Szépen lassan a célegyenesébe érkezik a 2023-as Sportbálra hangolódás, közzétesszük, hogy idén milyen kategóriákban díjazzuk sportolóinkat. Ahogy közeledünk a gálához, egyre izgatottabban várja mindenki a szakmai zsűri idei döntését!

 

Eltelt egy újabb, jelentős csömöri sportsikerekkel kikövezett év, 2023. február 10-én pénteken ismét megrendezzük a hagyományos Sportbált a Csömöri Sportcsarnokban! Ünnepeljük együtt a csömöri sportsikereket - sportolóinknak a belépés ingyenes, a kísérőknek belépőjegyhez kötött.

 

Ahogy megszokhattuk, utánpótlás és felnőtt korosztályban külön értékeli a teljesítményeket a zsűri: a 2022-es év alapján a fiatalok között a néhány éve bevezetett 'Jó tanuló, jó sportoló' kategória mellett atlétika, kerékpár, kézilabda, labdarúgás sportágakban is kihirdetésre kerül a legjobb, illetve különdíjas díjazottunk is lesz. A felnőtteknél pedig asztalitenisz, atlétika, kerékpár, kézilabda, labdarúgás sportágban és a "királykategóriákban", azaz az év edzője, az év sportolója és az év csapata kiírásban is megválasztják a legjobbat.

 

Az idei Sportbálon a tánczene felelőse, a mulattatás nagymestere: a Kozelka Music Band. Az együttes vezetője, Kozelka László éveken keresztül zenélt együtt Galambos Lajossal, azaz Lagzi Lajcsival, így a szakma legjobbjaitól leshette el a fortélyokat. A dallamos kikapcsolódás péntek este is garantált, az estét a táncnak szentelhetjük, a rengeteg edzés után mindenkire ráfér egy kis lazulás. A Sportbálra a családtagokat, az ismerősöket is sok szeretettel várjuk! Egy biztos: a Kozelka Music Band szuper alaphangulatot szolgáltat majd a felhőtlen bulizáshoz!

 

Belépőjegyek korlátozott számban kaphatóak a rendezvény előtt 4000 Ft-os egységáron a sportcsarnokban és a Felvári Sörözőben.

Előzetes asztalfoglalás: kezilabda.csomorksk@gmail.com

Sportbál 2023

különleges díjátadó és egy hamisítatlan buli
Helyszín: Csömöri Sportcsarnok
Időpont: 2023. február 10. péntek

 

A program:
19.00 Kapunyitás
20.30 Ünnepélyes díjátadó utánpótlás sportolóink részére
Tánc
21.30 Ünnepélyes díjátadó felnőtt sportolóink részére
Tánc
2.00 Kapuzárás

Zene: Kozelka Music Band

 

Szeretettel várunk mindenkit!