Új edzéslehetőség

Új edzéslehetőséggel bővül a Csömöri Sportcsarnok: a teljesen átalakított, iskola felőli lelátó mögött új terem várja a sport szerelmeseit, akik a Recreo Arénában belekóstolhatnak a minőségi edzésekbe, amelyek célja az egészség megtartása, javítása.

 

A Recreo Stúdióban kialakított szakmai alapokra kiépített csoportos edzésekre várnak minden kedves vendéget a Csömöri Sportcsarnokban áprilisban induló új foglalkozásokra. Az órák 6-8 fős kiscsoportokban zajlanak, egymásra épülő kezdő, középhaladó és haladó megosztásban. A gyermekek a nagy tapasztalatot szerzett edzők junioroknak fejlesztett edzéseit látogathatják, illetve rehabilitációs órákon is részt vehet az, akinek konkrét célja, problémája van.

 

A csoportos edzések nem átlagos csoportos edzések. Kis létszámúak (6-8 fő), ezzel is biztosítva a minőségi edzést és a teljes edzői odafigyelést a gyakorlatok végrehajtásánál. Az edzések összetettek és változatosak, hiszen a saját testsúlyos gyakorlatokon kívül rengeteg különleges eszközt is bevonnak. Célnak és edzettségnek megfelelően vegyítik a súlyzós és saját testsúlyos gyakorlatokat, a minél nagyobb hatékonyság érdekében. Az edzők minden edzésre a szintnek és a már kialakult társaságnak megfelelő, legmotiválóbb, leghatékonyabb, és legélvezetesebb edzést állítják össze, figyelembe véve az egyéni problémákat, kéréseket, személyes célokat.

 

Az órákat, hogy még izgalmasabbak legyenek, kiegészítették egy egyedi motivációs rendszerrel, így az óratípusok három szintet foglalnak magukba. Mindegyik szintnek megvan a maga kihívása, amit egy „vizsgával” lehet teljesíteni. A vizsgák különböző részekből állnak és a sikeres vizsgákért oklevelet és jutalmakat lehet szerezni.

 

Lehetőség van egyéni állapotfelmérésre is, amivel folyamatosan nyomon követhető a fejlődés.

 

Kontakt: Kwaysser Karmelina Stella +36 70/340 6167, vagy www.facebook.com/studio.recreo

 

Áprilistól mindenkit szeretettel vár a ReCreo Aréna!