Csömör Nagyközség Önkormányzata, a hazai települések közül az elsők között kapcsolódott be egy új, a lakosok és a település közötti közvetlen kommunikációs platformba, a MUNIPOLIS szolgáltatásba. Ajánljuk a feliratkozást az ingyenes szolgáltatásra!

 

Napjainkban nem csak a nagyvilágban, hanem kis falunkban, Csömörön is kommunikációs zajban élünk, sokszor nem is tudjuk felidézni, „hol is láttuk azt a jó kis programot”, vagy éppen hol is olvastunk arról, hogy… Éppen ezért kapcsolódott be Csömör Nagyközség Önkormányzata, a hazai települések közül az elsők között egy új, a lakosok és a település közötti közvetlen kommunikációs platformba, a MUNIPOLIS szolgáltatásba!

 

A MUNIPOLIS lényege, hogy a lakosok számára, az általuk megjelölt témakörökkel kapcsolatos információkat közvetlenül - mobilappon vagy e-mailen keresztül  - juttatja el, így az adott egyén a számára releváns üzenetet, hírt kapja meg. Így például, ha valaki csak a túrákkal, kirándulási lehetőségekkel kapcsolatos híreket, eseményeket szeretné megkapni, csak ezek érkeznek meg mobiltelefonjára, vagy e-mail fiókjába. 

 

A MUNIPOLIS elsősorban a lakosoknak nyújt kényelmes szolgáltatást, hiszen: 

  • Nem kell kiszűrni a számtalan online felületen megjelenő, sok esetben érdektelen tartalmak közül a számunka fontos híreket
  • Biztosan nem maradunk le a nekünk kedves programokról, eseményekről
  • Olyan fontos információt is megkapunk, mint hogy mikor van pontosan sittgyűjtés, mikor kell a szelektív vagy zöldhulladékot kitenni, vagy mikor lesz a legközelebbi színházi előadás vagy sportesemény

 

A szolgáltatás a lakosok számára teljesen ingyenes, egyszerűen csak le kell tölteni az alkalmazást és ott megadni Csömör település nevét. Ha pedig az e-mailt választjuk, csak fel kell iratkozni és megadni az email címünket a https://www.munipolis.hu/regisztracio oldalon. Mindkét esetben mi magunk határozzuk meg, hogy milyen típusú híreket szeretnénk kapni.

 

Hogyan lehet regisztrálni?

A MUNIPOLIS alkalmazásként működik az okostelefonokon, de a szolgáltató honlapján keresztül is elérhető az interneten. Aki szeretné használni az alkalmazást, egyszerűen csak rá kell keresnie "MUNIPOLIS" kifejezésre a Play áruházban vagy App Store-ban.

 

Hogyan működik a regisztráció az alkalmazáson keresztül?

  • Az alkalmazás megnyitása után válassza ki az országot és a nyelvet
  • A következő lépésben aktiválhatja az alkalmazás értesítéseit. Ajánlott elfogadni ezt a beállítást, hogy push-értesítéseket kapjon a telefonján a fontos eseményekről
  • Az első beállítások elvégzése után egy általános kezdőlapon találja magát
  • Végül a jobb felső sarokban lévő nagyítóra kattintva be kell írni a CSÖMÖR szót
  • KÉSZ! Mostantól kezdve minden információt megnézhet CSÖMÖR településről. Ha közvetlenül az alkalmazás megnyitásakor szeretné szűrten látni az információkat, akkor ajánlott egy profilt létrehozni. Az érdeklődési körök így itt is szűrhetők. Szeretne híreket kapni eseményekről, szolgáltatóktól, de nem érdeklik a sporthírek? Az érdeklődési beállítások segítségével csak azt fogja látni, amit tényleg szeretne.

 

Alkalmazás kihagyásával is regisztrálhat!

Ebben az esetben regisztrálni a https://www.munipolis.hu/regisztracio címen lehet a MUNIPOLIS rendszerén keresztül. A regisztráció során meghatározhatja, hogy milyen információk érdeklik, és kiválaszthatja a megfelelő témacsoportokat. Kérjük, hogy ne felejtse el e-mail címét megadni!

 

Mindenkinek ajánljuk, iratkozzon fel és próbálja ki az ingyenes szolgáltatást!