Sokáig emlékezetes pillanatokat hozott a hétvégi csömöri focifesztivál: a jövő sztárjai az U9-es minitornán csaptak össze egymással, a közelmúlt klasszisai pedig a Csömör KSK-Újpesti TE öregfiúk meccsen néztek farkasszemet.

 

A közeljövő csillagai adták meg a focifesztivál rangos felvezetését a Csömöri Szabadtéri Sportközpont centerpályáján, elfogadta az U9-es tornára való meghívásunkat az Ikarus SE, a REAC, az UTE és a Vasas SC korosztályos együttese is, így a házigazda Csömör KSK gárdájával kiegészülve rangos erőfelmérőn vehettek részt a lurkók. A torna végén rendezett díjátadón Egressy Gábor, korábbi 21-szeres válogatott labdarúgó gratulált a srácoknak. Később viszont, a sérült lába miatt csak az oldalvonal mellől szurkolhatott társainak az újpestiek mellett az MTK és a ZTE együttesét is erősítő támadó. A Csömör KSK–Újpesti TE öregfiúk meccsen a közelmúlt ászai léptek gyepre, ahol a játék elsősorban a vendégekről szólt, akik valósággal fickándoztak a csömöri kapu előterében és egymás után alakították ki a komoly helyzeteket. A találkozó ötletgazdája, Kiskapusi Balázs az első félidőben egykori csapatát, a lilákat erősítette, a szünet után viszont már csömöri mezt húzott. Utóbbi ugyan sokkal jobban állt neki, de ez a végeredményt nem befolyásolta. A vendégek egy tucat találatig jutottak, a mieink becsületgólja – nagy bánatunkra – elmaradt. A lefújás után a játékosok örömmel álltak össze egy közös képre, majd a közösen elfogyasztott babgulyás mellett nosztalgiázhattak a régi emlékek felett.

 

A MINITORNA KÉPGALÉRIÁJA ITT, AZ ÖREGFIÚK MECCS KÉPGALÉRIÁJA IDE KATTINTVA ÉRHETŐ EL!

 

Az Újpesti TE öregfiúk csapatának játékoskerete: Csicsó Sándor, Benkő Tamás, Óvádi László, Kerényi Norbert, Kekecs Csaba, Sztaskó Zoltán, Széki Attila, Romhányi Péter, Novota Zoltán, Kiskapusi Balázs, Zoufal Nándor, Vincze Dezső, Szabó Bence, Lázár Zsolt.

 

A házigazda Csömör KSK játékoskerete: Márkus István, Fazekas Zoltán, Sebők Róbert, Farkas Sándor, Nagy Sándor, Ronkovics Tamás, Veszelovszki Máté, Giorgio Ballamonte, Kiskapusi Balázs, Szincsák István, Válé Flórián, Haltiner Zsolt, Szórát István, Bősze Tamás, Csápár Tibor.