Nagy sikerrel rendeztük meg a II. CsömörSport amatőr teniszversenyt, amely 12 férfi és 5 női versenyző részvételével zajlott le. A hölgyek között Szombati Anikó győzött, a fiúk versengésének hajráját viszont elmosta az eső, így ott folytatás következik.

 

Ragyogó időben kezdődött a II. CsömörSport amatőr teniszverseny, ahová még a tengerentúlról, Észak-Amerika nyugati partjáról is érkeztek érdeklődők! A hölgyek versenye rendben lezajlott, a fehér pólós Pintér Katalin egy ellenfele kivételével mindenkit megvert, de a sötét felsőben szereplő Szombati Anikó volt a kivétel, így ő győzött a tornán.

 

Női nevezők: 1. Szombati Anikó, 2. Pintér Katalin, 3. Keresztes Éva Réka, 4. Szigeti Kata, 5. Scheili Adrienn.

 

 

Férfi nevezők: Barabás Béla, Barabás Márton, Dénes László, Ferenczi Attila, Ikladi Dávid, Konecsni Kristóf, Kózol Ákos, Kővári Alexander, Szabó László, Tormai Péter, Válé Flórián, Veres Attila.

 

Az urak kiírása ennél bonyolultabb véget ért, ugyanis nem ért véget: Barabás Márton vár a döntős ellenfelére, míg Ferenczi Attila arra, hogy kivel vív majd meg a bronzmeccsen. Két pont volt még hátra Kózol Ákos és Konecsni Kristóf elődöntőjéből, de a vihar és az elázott pálya miatt még nem tudjuk, ki milyen tétért folytathatja a küzdelmeket. A torna tehát az elődöntővel folytatódik egy későbbi időpontban, a győzteseket is akkor hirdetjük majd ki.

 

Aki kedvet kapott a következő versenyen való elinduláshoz, folyamatosan gyakorolhat a csömöri teniszpályán. Mindennap reggel 8 órától este 8 óráig várunk minden teniszezni vágyót a Szabadtéri Sportközpont két új teniszpályáján.

 

A pályabérlés egységesen 1500.-Ft/óra. Bejelentkezés Gubek Balázsnál lehetséges a 06 70/281 6443 telefonszámon.

 

Cím: Csömöri Szabadtéri Sportközpont, 2141 Csömör, Major u. 7-9. (bejárat a Palotai út felől)