debreceni Sportuszodában került sor az úszók XIX. Rövidpályás felnőtt országos bajnokságára, amelyen két csömöri sportoló is remekelt. A Vasas SC színeiben szereplő Szokol Szonja és Hímer Krisztofer is halmozta a számokat.

A Kaposváron megrendezett XVIII. Felnőtt rövidpályás úszó országos bajnokságon ismét halmozta a nehezebbnél nehezebb számokat a csömöri Hímer Krisztofer. A Ferencvárosi TC úszója a 100 méteres férfi vegyes döntőjében a 7. helyen végzett!

Debrecenben rendezték meg a felnőtt úszók 124. országos bajnokságát, ahol az FTC színeiben halmozta a számokat a csömöri Hímer Krisztofer. Egyéniben és váltóban is medencébe ugrott a viadalon, az 50 méteres mellúszás B-döntőjében harmadikként zárt.

A Kaposváron megrendezett XVII. Felnőtt rövidpályás úszó országos bajnokságon ismét halmozta a számokat a csömöri Hímer Krisztofer. A Ferencvárosi TC úszója a 4x200 méteres férfi gyorsváltó tagjaként ezüstérmet nyert!

A Tüske Uszodában rendezték meg az úszók Budapest bajnokságát, ahol a Ferencvárosi TC színeiben a csömöri Hímer Krisztofer is rajthoz állt a 100 méteres gyorsúszásban. A sprinter végül negyedikként zárt a B-döntőben.

Az impozáns Duna Arénában rendezett 123. Úszó országos bajnokságon a Ferencvárosi TC Biczó Bence, Mándli Benedek, Mészáros Dániel és a csömöri Hímer Krisztofer összeállítású 4x200 méteres gyorsváltója ezüstérmet nyert!

A csömöri úszó, Hímer Krisztofer idén szeretne végre berobbanni a felnőttek között is. A Ferencvárosi TC korábbi korosztályos válogatott tehetsége rengeteget dolgozik, hogy a márciusi országos bajnokságon felhívja magára a figyelmet!

Kaposváron rendezték meg a CXXII. Felnőtt úszó országos bajnokságot, amelyen a csömöri tehetség, Hímer Krisztofer hét számban is medencébe ugrott. A Ferencvárosi Torna Club versenyzője az ötnapos viadalon kétszer is A-döntőbe jutott!

Győrben rendezték meg a GYÚSE Regionális úszóversenyt, amelyen az FTC csömöri versenyzője, Hímer Krisztofer is rajthoz állt. Úszónk aranyérmes lett 50 és 100 méter pillangón, ezeken kívül 50 és 100 gyorson pedig ezüstérmet nyert.